15.08.2018

Born2HipHop Summer TOUR 2018 отвя главите на стотиците меломани в клуб W Garden

Яката седмица, изпълнена с много музика в уникалния клуб W Garden  започна. И то как...Почитателите избухнаха на хип-хоп събитието на месеца -лятното турне на Born2HipHop Summer TOUR  беше в Пловдив в клуб W Garden, разбира се. Едни от най-обичаните родни звезди бяха на сцената, заобиколени от стотици меломани. Изпълнителите създадоха селекции от… виж още »

15.08.2018

Откровената и винаги актуална Кали с масово парти в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот това лято, отново, е сред най-горещите парти точки в Пловдив. Заведението всяка вечер е на гребена на купона. След уникалното и вече любимо на меломаните Ретро парти в понеделник, вторник беше време за лайв.Планета Пайнер клуб Пловдив посрещна Кали. Певицата, която няма еквивалент, тя е уникална и причините за това са много. Първо… виж още »

13.08.2018

В Planet club Plovdiv предстои голяма промяна. Откриването е на 14 септември

Емблематичният не само за град Пловдив, а и за цялата страна Planet club в града под тепетата затвори за жесток, уникален ремонт. Последното парти за сезона беше в събота вечер, на което присъстваха много, много верни почитатели, редовни клиенти и приятели на заведението.Клубът с изключително дълбоки традиции в Пловдив вече толкова много години държи… виж още »

13.08.2018

Dream week в Megami Club Plovdiv с Галин, Мария и гостът от Македония Menil Velioski

Мечтана ще бъде предстоящата парти седмица в Megami Club Plovdiv. В темата "Dream" ще се включат:Първи е Галин. В сряда вечер най-актуалният поп фолк изпълнител ще направи супер парти в негов стил. Актуалният му проект “112“ завладя меломаните и зае водещо място в класациите през месец юли. Успехът на песента не стихва и към днешна дата прчето гърми из… виж още »

12.08.2018

Megami Club Plovdiv представи Crystal Garden week със пециалното участие на Емилия, Алисия и Галена

Богинята на нощния поднесе на своите гости поредната изключителна парти седмица. Заведението се превърна в Crystal Garden и се радваше на жестоко звездно присъствие. Прекрасната, силната и вече г-жа Башур, Емилия постави началото в сряда. Звездната Алисия беше следващият приятен подарък от Megami Club Plovdiv за гостите. Двете дами се представиха на… виж още »

11.08.2018

Мама е парти машина - Галена беше WOW на сцената на Megami Club Plovdiv

Провокацията й отива, а промяната е нейната движеща сила. По този начин не отдавна представиха Галена на звездно събитие. Изключително точното описание за нея се потвърди и миналата нощ в Megami Club Plovdiv. Галена беше специален гост на Богинята на нощния живот, където я очакваше пълно с почитатели заведение.Уникална, мамаураган, парти звяр Галена вилня в… виж още »

11.08.2018

Публиката в клуб W Garden заглуши момчетата от ЪПСУРТ. Велико преживяване...

От 96- та година насам група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в клуб W Garden в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. Лайфът на ЪПСУР пожъна огромен упех, който се изчислява… виж още »

08.08.2018

F.O. подгря ЪПСУРТ в клуб W Garden

F.O. е рапърът в България, който няма грешна песен. Всяко негово парче е хит, римите му са уникални, стилът - JUST F.O. Във вторник вечер по традиция в клуб W Garden има Back2Black парти с най-обичаните бг рапъри, групи. Тази седмица пред уникалната публика в заведението рапира самият F.O.С хит след хит и яки рими F.O. надъха публиката, само както той може… виж още »