Звездите на Пайнер мюзик се представиха грандиозно на концерта 16 години телевизия Планета

29.11.2017
Грандиозна среща в Пловдив имаха феновете на модерния поп фолк на 28 ноември в зала "Кодрума". Причината хиляди да се стекат в града под тепетата беше грандиозният концерт "16 години телевизия Планета". Събитието определено предизвика фурор. Да, концертът не можа да започне на време, тъй като желаещите да присъстват бяха наистина много и всички те първо трябваше да заемат местата си. След като това се случи, звездният концерт започна с изпълнение на трио "Сопрано. Страхотни мултимедийни, светлинни и визуални ефекти озариха сцената на концерта, на която се появи и водещият на събитието - Устата. Той стартира концерта с официални поздравление, хумор и не след дълго даде началото като покани на сцената певеца Лазар. 

Последваха страхотните изяви на сцената на "16 години телевизия Планета" на Ваня, Роксана, Джордан, Татяна. Публиката избухваше в радостни викове при появата на всеки един от тях. Последва Милко Калайджиев, който беше в компанията на Наско Ментата. Рабира се, той зарадва хилядната публика в зала "Колодрума" като изпълни тоталния хит в момента "Шушана". 

След тях на сцената блеснаха страхотната Джулия, завърналата се сред феновете Райна, хитовата Яница. И ето че дойде време за първия гост на концерта. Заедно с Илиян на сцената на "16 години телевизия Планета" блесна и Алисия. Двамата изпълниха най-новия си хит "За последно", а публиката беше на крака през това време.

След Илиян и Алисия на сцената се появи звездната Мария, след нея усмихнатият Борис Дали в компанията на колежката си от Македония Елена Велевска. Последваха Кали и Устата.

И дойде времето за втория гост на концерта. Заедно със страхотната Емилия на сцената на концерта излезе и човекът-глас Тони Стораро. Те, разбира се, вдигнаха адреналина на събитието с хита си "Как да изтрезнея". 

Дивата Теди Александрова пое щафетата и се развилня на грандиозната сцена, само както тя умее. Тя изпълни няколко свои хита като с нея танцува диво и публиката.

"Me gusta"...с този уникален свой хит Галин зарадва хилядите в зала "Колодрума". Той направи страхотно шоу на сцената и пожела на ТВ Планета още дълги години да бъде номер 1. 

Изведнъж залата притихна и на сцената се появи огромна кутия на кукла барби, на която пишеше "Galena". В този момент хилядната публика на концерта просто избухна. Прожекторите осветиха гигантската кутия, в която всъщност беше самата Галена. Тя ощастливи почитателите с хита си #TheBo$$, след което сантиментално тя и публиката в един глас изпълниха "Moro mou". Всъщност, Галена се завърна от супер успешното си Американско турне само няколко часа преди концерта. 

Страхотната Джена беше следващата звезда, която блесна на сцената. След първото й изпълнение към нея се присъедини и Преслава, с която изпълниха супер хита си "Тук жена му пази". Преслава остана на сцената и сама ощастливи меломаните в залата с тоталния си хит "Не се изтриваш". Емоцията беше уникална и за нея, и за публиката. След което феновете искаха още и още от звездата, а тя освободи сцената за следващата музикална звезда на телевизия "Планета".

Това беше Фики. Любимецът на публиката беше посрещнат подобаващо от публиката, след което при него дойде и Галена. Те изпълниха дуетните си хитове и на сцената се появи Константин. В момента той е част от проекта "Big Brother Most Wanted" затова веднага след участието си на концерта той се прибра в Къщата на Голямия брат. Той и Емануела изпяха хитовата си обща песен "Още те обичам", след което Емануела зарадва публиката сама. 

Концертът "16 години телевизия Планета" закри звездата Анелия. Тя изпълни няколко от хитовете си и сложи уникален звезден край на концерта, който и феновете, и музикалните звезди ще помнят дълго време.
Остави коментар: