18.05.2018

Сгодената Емануела пя в Megami Club Plovdiv два дни преди да замине в Лондон за кралската сватба

Megami Club Plovdiv е притегателна сила за най-големите музикални звезди на България. Богинята на нощния живот е в крак с модата, или по-точно - тя е модата. В седмицата преди абитуриентските балове в заведението се случват много весели парти вечери, които подобаващо подгряват абитуриентското избухване, което предстои само след няколко дни.В четвъртък вечер… виж още »

17.05.2018

Поредната премиера в SPIRIT club! Анелия представи новата песен с Крум "Обичам те"

Не за първи път ще споменем факта, че SPIRIT club е един от тези в България, в които поп фолк звездите предпочитат да представят за първи път на живо своите най-нови песни. Това се е случвало много пъти и поредният ексклузивен лайв в заведението беше в сряда вечер от Анелия. Звездата гостува на 50/50 партито в SPIRIT club, в което любимците на… виж още »

16.05.2018

Лудо стартира Изпращането на Випуск 2018 в Планета Пайнер клуб с участието на Кали

Емблемата на нощния живот винаги е в крак с времето и е онзи надежден партньор на всеки, който има повод да празнува. Датата 15 май ще остане в спомените на стотици, към днешна дата бъдещи абитуриенти, защото точно тогава те чуха за последно училищния звънец. Изпращането на Випуск 2018 беше супер емоционално и в Планета Пайнер клуб Пловдив. Домакинът… виж още »

15.05.2018

Боро Първи с Madmatic са в сряда, а Емо и Искрата в четвъртък в клуб Pasha

Няма да изненадаме никого като кажем, че клуб Pasha има супер традицията да прави в сряда и четвъртък яки партита с най-новите музикални звезди на България. Тази седмица заведението ще посрещне цели 4 от тях и ще бъде супер яко. Ето за какво говорим:В сряда вечер заедно на Black Wednesday нощта ще гостуват Боро Първи и Madmatic. Момчетата си знаят… виж още »

15.05.2018

Камелия стъпи здраво на сцената на SPIRIT club. Вижте колко яко парти направи

Камелия е сред поп фолк иконите. Нейните песни винаги ще се пеят, тя ще остане в историята. Звездата, която в момента е и ментор в "Гласът на България" в понеделник вечер беше себе си на сцената на SPIRIT club. Изпълнителката на златния хит "Огън момиче" беше гост на Ретро партито на клуб Secrets, което има стотици верни почитатели и последователи. Знаете… виж още »

14.05.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив изпраща Випуск 2018 подобаващо

ИЗПРАЩАНЕ НА ВИПУСК 2018 ще бъде грандиозно. Планета Пайнер клуб Пловдив ще направи всичко по силите си цялата седмица да бъде неповторима и незабравима.Най-пеещата сред най-пеещите в поп фолка - Кали ще даде срата. Тя ще ви очаква във вторник вечер. Още на следващата нощ - в сряда щафетата поема Емилия. Звездата знае как да направи супер купон… виж още »

14.05.2018

Фики, Емануела и Ваня ще потопят гостите на Megami Club Plovdiv в темата Place for Love

Богинята на нощния живот тази седмица ще бъде опиянена от любовта и ще подчини следващите четири събития на "Place for Love" концепцията.Фики, който има успешен брак и е млад татко, ще е първият, който ще пее в Megami Club Plovdiv тази седмица. Веднага след него влюбената и провокативна Емануела ще поеме любовната тема в ръцете си и обещава хитово парти чак… виж още »

14.05.2018

Queens of EGYPT на звездната сцена на GALAXY Live club

GALAXY Live club продължава да изненадва много приятно своите гости. Всяка събота ТОП клубът организира тематични вечери с различна концепция. Тази събота стилистиката бе изцяло съобразена с темата "Queens of EGYPT". Събитието пренесе своите гости в един древен свят. GALAXY Live club бе преобразен като древен Египет чрез грандиозните декори и… виж още »