24.04.2018

F.O. & Peeva са в сряда, Jay с Маната и Керанов в четъвртък в клуб Pasha

Дуетът в живота и на сцената F.O. & Peeva е любим на меломаните. В сряда вечер те ще бъдат специални гости в своя пловдивски дом - клуб Pasha. Двамата са ви подготвили супер репертоара си, изпълнен с най-яките парчета, правени до сега от тях. Заповядайте, вхоd свободен!Истинско тройно парти ще връхлети клуб Pasha в четвъртък. Jay, Маната & Керанов… виж още »

23.04.2018

Вълнуваща Dirty Pink концепция в Megami Club Plovdiv. Ето какво предстои!

Богинята на нощния живот има навика да изненадва...и то приятно. Поредното и в същото време различно предложение ви поднася заведението и тази седмица. Темата е "Dirty pink", в която ще се включат:Първа е хитовата и в момента силно влюбена Емилия. Нейните песни ще поставят началото на седмичните парти вечери. Нощта ще е със свободен вход за студенти… виж още »

23.04.2018

Любими изпълнители и нова парти вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот с огромно удоволствие ви представя своите неустоими парти предложения за тази седмица.Започваме с лайв вечерите във вторник. Тогава гост ще е Джордан. В момента певецът работи усилено по нова песен и нищо чудно точно в Планета Пайнер клуб Пловдив да изпълни за първи път парчето. Същата вечер ще можете да се насладите на супер… виж още »

23.04.2018

Галин в SPIRIT club превърна неделя в събота. Ето как...

Популярният поп фолк изпълнител Галин умее да прави сериозни партита. Под сериозни имаме предвид такива, които се помнят дълго и то с хубаво. Тази неделя той беше гост на любимия SPIRIT club. Галин, обаче, успя да превърне неделното парти в съботен купон. Да, избухването беше толкова силно, че по нищо не си личеше, че партито се осъществява в навечерието на… виж още »

22.04.2018

Megami Club Plovdiv поднесе чисто новата си STEAMPUNK концепция. Беше жестока седмица

STEAMPUNK е най-новата парти концепция на Megami Club Plovdiv. Заведението, което поставя началото на една нова ера в нощните събития в България, поднесе темата по изключително интересен начин. Клубът беше украсен с тематични декори, балетът танцуваше с тематични аксесоари, с които се снимаха и звездите. Това беше ретрофутуристично приключение с привкус на… виж още »

22.04.2018

Истинска бразилска фиеста на сцената на GALAXY Live club

С настъпването на пролетта GALAXY Live club всяка събота поднася на своите гости чисто нови тематични парти вечери. След ексклузивното шоу "Mickey & Minnie", което се проведе за първи път в България, тази седмица ТОП клубът организира пищно "Brazilian Fiesta" шоу.Още в полунощ GALAXY посрещна своите гости, настани ги удобно, сервира им любимите питиета… виж още »

21.04.2018

Ето ги отново най-добрите в клуб W Winter - Бат' Венци, Буч и Ицо Хазарта

От 96- та година насам група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в клуб W Winter в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. Лайфът на ЪПСУРТ пожъна огромен упех, който се изчислява… виж още »

21.04.2018

Vera Russo направи първото парти под звездите в Planet club Plovdiv

Лятото наближава. Мирисът на море и парти приключенията са нещо, за което всички вече мечтаем. Като истински новатор, доказал се през годините и като сериозен парти мейкър, Planet club Plovdiv изпревари всички и организира първото Summer party под звездите.В така приятната нощ на живо беше гласът, който не може да се обърка - този на Vera Russo. Заедно с DJ… виж още »