Гостуването на Преслава в GALAXY Live club се превърна в концерт. Ето защо...

30.11.2017
Както всички почитатели на модерния поп фолк знаят, само преди един ден се състоя дългоочакваният концерт "16 години телевизия Планета". Събитието беше наистина грандиозно и оправда очакванията на всички. Сред най-очакваните на сцената и най-коментираните изпълнители, разбира се, беше Преслава. Почитателите се вълнуваха с какво ще бъде облечена тяхната любимка, кои песни ще изпее, а когато излезе на сцената на концерта, всички попиваха движенията й, не я изпускаха от поглед и...разбира се, снимаха я постоянно.

Миналата нощ, за огромно щастие на феновете, Преслава имаше лайв участие в GALAXY Live club. Така партито в заведението се превърна в естествено продължение на концерта, но в заведението, със специалното и единствено участие на Преслава. В клуба също я очакваха много меломани и когато тя каза официално "Добър вечер", публиката избухна в аплодисменти.

Както на концерта, така и в GALAXY Live club, публиката пя в един глас със звездата. Изпълнителката на "Не се изтриваш" често подаваше микрофона към тълпата от почитатели и да, те определено пяха от сърце всеки път. Публиката реагира емоционално на всяка песен, а тази, която предизвика луда реакция, фурор, беше самата "Шушана". По време на песента Преслава почти не "взе думата", тъй като видя, че на меломаните им се пее с цяло гърло, от сърце...
Остави коментар: