24.04.2018

F.O. & Peeva са в сряда, Jay с Маната и Керанов в четъвртък в клуб Pasha

Дуетът в живота и на сцената F.O. & Peeva е любим на меломаните. В сряда вечер те ще бъдат специални гости в своя пловдивски дом - клуб Pasha. Двамата са ви подготвили супер репертоара си, изпълнен с най-яките парчета, правени до сега от тях. Заповядайте, вхоd свободен!Истинско тройно парти ще връхлети клуб Pasha в четвъртък. Jay, Маната & Керанов… виж още »

23.04.2018

Вълнуваща Dirty Pink концепция в Megami Club Plovdiv. Ето какво предстои!

Богинята на нощния живот има навика да изненадва...и то приятно. Поредното и в същото време различно предложение ви поднася заведението и тази седмица. Темата е "Dirty pink", в която ще се включат:Първа е хитовата и в момента силно влюбена Емилия. Нейните песни ще поставят началото на седмичните парти вечери. Нощта ще е със свободен вход за студенти… виж още »

23.04.2018

Любими изпълнители и нова парти вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот с огромно удоволствие ви представя своите неустоими парти предложения за тази седмица.Започваме с лайв вечерите във вторник. Тогава гост ще е Джордан. В момента певецът работи усилено по нова песен и нищо чудно точно в Планета Пайнер клуб Пловдив да изпълни за първи път парчето. Същата вечер ще можете да се насладите на супер… виж още »

17.04.2018

СкандаУ са Господи във вторник, в петък ЪПСУРТ завинаги номер 1 в W Winter

Няма толкова яка седмица, която предстои в клуб W Winter. Вижте за какво говорим.Във вторник на Back2Black партито гости ще бъдат най-обичаните, наистина най-обичните от публиката момчета. Това са Тото и Лъчо от СкандаУ, които в Пловдив можете да видите и чуете само на сцената на клуб W Winter. Заповядайте!В сряда е Discoteqie партито в заведението, а в… виж още »

16.04.2018

Силна женска седмица предстои в Megami Club Plovdiv. Ето кои са звездите!

Megami Club Plovdiv се подготвя за една яка парти седмица, в която за първи път ще е завладяна от темата "Steampunk". Освен това само представителки на нежния пол ще бъдат гости на заведението. Звездата, която от скоро е в отбора на блондинките - Джена ще сложи началото с лайв в сряда. Партито ще е със свободен вход за студенти.Следва Софи Маринова… виж още »

12.04.2018

GALAXY Live club представя за първи път в България - Mickey & Minnie Show

Мишката Мики е американски рисуван герой, който се е превърнал в символ на The Walt Disney Company. Създаден е съвместно от Уолт Дисни и Уб Айуъркс през 1928 г. Човекоподобната мишка постепенно се превръща от обикновен анимационен и комиксов герой, в един от най-разпознаваемите световни символи. Мики е приеман като символ на глобализма на САЩ и… виж още »

10.04.2018

Четири звезди, и то какви, ще гостуват в Megami Club Plovdiv. Стартът е утре вечер

Богинята на нощния живот има удоволствието да Ви покани на своите върховни партита тази седмица. Музикалните звезди ще са четири. Ето ги и тях:Анелия, хитмейкърката, която зарадва своите фенове с албума "Дай ми още", ще е на сцената на Megami Club Plovdiv в сряда. Нейният лайв ще е първият за семицата и обещава да бъде перфектен. Не коя да е, а… виж още »

04.04.2018

Яката седмица в клуб Pasha ще направят Боро Първи и NDoe

Седмицата на Великден ще бъде паметна и в клуб Pasha. Ето защо:В сряда на традиционното Black Wednesday парти гост ще бъде не кой да е, а Боро Първи. Начело с "Мърдай" той обещава хитова вечер в клуб Pasha.Още на следващата нощ това страстите няма да стихнат, дори обратното, ще се засилят. Причината за това ще бъде присъствието на NDoe на партито. За… виж още »