Няма война в рапа и Ice Cream и куп пловдивски рапъри го доказаха в Pasha

27.08.2015
Някой беше казал, че традициите отдавна не са това, което бяха. И със сигурност е прав. 

Клуб Pasha обаче има ненарушими свои закони, които спазва с цената на всичко. И така една от традициите, които се спазва в заведението е всяка последна сряда на месеца специалните гости на нощта да бъдат Монти, Айса и Мартина или иначе казано- група Ice Cream.

Така и през август традицията бе спазена. Хитовите изпълнители бяха уникални под светлините на прожекторите в клуб Pasha. Заобиколени от адски много фенове, звездите се поклониха до земята на всички присъстващи за подкрепата, уважението и за това, че дори и след втората изпълнена песен в клуба никой от публиката не си тръгна.

А част от тези, които слушаха и пийваха с удоволствие в клуб Pasha, бяха едни от най-известните рапъри, родом от Пловдив. И тримата представители от вече несъществуващата група Central Side, начело с Емо, който следващата сряда ще празнува рожденния си ден именно на сцената в клуб Pasha. Liter Jack също бе на партито и след като Монти му връчи микрофона си, той изпълни не какво да е, а мега якото си парче "К'во става". Този, от който всички са се учили, а именно Поднулевия, също бе част от партито с Ice Cream в клуб Pasha.

Специално за любимите си меломани Монти, Айса и Мартина изпълни само с акомпанимента на китарата на Мартина "Щом падне мрак". На лайфа си Ice Cream зарадваха меломаните и с новия сингъл с Dimchou, който се казва "Без страх" и трябва да види бял свят официално след около 30 дни.
Остави коментар: