F.O. и Peeva завладяха международната сцена, но остават верни на клуб Pasha

30.11.2017
Рапърът F.O. и съпругата му и дуетна половинка Peeva в сряда вечер заедно бяха на сцената на клуб Pasha. Те бяха гости на Black party- то в заведението, което всяка седмица събира феновете на черната музика и на родните изпълнители.

В клуб Pasha имаше много почитатели, които още от началото на нощта вече бяха на върха на парти удоволствието, благодарение на любимите им песни, подбрани от DJ Emich. И ето че настъпи моментът F.O. да каже: "Добър вечер, клуб Pasha. Невероятни сте, както винаги!", а в този момент публиката избухна в аплодисменти и лайфът започна.

F.O. пя парчетата, с които спечели сърцата на почитателите си. "Пречим", "Няма чакай", "Абсурден" и още много, много. И ето че към F.O. се присъедини и жена му Peeva. "Много пее, наистина", похвали я рапърът и двамата изпълниха "Личната, "Може би". Публиката в клуб Pasha беше във възторг.

Двамата вече завладяха и международната сцена като често имат участия извън България. Последно те гостуваха във Виена и Ковънтри като скоро отново ще бъдат зад граница. Въпреки международните си успехи F.O. и Peeva остават верни на своите почитатели в клуб Pasha и обещават скоро отново да си прекарат супер на любимото Black Wednesday парти в заведението, от където, всъщност, започна любовта им с пловдивската публика. 
Остави коментар: