20.11.2017

Малина и Кали ще ви забавляват тази седмица в клуб Secrets

За никого не е тайна, най-вече за меломаните, че в понеделник вечер в клуб Secrets се провежда най-якото Ретро парти под тепетата. Денят, или по-точно, понеделнишката нощ е запазена територия за старите, но златни поп фолк хитове и то в изпълнение на живо. Тази седмица специален гост на Ретро купона в Secrets ще е Малина. Кръшната певица ще ви очаква с… виж още »

19.11.2017

Богинята на нощта Megami Club отваря врати в Пловдив

След залеза над тепетата следва Megami Club Plovdiv, защото от следващата седмица клубът, намиращ се на бул. Христо Ботев 84, ще се превърне в най-горещата точка за любителите на нощните забавления. Гост изпълнител в първата вечер - 23 ноември (четвъртък) - ще е Азис, като от всички клубове в града Кралят на фолка ще има участия само в Megami Club Plovdiv… виж още »

14.11.2017

След залеза над тепетата следва Megami Club Plovdiv

Най-новото нощно заведение - Megami Club Plovdiv, ще посрещне първите си клиенти на 23, 24 и 25 ноември. След като бързо се утвърди като един от най-добрите клубове в София (позициониран в хотел „Маринела“), Megami в Пловдив (с адрес бул. „Христо Ботев“ 84) също ще заложи на шоу от световна класа: балет, акробати, пърформанс артисти, известни диджеи и най… виж още »

14.11.2017

RDMK са във вторник, а DJ Tarkan в петък. Те ви очакват в W WInter

Симпатягите Rudi, Duli, Muden & Kukusheff са вече 5 години на сцена и отпразнуваха рожденният си ден с нов албум и ново видео. Албума RDMK - "The All Boom" вече е наличен в Spotify, iTunes и др. дигитални платформи, а пилотното парче "Mojo" дори вече е в топ чартовете на Spotify за България - Topsify Top 40. Точно парчетата от албума ще изпълнят… виж още »

13.11.2017

Борис Дали и Лорена с парти атаки тази седмица в клуб Secrets

Ретро фолк нощта в клуб Secrets, знаете, е в понеделник вечер. Да, най-любимото Ретро парти на меломаните ще ви посрещне и този понеделник като специален гост ще бъде най-усмихнатият изпълнител Борис Дали. Той ще ви зарадва със златните си песни и гарантира супер парти нощ. Входът ще е свободен за студенти.Staff night Ви очаква в четвъртък вечер, начело със… виж още »

08.11.2017

Седем любими рап звезди тази седмица в сряда и четвъртък ще са в клуб Pasha

Не е тайна, а дори е самата истина, че клуб Pasha е заведението в град Пловдив, което преди толкова години за първи път подаде ръка на най-новите звезди на България. Рап културата у нас се развива със страхотни темпове и пловдивчани и гости на града имат възможността да чуят всички звезди и тепърва прохождащи рапъри имено в клуб Pasha. И тази седмица… виж още »

07.11.2017

Тото от СкандаУ ВЪН от Биг Брадър само тази нощ заради W Winter, вижте още....

Тото от група "СкандаУ" вчера победи Шеф Петров и остана в надпреварата за Любима звезда на България в риалити формата "ВИП Брадър", но тази нощ той ще бъде вън от Къщата. Причината, всъщност единствената причина, поради която той е излизал от формата, е клуб W Winter. Тази нощ Тото и Лъчо отново ще бъдат сред своите последователи и почотатели в заведението… виж още »

06.11.2017

Мъжка седмица с Фики, Коцето и големия Стораро и нежното присъствие на Мария в Планета Пайнер

За абсолютно никой почитател на нощния живот не е тайна, че Планета Пайнер клуб Пловдив всяка седмица кани по 4 от най-ярките поп фолк звездни в България. Така ще бъде и през тази парти седмица. Вижте за какво говорим:Първо е Студентското парти в понеделник вечер, след което във вторник в заведението ще гостува пресният младоженец Фики. Момчето, което каза… виж още »