09.03.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив и Коцето направиха 8 март звезден

Международният Ден на жената е празникът, които наистина всички дами празнуват. Планета Пайнер клуб Пловдив с огромно удоволствие организира звездно събитие, с което по подобаващ начин да бъде отбелязан 8 март.Уютна обстановка, специална украса, приветливо отношение и култово парти бяха акцентите на вечерта. По традиция Планета Пайнер клуб Пловдив кани най… виж още »

09.03.2018

Красив 8 март в Planet club Plovdiv с топ професионалистите от АRT fashion house

Международният ден на жената се превърна в истински триумф на красотата в Planet club Plovdiv. По стара и дълбока традиция заведението обърна специално внимание и се погрижи на 8 март дамите да изглеждат по възможно най-добрия начин. Това беше и причината още в 18:00 часа Planet club Plovdiv да посрещне много дами, да ги поглези с уникален Welcome drink… виж още »

08.03.2018

В навечерието на 8 март Емануела направи Пре парти в SPIRIT club

Тотално хитовата певица Емануела беше божествена на сцената на SPIRIT club. Тя гостува в сряда вечер на традиционното за заведението 50/50 парти със старите и новите хитове заедно. В клуба Емануела пя своите хитове като се вписа в темата на партито на SPIRIT club и пя последните си хитове като не пропусна и парчетата от началото на кариерата си. Лайфът на… виж още »

07.03.2018

Liter Jack & NDoe в сряда и ЕМО на 8 март в клуб Pasha

Специалната мартенска седмица в клуб Pasha ще бъде отбелязана по един много готин начин.Заповядайте в сряда на традиционното Черно парти в заведението. Тази седмица то е със специалното участие на NDoe и Liter Jack. Комбинацията е уникална, вече доказала се и да, ще бъде яко парти. Вход свободен.На Международния Ден на жената в клуб Pasha ви очаква… виж още »

07.03.2018

Кой каза, че черното не е на мода. F.O. беше на сцената на клуб W Winter

Той е най-бързата уста в България и има уникалната възможност изключително често да демонстрира уменията си пред многобройна публика. F.O. е момчето, което обича да говори с рими и във вторник вечер беше на сцената на клуб W Winter. Мишо, както му казват приятелите, беше повече от себе си сред меломаните в клуба. Той зарадва публиката като изпълни своя… виж още »

06.03.2018

Megami Club Plovdiv week: Камелия в сряда, Кралят Азис на 8 март, Преслава се завръща в петък

В сряда вечер на сцената на Megami Club Plovdiv ще бъде звездата Камелия. Певицата, която в момента е треньор в "Гласът на България", продължава да бъде сред ТОП имената на поп-фолка и да радва феновете със златните си хитове.На Международния ден на жената – 8 март (четвъртък), специален гост на Megami Club Plovdiv ще бъде Кралят на фолка Азис. Заповядайте… виж още »

06.03.2018

F.O. във вторник, Мария Илиева на 8 март, Pascal Junior в петък в W Winter

Изключително, изключително интересна парти седмица ни очаква в клуб W Winter. Без да губим време ви представяме какво предстои.Заповаме във вторник с лайф на страхотния F.O. Най-бързата уста ще ви очаква в кллуб W Winter където гарантрано ще бъде супер яко парти.В сряда ви очаква Discoteque party. Голямата нована е, че на връх 8 март в клуб W Winter ще бъде… виж още »

06.03.2018

В очакване на новата й песен, феновете в SPIRIT club пяха на Ретро партито с Кали

Понеделник вечер е нощта на Ретро партито на клуб Secrets. Заведението е в ремонт, а през това време домакин на най-якото Ретро парти е SPIRIT club. За поредна седмица там се случва събитието, а този понеделник специален гост беше Кали.Както беше обещала, Кали продължава да следва своя план да се фокусира изключително върху музиката и своята кариера през… виж още »