Сбъдната мечта! Ателие Сръчни ръчички отпразнува първия си рожден ден

05.10.2016
В Пловдив, на ул. Константин Стоилов 16 (в Капана), се намира едно много топло и красиво място - Ателие "Сръчни ръчички" където можете да намерите много ръчно изработени красоти. Създателят им е Таня Апостолова.

Ателието навърши 1 година и отпразнува рождения си ден с много клиенти и приятели. На страхотното събитие успяхме да си откраднем малко време от авторката Таня Апостолова, за да ни разкаже своята история.

Здравей, Таня! Честит рожден ден на "Сръчни ръчички". Разкажи ни как започна. Всъщност, от кога датира идеята за ателието?

-
Здравейте. Аз се занимавам със scrapbooking и декупаж от 2011 година. В началото, всичко, което правех, го подарявах. До момента, в който взех участие в един Есенен фестивал. Когато видях как хората с усмивка приемат всичко, което виждат на моя щанд, си казах "Искам собствено ателие". 

Какво можем да намерим в ателието ти?

- Предимно можете да откриете ръчно изработени изделия като бутикови картички и албуми, детски играчки, бижута уникати, декупажни предмети и изделия от кожа, както и хоби материали. А за малките ни приятели, и за големите, разбира се, организираме работилници на различна тематика.

Кой е най-интересният проект, който си осъществявала до сега?

- Ами всъщност, всички проекти са индивидуални и много различни. Във всеки един от тях аз и екипът ми влагаме много любов и старание. И всеки осъществен проект е минал през мен и сърцето ми. Наистина всички са ми специални.

Какво предстои от тук нататък?

- Много съм развълнувана от факта, че съвсем скоро създадох агенция за организиране на събития (сватби, кръщенета и всякакви мероприятия). Казва се Je t`adore (Защото те обожавам, на френски). Вече имаме клиенти, които се довериха на агенцията и с удоволствие ще осъществим мечтите им.

Снимки: Kalin Yavashev

Коментари:

Клиент 05.10.2016 10:52

Браво.Продължавайте в същия дух.

Остави коментар: