10.09.2010

Бар VOG отпразнува рожден ден

Бар VOG в Пловдив отпразнува снощи една година от съществуването си. За звездния купон гостите на birthday партито бяха посрещнати с чаша от скъпарското френаско шампанско Моет Шандон. Мацките от балет „Електра” пък повдигнаха градуса на настроението на всички гости, които отпразнуваха рождения ден на любимия си бар под тепетата, със секси танци. Точно в… виж още »

09.09.2010

Ачо Циганина на кафе на Главната

Актьорът Христо Мутафчиев се наслади на сладко следобедно кафе на пъпа на Пловдив. Спретнат със сив пуловер и светли дънки, председателят на Съюза на артистие в България седна на едно от „клюкарските заведения” на Главната, където откара в сладки приказки близо час. През това време той успя да изпие едно дъло кафе и две коли. Мутафчиев пушеше… виж още »

09.09.2010

Данона замени Анелия?

Един от най-желаните ергени в България, Мартин Данона, май вече си има ново гадже. Снощи бившият на Анелия изгледа ревю в Пловдив на еротично марково бельо само в мъжка компания. Мартин, досущ като всички мъже в заведението, огледа всяка дефилираща мацка по бельо от главата до петите. Минути след секси ревюто на сепарето на Данона се… виж още »

09.09.2010

Владо Арабаджиев скъса с „Колони Мотоспорт”

Владо Арабаджиев прекати договора си с вече бившия си тим - италианския Колони Моторспорт. Решението е продиктувано  от постоянните и недопустими организационни и технически проблеми, които съпътствали перманентно сезона на най-успешния ни пилот. Ниското ниво на организация в Колони Моторспорт и изключително високото текучеството в екипа не… виж още »

09.09.2010

Ето ги и най-здравите фенове на Преслава

"Инфи" се оказа тесен  за всички фенове на Преслава. Ние от Звездно пък , като по-наблюдателни, снимахме някои от тях, които не се предадоха цяла вече и с пълни сили се кефеха на живота. виж още »

09.09.2010

Преслва изгря в „Инфи”

Любимката на цяла България Преслва беше в супер настроение снощи. Изпълнителката на тоталния хит по дискотеките „Дишай” не свали усмивката от лицето си цели два часа, докато радваше феновете си в бара.                       … виж още »

09.09.2010

Ботев писа 8 на Загорец

Отборът на Ботев постигна най-убедителната си победа в югоизточната "В"група след като отнесе с 8:0 Загорец в мач от поредния кръг на шампионата. Двубоят край Бирената премина изцяло под диктовката на "жълто-черните". Канонадата от голове бе дадена още в десетата минута, когато Димитър Байрев бе точен от дузпа. След това на терена нещата се поуспокоиха, за… виж още »

08.09.2010

Петър Стоянов разнищи финансовата криза на Главната

Експрезидентът на България Петър Стоянов се отдаде на сладка раздумка на пъпа на Пловдив, видя човек на Звездно. Юристът по образование пловдивчанин се бе изтупал със стилен костюм и светлорозова риза. Бат’ Петьо проведе близо половинчасов разговр за икономическата криза и сегашното управление на Бойко Борисов със свои стари другари – съграждани. След… виж още »