16.09.2015

2 Lica (Loshite) и T-WET подгряха NANA в Планет клуб- Пловдив

Традиционното за вторник вечер Black party в Планет клуб- Пловдив тази седмица беше много по-различно от друг път.Зад пулта на събитието бе не кой да е, а самият T-WET, който определено знае какво иска публиката. Хост на култовата нощ в Планет бе 2 Lica (Loshite). Той и един от най-добрите диджеи у нас направиха това, което меломаните очакваха- надъхващо… виж още »

16.09.2015

Десислава откри учебната година с парти в Планета Пайнер клуб

Славеят на България- Десислава омая с гласа си публиката в Планета Пайнер клуб- Пловдив миналата нощ. На връх 15- ти септември звездата даде старт на новата учебна година с луд купон до зори.Малко след полунощ изпълнителката на "Бели нощи" даде старт на Ретро нощта в заведението с една от любимите песни от началото на кариерата си "Мистерия". Облечена със… виж още »

15.09.2015

Велик е той, велик е, там в клуб Secrets на Ретро партито! Сашо Роман!

Без никакви съмнения ретро поп фолк музиката е много по-харесвана дори от най-новите хитове. Този факт можем да го отдадем на много неща, но в случая няма да го направим. Ще ни отнеме много време, а ние нямаме такова, защото бързаме да Ви разкажем колко яко беше снощи в клуб Secrets.Специален гост на традиционното за понеделник Ретро парти в заведението бе… виж още »

14.09.2015

Тази събота! Легендата на 90- те години- Nana на живо в Planet club

През 90-те години на 20-ти век имахме уникалния шанс да видим прехода от аудио касети към дискове. В музикален план това беше време, когато музиката беше разнородна и интересна. Именно тя може да ни накара да изпитаме носталгия по онова време.По тези причини Planet club покани през септември хитовия рапър Nana, нашумял през този период с… виж още »

12.09.2015

Една легенда се завърна- INFI club с Кали, Емануела и Бабилон шоу

INFI club е мястото с дългогодишна традиция в нощния живот на Пловдив. Заведението е едно от първите в града под тепетата и е част от живота на много нощни птици, които може би могат и книги да напишат по случая.Така легендата INFI club миналата нощ отвори отново врати. Откриването на новия парти сезон определено си заслужава толкова грандиозно събитие… виж още »

12.09.2015

Глория с премиера на ''Изсвирете нещо ударно'' на Friday fantasy нощта в Secrets

Глория е истинската прима на поп фолка в България. Звездата е номер 1 вече 20 години. Юбилея си тя ще отбележи с голям концерт в Зала 1 на НДК  на 30 септември.В началото на месеца обаче звездата още веднъж доказа, че за нея работата е удоволствие. На 9 септември тя зарадва почитателите си с чисто нова песен. "Изсвирете нещо ударно" е заглавието на… виж още »

11.09.2015

Kangoo Jumps излезе от спортните зали. В W Garden усетиха мощта на спорта

Kangoo Jumps е най-новият спорт, по който първо полудяха холивудските звезди.Полезното скачане със странните, на пръв поглед, обувки вече е широко разпространено, а в W Garden Kangoo Jumps за първи път излезе официално от спортните зали.На сцената на заведението група Kangoo Jumps майстори демонстрираха колко е забавен и в същото време много полезен този… виж още »

11.09.2015

Вижте снимки от партито, за което всички говорят- Откриването на SPIRIT club

Най-новият клуб в нощен pLOVEdiv направи грандиозно откриване, за което днес всички говорят.SPIRIT club е името на най-новото нощно парти бижу. Мотото на заведението е "Your club" и целта му ще бъде да се превърне във Вашето място за забавление.Наистина мащабно бе Open партито на SPIRIT club. Първите гости прекрачиха прага на заведението още преди полунощ… виж още »