07.06.2018

Pavell & Venci Venc': Клуб Pasha ни е Хавана

Нестандартните, момчетата със собствен стил в обличането, в пеенето, в държанието - Pavell & Venci Venc' в сряда вечер бяха част от най-якото Black Wednesday парти под тепетата. То е запазената марка на клуб Pasha и всяка седмица посреща най-актуалните изпълнители от последното поколение звезди в България.Pavell & Venci Venc' поднесоха жеското шоу… виж още »

06.06.2018

Партито с Тита в W Garden беше WOW. В събитието на живо се включиха и CHOKO & PICPUKK

Поп тийнзензацията Тита беше на сцената на клуб W Garden във вторник вечер. Гостуването й в страхотното заведение в Пловдив беше паметно по няколко причини. Първата е звързана с новия уникален, супер як хит на Тита, а именно "Photoshop". За изключително кратко време песента набра огромна популярност и вече е хитът на Лято 2018. Тита представи песента… виж още »

06.06.2018

Царицата на Зоопарк-а Анелия в целия си блясък пя в Планета Пайнер клуб

В началото на летния сезон Планета Пайнер клуб Пловдив прави сериозна заявка като мястото, в което предимно ще се случват уникалните горещи парти нощи под тепетата. Такава беше и срещата във вторник вечер на звездата на модерния поп-фолк Анелия с почитателите в Емблемата на нощния живот. Партито стартира още в полунощ, когато и пристигнаха… виж още »

05.06.2018

Все по-актуалните Pavell & Venci Venc' са в сряда в клуб Pasha. После е NDOE

Истината е, че Pavell & Venci Venc' са истински хамелеони. Те са страхотни изпълнители, създават яка музика, която меломаните обожават. Това, разбира се, не е единствената светлина, в която почитателите им ги виждат. Момчетата често участват в благотворителни инициативи. Последната роля, в което ги видяхме, беше като водещи на "Гласът на България". В… виж още »

04.06.2018

Ретро в понеделник, Анелия във вторник, Night of sin в петък и още в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот атакува яко лятото и тази седмица ще е на гребена на вълната със специални партита всяка нощ.В понеделник е времето за Ретро парти с любимите ви хитове от миналото. Свободен вход за дами и студенти.Планета Пайнер клуб Пловдив ще се превърне в зоопарк, по тоталния хит на Анелия. Парчето се върти из клубовете в цялата страна, а във… виж още »

04.06.2018

Сензационните D-QUEENS пристигат от Русия за специално шоу два дни в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот спазва всички световни тенденции в организацията на незабравими звездни нощи. И тази седмица клубът подготвя спектакъл, какъвто не сте виждали досега. Но нека започнем отначало.Всичко ще стартира в сряда с "All In" събитието, с което резидентът DJ Damyan ще даде перфектен старт. Входът ще е свободен за студенти. "Golden… виж още »

03.06.2018

Джена, Анелия и Азис бяха звездите на мечтаните партита в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот има приятния навик да бъде парти раят на земята. На "Dream on" седмицата през изминалите дни гостите се насладиха на незабравими изживявания с най-големите попфолк изпълнители.Джена е певицата, която няма спиране. Тя го доказа отново с най-новия си хит "Хулиган", който вилнее из клубовете в цялата страна. В сряда вечер гостите на… виж още »

03.06.2018

В събота GALAXY Live club организира последната грандиозна вечер за този сезон. Очаквайте...

Както не веднъж сме писали, GALAXY Live club е сензация и то още от създаването си. От тогава град Пловдив се сдоби с клубното бижу, което толкова години е на върха.В събота вечер, на паметната за България дата 2 юни, GALAXY Live club организира последния за този сезон грандиозен купон. Екипът на заведението беше подготвил за своите гости зрелищно парти… виж още »