18.09.2014

Яница празнува рождения си ден в неделя в Планета Пайнер с колеги и фенове

На 21 септември гост изпълнител в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще бъде Яница, която ще празнува своя рожден ден в едноименния клуб.Гости на гласовития ангел ще бъдат нейни колеги и приятели от Планета Пайнер и всички гости на заведението.Очакват Ви много емоции и незабравими мигове, а Яница ще бъде трогната от всички вас, които ще направите празника… виж още »

18.09.2014

На 21 септември- неделя гост изпълнител в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще бъде Яница, която ще празнува своя рожден ден.Гости на гласовития ангел ще бъдат нейни колеги и приятели от Планета Пайнер и всички гости на едноименния клуб в Пловдив.Очакват Ви много емоции и незабравими мигове в заведението, а Яница ще бъде благодарна на всички вас, които… виж още »

18.09.2014

Freestyle и хитове на първото участие на E.С.С.С. на черното парти в Pasha

Те станаха скандално известни покрай песента си с култово заглавие „Ставай и се махай“. Те са момчетата от група E.С.С.С. и в сряда вечер за първи път стъпиха на сцената в клуб Pasha в Пловдив. Поводът за дебютирането им в заведението бе черното парти в сряда вечер, което и тази седмица предизвика голям интерес сред меломаните.Освен култовите си рап хитове… виж още »

18.09.2014

Скандалният и доволен Криско яко рапира на Студентското парти в Secrets

Рапърът Криско бе голямата звезда на Студентското парти в сряда вечер в клуб Secrets в Пловдив. Скандален и видимо доволен той се появи супер усмихнат на сцената в заведението и така  до края на купона. Криско, за който всички мислеха, че ще влиза в Къщата на Вип Брадър, изпълни големите си хитове, включително и скандалната песен според СЕМ- „Видимо… виж още »

18.09.2014

Марката на звездите- Marrina Design представи нова колекция в Plazma Garden

Marrina Design- модната марка, на която се довериха звездите- Сантра, Играта, DJ George, DJ Ross, направи звездно представяне на новата си колекция есен/зима 2014 в Plazma Garden.В сряда вечер заведението се пукаше по шевовете. Гостите се забавляваха на черното парти Addicted to Hip Hop & RnB на Dj George, а страхотните дами от балет FAME всъщност бяха… виж още »

16.09.2014

Нали ви казахме- Магда е супер купонджийка и завладя с ретро хитове Secrets

Очарователната Магда в понеделник вечер бе на ретро вълна в клуб Secrets. Изпълнителката на „Море и суша“ специално за традиционния купон в понеделник вечер в заведението бе селектирала най-готините златни парчета от репертоара си.Специално за ретро партито в клуб Secrets Магда изглеждаше зашеметяващо като стотиците меломани в публиката на партито… виж още »

16.09.2014

Тази сряда Е.С.С.С. ще рапират за първи път в клуб Pasha в Пловдив

След студентското парти във вторник вечер, на което алкохолът ще бъде на половин цена, а входът свободен, в сряда в клуб Pasha едни готини момчета за първи път ще се качат на сцената в заведението.Нашумелите момчета от група E.С.С.С. канят всички свои фенове от града на тепетата на първото си участие в клуб Pasha. На 17- ти септември за първи път в Пловдив… виж още »

16.09.2014

Нощта на големите промоции с DJ Дамян в клуб Galaxy се завръща

От тази седмица нататък всяка неделна вечер в клуб Galaxy ще бъде Нощ на големите промоции. За доброто настроение на събитието всяка неделя ще се грижи DJ Дамян.Голямото завръщане на Нощта на големите промоции в клуб Galaxy ще бъде тази неделя- 21 септември. И нека не забравяме- на голямото парти ще има големи промоционални предложения, на които трудно се… виж още »