10.06.2018

Уникално удоволствие в тайната градина на Planet Club Plovdiv с Babylon show

В събота вечер гостите на Planet club Plovdiv се гмурнаха в мистичния свят на Babylon. Това се случи в тайната градина на заведението, по средата на която имаше легло. Да, истинско легло...И не след дълго стана ясно за какво е то.Супер секси дамите от Babylon show полуголи се въргаляха в леглото, бяха страстни, бяха уникални, бяха неустоими. Това се случи… виж още »

09.06.2018

Официалното фен парти на BMW Festival 2018 се проведе в W Garden

Вече три години W Club Plovdiv е на гребена на парти вълната и е едно от най-актуалните заведения в града под тепетата. От интериора, през парти концепцията клубът е сред лидерите в нощния живот на България и поднася винаги различни парти вечери.За 17-а поредна година BMW Club Bulgaria ще направи едно от най-големите автомобилни събития в България. Този… виж още »

07.06.2018

Pavell & Venci Venc': Клуб Pasha ни е Хавана

Нестандартните, момчетата със собствен стил в обличането, в пеенето, в държанието - Pavell & Venci Venc' в сряда вечер бяха част от най-якото Black Wednesday парти под тепетата. То е запазената марка на клуб Pasha и всяка седмица посреща най-актуалните изпълнители от последното поколение звезди в България.Pavell & Venci Venc' поднесоха жеското шоу… виж още »

06.06.2018

Партито с Тита в W Garden беше WOW. В събитието на живо се включиха и CHOKO & PICPUKK

Поп тийнзензацията Тита беше на сцената на клуб W Garden във вторник вечер. Гостуването й в страхотното заведение в Пловдив беше паметно по няколко причини. Първата е звързана с новия уникален, супер як хит на Тита, а именно "Photoshop". За изключително кратко време песента набра огромна популярност и вече е хитът на Лято 2018. Тита представи песента… виж още »

06.06.2018

Царицата на Зоопарк-а Анелия в целия си блясък пя в Планета Пайнер клуб

В началото на летния сезон Планета Пайнер клуб Пловдив прави сериозна заявка като мястото, в което предимно ще се случват уникалните горещи парти нощи под тепетата. Такава беше и срещата във вторник вечер на звездата на модерния поп-фолк Анелия с почитателите в Емблемата на нощния живот. Партито стартира още в полунощ, когато и пристигнаха… виж още »

03.06.2018

Джена, Анелия и Азис бяха звездите на мечтаните партита в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот има приятния навик да бъде парти раят на земята. На "Dream on" седмицата през изминалите дни гостите се насладиха на незабравими изживявания с най-големите попфолк изпълнители.Джена е певицата, която няма спиране. Тя го доказа отново с най-новия си хит "Хулиган", който вилнее из клубовете в цялата страна. В сряда вечер гостите на… виж още »

03.06.2018

В събота GALAXY Live club организира последната грандиозна вечер за този сезон. Очаквайте...

Както не веднъж сме писали, GALAXY Live club е сензация и то още от създаването си. От тогава град Пловдив се сдоби с клубното бижу, което толкова години е на върха.В събота вечер, на паметната за България дата 2 юни, GALAXY Live club организира последния за този сезон грандиозен купон. Екипът на заведението беше подготвил за своите гости зрелищно парти… виж още »

02.06.2018

Развълнуваната мама Мария Илиева сподели момента с публиката в W Garden

Сред звездите, които станаха родители в началото на 2018- та година, е Мария Илиева. Поп сензацията вече не веднъж в свои интервюта споделя, че е една щастлива майка и се радва от цялото си сърце на сина си Александър.W Club играе ключова роля в живота на Мария Илиева след раждането. Именно в заведението поп кралицата на България отпразнува първия си 8- и… виж още »