28.08.2014

Група Ice Cream загряват за новата си песен и пеят с кеф в клуб Pasha

Феноменално готините изпълнители от група Ice Cream в сряда вечер бяха звездите на най-доброто бг парти. Домакин и инициатор на купона бе клуб Pasha в Пловдив, който не веднъж е показвал, че уважава родните таланти.   В клуб Pasha Ice Cream, разбира се, пяха с гоялм кеф за многобройните меломани, които присъстваха на партито. Най-големите… виж още »

26.08.2014

Супер Зумба парти ще ви раздвижи в събота вечер в градината на Itali bar&diner

Прохладната градина на Itali bar&diner ще бъде домaкин на страхотно Зумба парти в съботната вечер- 30 август. Купонът и танците определено не са за изпускане като от заведението напомнят да си сложите най-удобните обувки и да се развихрите без задръжки.Ден преди това- в петък в Itali bar&diner ще се проведе уникално Deep electronic essential с Marto… виж още »

26.08.2014

Ice Cream гостуват в сряда в клуб Pasha. В четвъртък ще има еротик парти

След студентското парти във вторник вечер, на което алкохолът ще бъде на половин цена, а входът ще бъде свободен, в сряда избухването в клуб Pasha ще бъде грандиозно. И как да не е така, като в заведението ще пее група Ice Cream. Тримата супер весели изпълнители ще ви очакват заедно да се забавлявате със страхотните им хитове. Входът ще бъде свободен. В… виж още »

26.08.2014

Класика в жанра- „Стари рани“ и още пивки песни от Софи Маринова в Secrets

За ретро партито, което се състоя в понеделник вечер в клуб Secrets в Пловдив, ще се говори дълго време. И как да не е така, като пя не кой да е, а самата Софи Маринова. Перлата в короната на поп фолк се появи пред стотиците меломани в заведението с широка усмивка, която не свали до края на лайфа си.Звездата на Софи Маринова, за щастие, не залязва, и това… виж още »

25.08.2014

Супер купони с промоции, Анелия, Бабилон шоу и Гергана в Планета Пайнер

След Студентското парти в понеделник вечер, което ще бъде с вход свободен, във вторник в Планета Пайнер клуб- Пловдив е Нощта на промоциите, на която и входът ще бъде свободен.В сряда в заведението ще звучат старите, но златни поп фолк парчета като, за да присъствате на събитието, няма да плащате вход.В четвъртък е голямото избухване в Планета Пайнер клуб… виж още »

25.08.2014

Новият клуб Addicted отваря врати в четвъртък вечер- 28 август

Новото бижу на нощен Пловдив- клуб Addicted (бившият клуб Enjoy) отваря врати тази седмица. Вълнуващото събитие ще се проведе на 28 август- четвъртък със специалното участие на балет Addicted. Очакват ви много изненади.Купоните продължават и в събота когато в клуб Addicted ще пее Сияна. На 5 септември пък в най-новото заведение в Пловдив ще гостува палавото… виж още »

25.08.2014

Клуб Bilioner открива новия сезон НА 4.09 с тридневен звезден маратон

Ето че настъпи дългоочакваният момент клуб Bilioner да даде старт на новия парти сезон. Това ще стане на 4 септември- четвъртък. На голямото откриване ще пее Азис, който от около месец не се е срещал с пловдивската публика и вече няма търпение да го направи.В петък вечер- 5 септември партитата в клуб Bilioner продължават с лайф на Тони Стораро, след което… виж още »

25.08.2014

Софи Маринова, Десислава, Muzav La и Емануела ви желаят в клуб Secrets

Огнената, страстната, неповторимата купонджийка- Софи Маринова ще пее от сърце, с кеф за неповторимите купонджии в понеделник вечер на ретро партито в клуб Secrets в Пловдив. Изпълнителката на толкова много обичани от народа песни ви очаква заедно да пеете и танцувате до сутринта като входът на събитието ще бъде свободен за дами.Бъдещата треньорка в „Гласът… виж още »