23.04.2018

Галин в SPIRIT club превърна неделя в събота. Ето как...

Популярният поп фолк изпълнител Галин умее да прави сериозни партита. Под сериозни имаме предвид такива, които се помнят дълго и то с хубаво. Тази неделя той беше гост на любимия SPIRIT club. Галин, обаче, успя да превърне неделното парти в съботен купон. Да, избухването беше толкова силно, че по нищо не си личеше, че партито се осъществява в навечерието на… виж още »

22.04.2018

Megami Club Plovdiv поднесе чисто новата си STEAMPUNK концепция. Беше жестока седмица

STEAMPUNK е най-новата парти концепция на Megami Club Plovdiv. Заведението, което поставя началото на една нова ера в нощните събития в България, поднесе темата по изключително интересен начин. Клубът беше украсен с тематични декори, балетът танцуваше с тематични аксесоари, с които се снимаха и звездите. Това беше ретрофутуристично приключение с привкус на… виж още »

22.04.2018

Истинска бразилска фиеста на сцената на GALAXY Live club

С настъпването на пролетта GALAXY Live club всяка събота поднася на своите гости чисто нови тематични парти вечери. След ексклузивното шоу "Mickey & Minnie", което се проведе за първи път в България, тази седмица ТОП клубът организира пищно "Brazilian Fiesta" шоу.Още в полунощ GALAXY посрещна своите гости, настани ги удобно, сервира им любимите питиета… виж още »

21.04.2018

Ето ги отново най-добрите в клуб W Winter - Бат' Венци, Буч и Ицо Хазарта

От 96- та година насам група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в клуб W Winter в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. Лайфът на ЪПСУРТ пожъна огромен упех, който се изчислява… виж още »

21.04.2018

Vera Russo направи първото парти под звездите в Planet club Plovdiv

Лятото наближава. Мирисът на море и парти приключенията са нещо, за което всички вече мечтаем. Като истински новатор, доказал се през годините и като сериозен парти мейкър, Planet club Plovdiv изпревари всички и организира първото Summer party под звездите.В така приятната нощ на живо беше гласът, който не може да се обърка - този на Vera Russo. Заедно с DJ… виж още »

21.04.2018

Емануела пя над публиката в GALAXY Live club. Гледката беше зашеметяващо интересна!

Както винаги комбинацията GALAXY Live club и поп фолк звездата Емануела беше взривоопасно яка. Да, съчетанието е меко казано брутално готино и никой не може да отрече този факт.В петък вечер Емануела беше на сцената на GALAXY Live club. На нея тя изглеждаше прекрасно и (както обикновено) пръскаше сексапил без никакви задръжки. Точно такава - разкрепостена и… виж още »

21.04.2018

Вижте колко яка беше Алисия на лайв нощта в SPIRIT club

С риск да се повторим, всъщност, това казваме всеки път, когато пишем за Алисия, че тя е истинска модна икона. Тя винаги прави впечатление с уникалните си тоалети. И този петък в SPIRIT club не направи изключение. Изпълнителката на "Старай се да си първи"изглеждаше зашеметяващо добре като облеклото й беше наистина супер интересно.От сцената на SPIRIT club… виж още »

20.04.2018

БГ партито с характер отново в Planet club Plovdiv. Вижте!

Planet club Plovdiv е мястото с изключително дълбоки парти традиции не само в града под тепетата, а и в цяла България. Заведението положи основите на класните и различни събития като към днешна дата продължава да бъде основен източник на оригинални и изключително добре осъществени парти вечери.Вече за пореден път Planet club Plovdiv провежда изключително… виж още »