20.09.2017

Изненада от club Pasha - партита в сряда и четвъртък с F.O. и EMO

Club Pasha е заведението, което определено се грижи за своите гости. Знаете, всяка сряда в клуба се случват най-добрите Black партита с любимите звезди в бранша. И тази сряда на сцената ще бъде един голям любимец, а имено F.O. Той е цар на римите, и то на бързите и обожава публиката в клуб Pasha, тъй като е един от най-редовните гост-звезди в заведението… виж още »

19.09.2017

Ваня, ВИП Балкан парти, Коцето и Емилия в Планета Пайнер клуб

Планета Пайнер клуб Пловдив стартира новата седмица с парти във вторник вечер, на което ще гостува Ваня. Половинката на DJ Дамян, който пък ще бъде зад пулта на партито, ще направи супер хитова нощ. На сцената ще са дамите от балет Planeta, както и ще ви очакват супер промоции. Вход свободен за студенти и дами.В сряда в заведението ще се проведе новото, но… виж още »

18.09.2017

YBBY във вторник и ЪПСУРТ на 22 септември (петък) в W Garden

Без да губим време в излишни приказки, веднага ще ви кажем, че Young BB Young ще бъдат гостите тази седмица на любимото Back2Black party във вторник вечер в W Garden. Момчетата, които знаят как да редят рими, и то яки, ще ви очакват. Зад пулта на партито ще е T-WET, а на сцената ще са W Ladies.В навечерието на 22 септември W Garden ще ви потопи в страхотна… виж още »

18.09.2017

Мария излиза от ВИП Брадър в събота за партито в клуб Secrets

Поредната супер седмица в клуб Secrets започва с любимото Ретро парти в понеделник вечер. Специалният гост, разбира се, ще бъде Сашо Роман. Той е подготвил златния си репертоар за всички почитатели, които не пропускат парти. Вход свободен за студенти.Четвъртък вечер е Staff night с 50/50 стари и нови хитове. А в петък Friday Fantasy night с Jameson. И двата… виж още »

12.09.2017

НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ НАЛИ? Гумени Глави тази нощ са в W Garden

В свое интервю само преди няколко дни, Гумени глави споделиха, че разпадането на групата се е случило заради пари. Ето обаче, че 20 години по-късно Гумени Глави се събира отново в оригинален състав - Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ Dido D и ще направи емблематично парти турне в цяла България. В Пловдив участието им е тази вечер - 12 септември в страхотния W… виж още »

12.09.2017

Дивата Теди, Балкан парти, Софи с Устата, Кали и DJ нощ в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот - Планета Пайнер клуб Пловдив има на какви страхотни партита да ви покани и тази супер седмица. Няма проблем, тя е ненормален парти феномен и ви кани на лайфа си във вторник в заведението. Разбира се, че говорим за Теди Александрова, която е просто дивачка на сцената и купоните с нея винаги са били и ще бъдат щури. На… виж още »

11.09.2017

Милко Калайджиев, Sarah&Band и Фики ви очакват в клуб Secrets

И ето, че е понеделник и е време да ви запознаем с новата парти програма на клуб Secrets за тази седмица. Знаете, понеделник е времето за най-обичаното Ретро парти в Пловдив. Тази седмица то ще бъде със специален гост - мустакът на републиката Милко Калайджиев. На събитието са поканени всички пиленца, котенца, мишленца, които гарантирано ще си прекарат… виж още »

05.09.2017

Джордан, Balkan VIP party, Емануела и Мария в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив и тази седмица има много яки партита, на които ви кани най-официално.Заповядайте във вторник на лайфа на Джордан. Заедно с хитмейкъра за доброто настроение ще се погрижат DJ Митко и DJ Дамян. На сцената ще са дамите от балет Planeta, очакват ви и супер промоции и вход свободен за студенти и дами.Планета… виж още »