05.03.2018

Megami Club Plovdiv с патриотичен край на седмицата на 3 март

Богинята на нощния живот направи изключително силни партита в първите дни на месец март.В последния ден на февруари Megami Club Plovdiv посрещна Константин. Хитмейкърът, който в момента е участник в проекта "Като две капки вода", не изневери на стила си и с хитове, хумор и наздравици направи вечерта страхотна.Анелия беше звездата, с която Megami Club… виж още »

05.03.2018

8 март с Константин и още куп звезди в Планета Пайнер клуб тази седмица

Женският месец март е наситен с празници и много поводи за празнуване. Задава се Денят на жената - 8 март и всички са в трескава подготовка.Планета Пайнер клуб Пловдив също ще се постарае събитието да бъде на ниво и ви кани заедно да се забавлявате. Специален гост на вечерта ще бъде поп фолк любимецът Константин, който в момента е и част от проекта "Като… виж още »

05.03.2018

Новата песен на Ваня и DJ Дамян- Искам си теб с лайф премиера в SPIRIT club

Само преди броени дни Ваня и DJ Дамян зарадваха своите почитатели с нова песен. "Искам си теб" се казва парчето, което е на любовна тематика, разбира се. Клипът към песента е изключително интересен и провокативен най-вече заради перфектните форми, които Ваня разкрива, но по един дискретен начин.В неделя вечер точно в SPIRIT club Ваня изпълни за първи път… виж още »

04.03.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив организира грандиозен 12- ти рожден ден. Вижте!

Планета Пайнер клуб Пловдив се превърна в нарицателно за успешно парти, любимите хитове до сутринта и не на последно място - гаранция за качество и стил в нощния живот. Едноименият клуб в Пловдив е на върха вече цели 12 години. Да, времето лети, а с него домакинът става все по-добър в това, което прави. Сега Планета Пайнер клуб Пловдив е едно от най… виж още »

03.03.2018

Дядо Стораро продължава да бъде номер 1. Вижте снимки от лайфа му в SPIRIT club

Тони Стораро вече е горд дядо като внукът му дори носи неговото име. Човекът-глас определено е много щастлив и с гордост реагира, когато някой му каже "дядо".Въпреки че вече има внук, Тони Стораро продължава да бъде на върха на поп фолка в България и се среща с почитателите си в клубовете в цялата страна. Той беше специален гост на SPIRIT club в петък вечер… виж още »

03.03.2018

Една от най-хитовите певици Яница гостува в перфектния GALAXY Live club

GALAXY Live club с голямо удоволствие посрещна своите гости в навечерието на 3 март. ТОП заведението под тепетата изглеждаше подобаващо като петъчното парти беше уникална прелюдия към празничната нощ, която ще се случи на връх 3 март.Петъчното парти в GALAXY Live club имаше чудесен старт. Перфектните дами от ballet Galaxy направиха уникално "Shake" начало… виж още »

03.03.2018

На лайфа на Криско в W Winter нямаше кой да се прави...Всички бяха ТОП

Новата песен на Криско с Dim4ou и Боро Първи - "Мърдай" определено е хит. Парчето е супер свежарско, беше изненада за меломанитете (най-вече колаборацията) и най-вече фразата "Ако си дошъл да ми са прайш, рръъм, ръъм, мърдай! Ако няма ко да ми кайш, рръъм, ръъм, мърдай!". Песента е супер зарибяваща и само след един път слушане, влиза в главата ти и стои там… виж още »

02.03.2018

Megami Club Plovdiv и Анелия направиха блестящ празник на 1 март

Един от най-почитаните български обичаи в Megami Club Plovdiv се превърна в истински звезден празник. 1 март беше поводът за бляскавото събитие, което събра много парти почитатели.По-късно към празничното парти в Богинята на нощния живот се присъедини и звездата Анелия, която на 15 март ще представи своя нов албум “Дай ми още“. На сцената Анелия ще бъде с… виж още »