Рапиращ магьосник и истински рапър- The Joker & Igi Androvski направиха обща песен

28.06.2015
Рапърът Igi Androvski и магьосникът The Joker имат нова, първа съвместна песен, която се казва "Ready Go". Всъщност това е първата изява на The Joker като певец. До сега хората го познаваха като уникален магьосник, за който няма невъзможни неща- дори и свалянето на сутиени само с поглед.

Официалната промоция на парчето се проведе в пловдивския клуб Mojito където имахме възможността да разпитаме момчетата за новия им проект. 

Здравейте, момчета! Интересно е за нас и нашите читатели, как така решихте да рапирате заедно?
- Освен да рапираме се опитваме и малко да пеем (смеят се).
- The joker: Идеята за песента "Ready Go" е на Igi Androvski, които винаги се стреми да бъде иновативен и му се отдава. Ние двамата заедно с Marteen&Slav сме част от Hip-hop платформата Hype Me Up. Работим заедно от много време и някак си естествено дойде и този проект.

Супер, но единият от Вас е магьосник. Странно е!
-
Igi Androvski: Това е нашата цел- да бъдем различни. В интерес на истината The Joker се справя много добре с рапирането. Дори бих казал, много по-добре от някои т. нар. рапъри. Фактът, че записите на песента му получиха от първия път, говори сам за себе си. Просто има хора, на които им се отдава, има и такива, на които трудно им се получават нещата.

Кой написа текста на "Ready Go"?
- Igi Androvski: Всеки сам написа своята част. Иначе надали на мен би ми хрумнала фразата "Започвам на магия", както The Joker рапира в парчето. После събрахме тестовете, донагласихме ги и се получи "Ready Go".

За клип нищо не казвате!
-
The Joker: Въпреки че все още няма официален клип, ние направихме нещо доста интересно. В мрежата пуснахме клипчета, на които някои от най-известните мацки в България готвят в кухнята под звуците на "Ready Go". Заснехме Адреналинката Яна, Ann G, Twerk и Dancehall танцьорката - Flexy Flame. 

- Igi Androvski: Скоро ще снимаме клипчета и в спалнята (намига), след което ще бъде готово и официалното видео към песента, което обаче няма да има нищо общо с тези клипчета.

Вече сме на морска вълна. Къде ще прекарате лятото?
-
Ние сме в движение постоянно. От 7 дни в седмицата, 5 сме на морето, 1 ден в София, редовно имаме участия и в Пловдив. Общо взето, цялото лято ще бъдем така-  ще рапираме и ще правим магии. 
Остави коментар: