Хилда Казасян: Хора, махайте се от България

31.10.2010
Напук на чалга партитата, които завладяват все повече и повече града на тепетата, очарователната певица Хилда Казасян заедно с барабаниста Христо Йоцов и пианиста Живко Петрво събраха стотици свои почитатели в бар-вариате Новотел Пловдив.”Благодаря ви, че сте тук. Много се радваме да видим хора от всякакви поколения тази вечер”, откри вечерта Хилда.
Вечно усмихнатата Хилда и групата изпълниха пиесите си от проекта “Jazz&Samba” и „Замълчи, замълчи”. 
Малко преди тримата да се появят в претъпканата зала в нощния клуб, репортер на zvezdno.bg си поговори за нещата от живота с Хилда, Христо и Живко.

Разбрахме, че готвите нов проект. Кажете ни малко повече.
- Връщаме се към джаза. След като всичко е готово ще направим много концерти из цяла България. За сега правим нещо подобно с децата от музикалното училище в София. Така и те имат възможност да добият опит и да се развиват.

В този ред на мисли, заради желанието ти да подадеш ръка на младите ли се съгласи да си жури в предаването „България търси таланти”?
    - Първо да кажа, че за няколко месеца ме поканиха поне в 3 такива проекта. Съгласих се в „България търси таланти” заради Маги Халваджиян. Знаех си, че няма да ме подведе и идеята на предаването наистина бе спазена – да покаже колко талантливи са българите.


Хубаво е че протягаш ръка към тези, които тепърва пробиват в страната ни. Не ти се подмазваме, но оценяваш ли колко е важно това за тях?
- Аз не правя тези неща нарочно. Смятам, че някои млади колеги не пробиват защото не им се прави чалга, а другата музика не върви много. За съжаление искам да кажа едно на младите „Махайте се от България. Съжалявам,  но е така.

А главозамаяните патриоти какво да правят?
  - Да стискат зъби и да имат търпението да видят новата – по-добра България!
Коментари:

елеонора 31.10.2010 17:27

Хилда е най-голямата звезда на България.

жужа 06.11.2010 19:20

Хилда е готина да,и аз и се кефя.А Виктор от 032 и е гадже.Толкова пъти съм ги виждала.Спят заедно в Тримонциум освен това!Но нищо нека си мисли,че и е ПР. :))))

Suren 15.11.2010 15:05

hilda e nai golqmata kurva v BG i Armenia !!!

Остави коментар: