Старт на декември с парти с Pascal Junior. Вижте още от W Winter

02.12.2017
W Winter даде старт на празничния месец декемвври наистина подобаващо. Заведението, което набра завиждаща скорост, вече е сред клубовете в България, които могат да се похвалят с ежеседмични интернационални партита с гостуващи най-добрите DJ/селектори в света. Точно толкова вълнуващо и уникално беше партито на 1 декември. Зад пулта на партито беше не кой да е, а една от емблематичните фигури на световния DJ елит - Pascal Junior. 

В първия ден на месец декември в клуб W Winter отбелязаха страхотно много гости. Специалното пти стартира часове преди полунощ, когато в заведението вече имаше много, много гости. Никой не беше подценил събитието и всички присъстващи изглеждаха като от корица на списание, което придаде още звезден блясък на събитието в W Winter.

През зимата в W Winter ви очакват много нови партита сред уникална визия и Light show. Както винаги, балет W Ladies ще се грижат за Вашето добро настроение през страхотните парти нощи.

Не пропускайте да отбележите подобаващо и Студентския празник - 8 декември. Тогава в клуб W Winter ще избухне не кой да е, а самата Гери-Никол. Тогава на сцената ще бъде страшно...Но, разбира се това не е всичко. Ако все още се чудите къде да псорещнете Новата 2018- та година, веднага ще ви кажем. Мястото е клуб W Winter със специалното участие на ЪПСУРТ.

New Face, New Feeling - club W Winter.
Остави коментар: