16.10.2014

5 шарени годинки навърши клуб Mojito. Партито бе магическо

Клуб Mojito- най-шареният и различен клуб в Пловдив точно на 15- ти октомври навърши 5 години. Години, през които заведението се доказа като креативно, различно, шарено. Нека не забравяме и че партитата в клуб Mojito са единствени по рода си, а традицията да се дава шанс на по-младите музиканти и изпълнители, ще се спазва и в бъдеще.На 5- тия си рожден ден… виж още »

15.10.2014

Планет- Пловдив празнува 14- тия си рожден ден в петък-Shine like a diamond

В петък вечер- 17 октомври  Планет клуб- Пловдив  ще отпразнува рождения си ден с усмивка.„Очакваме ви и тази година, за да споделите емоциите ни и да бъдете част от това вълнуващо събитие и от тази незабравима нощ. Заблестете като диаманти, защото тази нощ Планет ще блести за вас!“, обръща се към вас усмихнатият персонал на заведението.Мотото на… виж още »

14.10.2014

Уникално по рода си Circus student party предизвика фурор в Планета Пайнер

И ето че първото от серията тематични студентски купони, които ще се провеждат всеки понеделник в Планета Пайнер клуб- Пловдив, избухна тази седмица.Темата на купонът на първото избухване бе Circus party, което имаше за цел да създаде още по-готино настроение на студентите, които купонясваха в Планета Пайнер клуб- Пловдив.На сцената в заведението дамите от… виж още »

14.10.2014

Тони Дачева свали звездите за многото си фенове на ретрото в клуб Secrets

И ето че обичаната от поколения меломани- Тони Дачева в понеделик вечер се погрижи за уникалното ретро парти в клуб Secrets. Звездата, която е една от основоположничките на поп фолк музиката в България, се почувства поласкана от големия интерес, който предизвика гостуването й в клуба в Пловдив.Още от полунощ повечето от публиката заеха местата си в клуб… виж още »

14.10.2014

Бг парти в петък и вечер на новото диско в събота ви очакват в Itali bar&diner

В навечерието на уикенда- петък вечер (17 октомври) в Itali bar&diner гостите ще имат възможността да се насладят на страхотната българска музика- както новите хитове, така и златните парчета на България, специално подбрана от DJ Tommy.Вечерта на новата диско музика е в събота в Itali bar&diner. За доброто настроение на гостите ще се погрижат DJ Roco… виж още »

14.10.2014

Били Хлапето, Еротик шоу и Кабаре тази седмица в клуб Pasha

Времето за парти настъпва в клуб Pasha във вторник вечер когато в заведението ще има Студентско парти с вход свободен за всички, а алкохолът ще бъде на половин цена.В сряда Били Хлапето, които от известно време вече живее в Пловдив, ще направи Най-доброто черно парти. Клуб Pasha ще бъде домакин на събитието, на което входът ще бъде свободен.В четвъртък… виж още »

14.10.2014

Мохито празнува своя 5-ти рожден ден с много магия и талантливи приятели

MAGIC BIRTHDAY PARTY - така се казва 5-тия Рожден ден на Мохито, обгърнат в мистерия и изключително много въпросителни.За поредна година арт клуба не пропуска да отправи покана към всички свои приятели да бъдат специални гости на едно от най-важните за Мохито събития. Датата е 15-ти октомври /сряда/, а вечерта обещава да бъде наистина изключителна и… виж още »

13.10.2014

Таня Боева дава заверки и сръбската звезда Aleksandra Bursac в Каручката

Висшият университет по нощно забавление ресторант- Каручката, който се намира в гр. Пловдив в ЖК Тракия, подготвя страхотни партита. Тази вечер (21 октомври- вторник) в заведението ще има Студентско избухване. Ректор на партито ще бъде Таня Боева като тя ще дава и заверките. Ако не присъствате на купона, няма да можете да вземете изпита… виж още »