19.02.2018

600 Carats седмица в Megami Club Plovdiv с Фики, Емануела и Мария

Заведението, за което говори цяла България - Megami Club Plovdiv, тази седмица ще е домакин на 600-каратови златни партита.Фики, който съвсем наскоро стана баща, ще сложи началото на партитата в сряда. В хитовия му репертоар вече е и най-новата му песен "Аз измръзнах", която певецът представи на 14 февруари.Емануела ще бъде гост изпълнител на звездните… виж още »

18.02.2018

DARA във вторник е в клуб W Winter. DJ Tarkan ще ви очаква в петък

Певицата DARA определено ще жъне още по-големи успехи през 2018 година. Тя ще представи България на "Евровизия" и това определно е нещо ново и вълнуващо за самата нея. Точно тя ще бъде звездата на Back 2 Black нощта в клуб W Winter във вторник. Заповядайте!Discotheque нощта в заведението е в сряда вечер с DJ Seven зад пулта. В четвъртък пък звездата на… виж още »

13.02.2018

Леле каква седмица предстои в клуб W Winter. Вижте!

Без да губим много време, веднага ви казваме какво шредстои в клуб W Winter. Партитата ще са наистина WOW. Вижте!Във вторник вечер обявеният за "Любим DJ selector-мъж за 2017" - DJ George ще бъде начело на Back 2 Black нощта. Заедно с него за якото настроение ще са отговорни V:rgo, Mikey Flex & Twerk Biterzzz. Заповядайте!Антилопата на поп музиката Тита… виж още »

13.02.2018

BNR (Bandata na Ruba) с Monty (DJ set & host) на 14- ти в клуб Pasha

Mom4eto, Kapo Verde и  Emporio Zorani - момчетата от BNR (Bandata na Ruba) ще бъдат в сряда вечер - на връх 14 февруари на живо в клуб Pasha. Нека припомним, че само преди няколко дни те грабнаха Специална награда за ъндърграунд артисти "От улицата" на 359 Hip Hop Awards 2018. Същата вечер зад пулта ще е Monty, който ще се изяви като хост и ще направи… виж още »

12.02.2018

14 февруари с Емануела, супер комбинация в петък - Борис Солтарийски и Невена Цонева, и още в Megami Club Plovdiv

В седмицата на любовта Megami Club Plovdiv ви кани на своите романтични партита. На 14 февруари Богинята на нощния живот ще приеме Емануела. Певицата, която съвсем скоро официално разкри мъжa до себе си и също е много влюбена, ще направи празника на любовта и виното хитов. Входът ще е свободен за студенти.След частното парти в четвъртък в петъчната вечер… виж още »

12.02.2018

УХТ парти с Гергана, Св.Валенти, Коцето, Борис Дали и Гъмзата в Планета Пайнер клуб

В седмицата на любовта Планета Пайнер клуб Пловдив подготвя супер парти нощи. Стартът е в понеделник със Студентско парти.Във вторник Гергана ще пее на Студентското парти на УХТ, на което ще има супер промоции, свободен вход за студенти и дами и любимите ви песни до зори.Денят на любовта и виното - 14 февруари ще бъде отбелязан подобаващо в Планета… виж още »

06.02.2018

КифлиБаткиКеш и още ще има от Pavell & Venci Venc' в сряда в клуб Pasha

Клуб Pasha в Пловдив е заведението, което дава сцена на най-новите и актуални изпълнители. В сряда на традиционното Black Wednesday парти тази седмица ще гостуват Pavell & Venci Venc'. Момчетата, които са различни, интересни и супер звездни ще ви очакват. Заповядайте на партито и не забравяйте - ВХОД СВОБОДЕН!От няколко месеца клуб Pasha продължава… виж още »

06.02.2018

СкандаУ във вторник и ЪПСУРТ в петък на WOW седмицата в W Winter

Клуб W Winter представя новата си супер програма.Уникалните Тото и Лъчо от група СкандаУ ще са в своя пловдивски дом, както самите те наричат клуб W Winter, във вторник вечер. От последното си гостуване в заведението, до сега, те вече имат две нови песни, а имено #Кокаина и #БезДа Пие. Очаквайте ги на живо в клуба. След супер нощите в сряда и четвъртък… виж още »