10.05.2018

Club Pasha посрещна новата вълна в музиката - BNR (Bandata na Ruba)

Те са ъндърграунд артисти, които, обаче, от няколко месеца определено се движат в горния свят. Откакто спечелиха Специалната награда за артисти "От улицата" на 359 Hip Hop Awards 2018 те станаха известни и на по-широката публика. Пловдивските фенове имаха възможността да видят и чуят за първи път на живо момчетата от BNR (Bandata Na Ruba) преди няколко… виж още »

10.05.2018

Емануела цялата в бяло. Звездата впечатли гостите на Студентското парти в Планета Пайнер клуб

Между Емануела и Планета Пайнер клуб Пловдив има една особена връзка. Певицата има пресантиман към заведението първо защото имено от него и в него получи статуетката за "Певица на годината на верига заведения Планета Пайнер клуб". Другата причина за специалната връзка е, че Емануела много често избира имено Планета Пайнер клуб Пловдив да разкрие част от… виж още »

09.05.2018

Club Pasha представя BNR (Bandata Na Ruba) в сряда и NDOE в четвъртък

Mom4eto, Kapo Verde и  Emporio Zorani - изпълнителите от BNR (Bandata na Ruba) ще бъдат в сряда вечер в клуб Pasha. Това ще е поредното им яко гостуване в заведението, които са носители на Специалната награда за ъндърграунд артисти "От улицата" на 359 Hip Hop Awards 2018. Заповядайте и не пропускайте събитието! NDOE, един от най-талантливите… виж още »

09.05.2018

Тото и Лъчо от СкандаУ очакват с нетърпение завръщането на басейна в W Club

Една изключително интересна седмица започна в W Club. Вижте за какво говорим:Във вторник вечер гости бяха най-големите любимци на Back2Black партито, а имено Тото и Лъчо. Те са група СкандаУ и бяха уникално себе си на сцената на заведението. Момчетата и публиката заедно изживяха онези емоции, които знаете...са уникални. Лъчо и Тото обожават басейна на W… виж още »

08.05.2018

Борис Дали, Студентско с Емануела, Устата, Илиян, Милко и Наско Ментата в Планета Пайнер

Сами виждате, че мястото ни за заглавия не ни стигна, за да напишем целите имена на абсолютно всички поп фолк звезди, които тази седмица ще гостуват в Планета Пайнер клуб Пловдив. Без да губим повече време, започваме:Във вторник гост ще е Борис Дали. Винаги широко усмихнатият изпълнител в момента работи по нова песен и феновете му очакват да я чуят имено на… виж още »

08.05.2018

СкандаУ гостуват във вторник, а в петък в W club Криско ще празнува рождения си ден

Една изключително интересна седмица започва в W Club. Вижте за какво говорим:Във вторник вечер гости ще са най-големите любимци на Back2Black партито, а имено Тото и Лъчо. Те са група СкандаУ и ще ви очакват заедно да изживеете онези емоции, които знаете...са уникални. В сряда в W Club ви очаква Discoteque party с DJ Seven. И ето я голямата новина… виж още »

08.05.2018

Тя не може да изневери на публиката. Кали пя на живо на Ретрото в SPIRIT club

Знаете, че най-най-най-любимото Ретро парти на пловдивчани и гости на града е това в клуб Secrets. Всеки понеделник заведението посреща стотици меломани, които нямат търпение да изживеят нощта. От известно време клуб Secrets е в ремонт и SPIRIT club е домакин на Ретро нощите.Тази седмица гост на супер партито беше Кали. Певицата, която винаги е на живо и… виж още »

07.05.2018

Константин, Азис и Мария ще са героите на сцената на "Theater of dreams" в Megami Club Plovdiv

Зрелищни ще бъдат гледките и тази седмица в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот ще се потопи в "Theater of dreams" темата, в която ще се включват и едни от най-големите поп фолк звезди на България.В сряда лайв шоуто ще бъде поднесено от Константин. Певецът, който и чрез участието си в "Като две капки вода" показва, че умее да пее не само поп фолк… виж още »