20.06.2018

Боро Първи представя тази вечер в клуб Pasha - Май ш с наложи

Артистите на Криско определено правят сериозна заявка в новата музикална вълна. Първо TITA показа как се прави бърз хит с "Photoshop", а сега и Боро Първи е на път да превземе музикалните радиа, телевизии и класации с "Май ш с наложи".Текстът на песента е написал самият Боро Първи, музиката е от Roasty Suave, a аранжиментът е на Криско. В сряда вечер - 20… виж още »

18.06.2018

Megami Club Plovdiv представя тази седмица тематични вечери и лайв премиера от Алисия

Мястото, в което няма обикновена нощ - Megami Club Plovdiv вече се подготвя за наближаващите партита тази седмица.Вече е традиция в сряда вечер в Богинята на нощния живот да се състои "All in" събитие с участието на DJ Damyan. Вход свободен за студенти.В четвъртък Megami Club Plovdiv ще посрещне една своя любимка - Алисия. Същата нощ звездата ще направи… виж още »

13.06.2018

Dim4ou се кани да направи в сряда в клуб Pasha операция "Вземи ги"

"ТАЗИ СРЯДА В ПЛОВДИВ / ОПЕРАЦИЯ “ВЗЕМИ ГИ” / ????Dim Торбалан ида за торбата!", така презентира гостуването си в сряда в клуб Pasha самият Dim4ou. Неговите лайв участия в заведението са прекрасен повод за излизане, за разпускане в приятна обстановка, с готини хора и любимият артист на живо. Повтаряме - това ще се случи в сряда вечер в клуб Pasha… виж още »

12.06.2018

W Club празнува 3- тия си рожден ден. Ще бъде незабравимо. Вижте...

W Club е най-отличаващото се заведение в град Пловдив. Концепцията му се различава от тази на всички останали в бранша. Клубът е актуален и променя интериора си спрямо сезона. В момента, в старта на лятото, заведението вече се радва на басейна си и да, пренася своите гости на морския бряг. Вече три години W Club е на парти картата на град Пловдив. От… виж още »

11.06.2018

Звездите на едно място - Megami Club Plovdiv

Megami Club Plovdiv е притегателна сила за всички онези, които обожават нощния живот. Заведението предлага партита от най-високо ниво и държи здраво лидерските позиции. Тази седмица Богинята на нощния живот ще посрещне най-големите звезди на поп фолка. Те са дами и също очакват срещата си с публиката с вълнение.Стартът на парти седмицата е в сряда. Нощта ще… виж още »

11.06.2018

Ретро парти с Магда, вторник с Галин и още от Планета Пайнер клуб Пловдив

В първите часове на новата седмица бързаме да ви запознаем с партитата, които Планета Пайнер клуб Пловдив е подготвил. Ретро партито в понеделник вечер ще е стартът. Тази седмица то ще се раздава и на звездно присъствие в лицето на певицата Магда. Нейните златни хитове ще бележат нощта, в която ще има и много промоции.Не кой да е, а Галин поема нещата… виж още »

05.06.2018

Все по-актуалните Pavell & Venci Venc' са в сряда в клуб Pasha. После е NDOE

Истината е, че Pavell & Venci Venc' са истински хамелеони. Те са страхотни изпълнители, създават яка музика, която меломаните обожават. Това, разбира се, не е единствената светлина, в която почитателите им ги виждат. Момчетата често участват в благотворителни инициативи. Последната роля, в което ги видяхме, беше като водещи на "Гласът на България". В… виж още »

04.06.2018

Ретро в понеделник, Анелия във вторник, Night of sin в петък и още в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот атакува яко лятото и тази седмица ще е на гребена на вълната със специални партита всяка нощ.В понеделник е времето за Ретро парти с любимите ви хитове от миналото. Свободен вход за дами и студенти.Планета Пайнер клуб Пловдив ще се превърне в зоопарк, по тоталния хит на Анелия. Парчето се върти из клубовете в цялата страна, а във… виж още »