27.05.2018

Megami Club Plovdiv остана завинаги в спомените на абитуриентите от Випуск 2018. Ето защо...

Най-очакваната седмица през месец май завърши. Поводът бяха Абитуриентските балове, за които Megami Club Plovdiv организира подобаващи парти вечери, обединени от концепцията "In Paradise". В паметните нощи се включиха:Прекрасната Емилия гостува в сряда на 23 май. Стартът на баловете с нея в Богинята на нощния живот беше достоен. На връх 24 май Megami… виж още »

27.05.2018

1, 2, 3,...12 - Шумен звезден край на Балове 2018 в GALAXY Live club

От 23- ти до 26- ти май градът гърмеше от Абитуриенти. Балове 2018 продължиха четири дни. През това време перфектният домакин на идеалните и паметни завършвания на специалната вечер беше GALAXY Live club. ТОП заведението се погрижи организацията да е на най-високо ниво и абитуриентите да изживеят нощта от мечтите си.Абитуриентските нощи в GALAXY Live club… виж още »

26.05.2018

Звездни балове в SPIRIT club и на 25 май със специалното участие на Алисия

На 25 май, в разгара на Абитуриентските балове, SPIRIT club покани една от най-актуалните и харесвани изпълнителки - Алисия. Звездата, която е модна икона и пример за много млади дами, имаше супер възможността лично да поздрави дванадесетокласниците и да им пожелае само най-доброто в живота.Освен това Алисия направи най-доброто парти в SPIRIT club за най… виж още »

26.05.2018

ЪПСУРТ с песните от четирите си албума в W Garden за абитуриентите и не само

Над два часа продължи паметният парти лайв на група ЪПСУРТ в клуб W Garden на 25 май. Абитуриентските вечери бяха поводът за срещата на Бат' Венци, Буч и Ицо Хазарта с пловдивската публика. Да, на партито имаше много абитуриенти, но те не бяха сами. В клуба на ЪПСУРТ се кефеха и бивши абитуриенти, които обожават летните парти емоции в W Garden.Хип-хоп… виж още »

26.05.2018

Абитуриентските балове 2018 в GALAXY Live club бяха, са и ще бъдат ТОП преживявания

GALAXY Live club с голямо удоволствие и със също толкова много професионализъм направи абитуриентските нощи на стотици завършващи. ТОП клубът подходи с нужното внимание и хъс, за да са тези така важни вечери за абитуриентите наистина звездни и перфектни.Холивудски червен килим посрещна абитуриентите и на 24- ти и на 25- ти май. Красивите принцеси и принцове… виж още »

25.05.2018

Подобаващо грандиозна беше нощта на 24 май в Megami Club Plovdiv с участието на Тони Стораро

Megami Club Plovdiv се подготви много сериозно за Абитуриентските балове 2018 и на връх 24 май организира перфектна парти нощ. Още в полунощ опашката пред заведението беше огромна. След като абитуриентите бяха настанени удобно, официално събитието започна.Гледките на сцената на Богинята на нощния живот бяха достойни за така важната за присъстващите дата. 24… виж още »

25.05.2018

Pavell & Venci Venc' се кефеха заедно с многото абитуриенти на 24 май в W Garden

W Garden е едно от най-актуалните заведения в Пловдив. Заведението, което сменя облика си и е в тон с всеки сезон, вече е Garden и е готов за уникални летни парти преживявания. Преди това обаче в заведението се случиха и още няколко дни ще се случат много яки Абитуриентски вечери. На връх 24 май W Garden посрещна много завършващи, настани ги удобно… виж още »

25.05.2018

Преслава брои до 12 няколко пъти и пя за абитуриентите в Планета Пайнер клуб

24 май е паметна дата, освен в историята на България, и до ден днешен. Хиляди завършват официално училище и точно на тази дата е Абитуриентската им вечер. И тази година Планета Пайнер клуб Пловдив беше предпочитано място от абитуриентите. Емблемата на нощния живот посрещна толкова много принцеси и принцове, изглеждащи божествено, че в полунощ заведението… виж още »