21.06.2018

В клуб Pasha в Пловдив Боро Първи представи "Май ш с наложи"

Артистите на Криско определено правят сериозна заявка в новата музикална вълна. Първо TITA показа как се прави бърз хит с "Photoshop", а сега и Боро Първи е на път да превземе музикалните радиа, телевизии и класации с "Май ш с наложи".Текстът на песента е написал самият Боро Първи, музиката е от Roasty Suave, a аранжиментът е на Криско. В сряда вечер в клуб… виж още »

20.06.2018

БГ Група на годината - СкандаУ отпразнуваха победата в клуб W Garden

Уникални ще са изживяванията в клуб W Garden тази седмица. Събитията са толкова много и толкова вълнуващи. Всичко започна с избраната за "БГ Група" на Годишните музикални награди на БГ Радио - СкандаУ. Те бяха на сцената на любимия си клуб в Пловдив във вторник вечер. За почитателите на Тото и Лъчо беше ясно, че вечерта ще е уникална, като самите момчета. А… виж още »

20.06.2018

След като беше на концерта на Стинг, Коцето се потопи в Планета Пайнер клуб Пловдив

Хора от цялата страна, англичани, руснаци, германци изпълниха до краен предел Античния театър в Пловдив за дългоочаквания концерт на Стинг и Шаги, който наелектризира града под тепетата във вторник вечер. Специален live във Facebook от събитието направи и родният любимец Константин. Той е фен на Стинг и Шаги и определено се е изкефил, че е видял и чул… виж още »

19.06.2018

Вижте само колко яки партита подготвя за вас W Garden тази седмица

Уникално ще бъде изживяването, или по точно - ще бъдат изживяванията в клуб W Garden тази седмица. Събитията са толкова много и толкова вълнуващи, че няма да губим време, а започваме да Ви ги представяме. Избраната за "БГ Група" на Годишните музикални награди на БГ Радио - СкандаУ ще ви очакват на сцената на любимия си клуб в Пловдив във вторник вечер… виж още »

18.06.2018

Коцето във вторник и вижте какво още ви очаква в Планета Пайнер клуб Пловдив

Ето какви партита е подготвил Планета Пайнер клуб Пловдив тази седмица.Ретро партито в понеделник вечер ще е стартът. Любимите ви златни хитове ще звучат до сутринта, а промоциите ще са в изобилие.Не кой да е, а Константин поема нещата в свои ръце във вторник. Неговите песни са едни от най-слушаните от поп фолк почитателите и лайв гостуването му в Планета… виж още »

17.06.2018

Изкушението, на което не можеш да устоиш - Megami Club Plovdiv

От самото си стъпване в клубния живот под тепетата, Megami Club Plovdiv е лидер. Богинята на нощния живот привлича със своя блясък, със своя стил, с качеството си, което винаги е на първо място. Без компромиси заведението организира и кулминационни събития, които всяка седмица са обединени в една обща концепция. "You See It First" беше темата, която… виж още »

17.06.2018

В събота вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив беше като на Нова година

Емблемата на нощния живот от вече толкова много години държи лидерските позиции в бранша. Планета Пайнер клуб Пловдив е нарицателно за любими парти вечери до сутринта.Тази събота в заведението беше като на Нова година, а причините за това бяха няколко. Първо - клубът посрещна толкова много меломани, че в полунощ той достигна максималния си капацитет. Не… виж още »

16.06.2018

Planet club Plovdiv телепортира гостите си на морския бряг с якото Yacht party

В петъчната вечер в любимия Planet club Plovdiv гостите подобаващо се забавляваха като за последно до сутринта. Поводът беше събитието, което ни пренесе около морския браг - Yacht party. Заведението беше тематично декорирано в лодки, музиката бе изключително лятна, барманите бяха моряци, а тези, които пожелаха да карат сърф, имаха възможността да… виж още »