09.05.2018

Тото и Лъчо от СкандаУ очакват с нетърпение завръщането на басейна в W Club

Една изключително интересна седмица започна в W Club. Вижте за какво говорим:Във вторник вечер гости бяха най-големите любимци на Back2Black партито, а имено Тото и Лъчо. Те са група СкандаУ и бяха уникално себе си на сцената на заведението. Момчетата и публиката заедно изживяха онези емоции, които знаете...са уникални. Лъчо и Тото обожават басейна на W… виж още »

08.05.2018

Борис Дали, Студентско с Емануела, Устата, Илиян, Милко и Наско Ментата в Планета Пайнер

Сами виждате, че мястото ни за заглавия не ни стигна, за да напишем целите имена на абсолютно всички поп фолк звезди, които тази седмица ще гостуват в Планета Пайнер клуб Пловдив. Без да губим повече време, започваме:Във вторник гост ще е Борис Дали. Винаги широко усмихнатият изпълнител в момента работи по нова песен и феновете му очакват да я чуят имено на… виж още »

08.05.2018

СкандаУ гостуват във вторник, а в петък в W club Криско ще празнува рождения си ден

Една изключително интересна седмица започва в W Club. Вижте за какво говорим:Във вторник вечер гости ще са най-големите любимци на Back2Black партито, а имено Тото и Лъчо. Те са група СкандаУ и ще ви очакват заедно да изживеете онези емоции, които знаете...са уникални. В сряда в W Club ви очаква Discoteque party с DJ Seven. И ето я голямата новина… виж още »

08.05.2018

Тя не може да изневери на публиката. Кали пя на живо на Ретрото в SPIRIT club

Знаете, че най-най-най-любимото Ретро парти на пловдивчани и гости на града е това в клуб Secrets. Всеки понеделник заведението посреща стотици меломани, които нямат търпение да изживеят нощта. От известно време клуб Secrets е в ремонт и SPIRIT club е домакин на Ретро нощите.Тази седмица гост на супер партито беше Кали. Певицата, която винаги е на живо и… виж още »

07.05.2018

Константин, Азис и Мария ще са героите на сцената на "Theater of dreams" в Megami Club Plovdiv

Зрелищни ще бъдат гледките и тази седмица в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот ще се потопи в "Theater of dreams" темата, в която ще се включват и едни от най-големите поп фолк звезди на България.В сряда лайв шоуто ще бъде поднесено от Константин. Певецът, който и чрез участието си в "Като две капки вода" показва, че умее да пее не само поп фолк… виж още »

07.05.2018

SPIRIT club посрещна Лорена на Гергьовден с новата й песен - Нищо

SPIRIT club организира подобаващ за Гергьовден купон. Денят, както и този след празника, са официално почивни, което бе още един повод за шумно неделно парти.Много меломани поляха празника в SPIRIT club и се насладиха на песните на Лорена. Тя, също като имениците, имаше повод да празнува. Само преди няколко дни тя пусна своята нова песен "Нищо", която със… виж още »

06.05.2018

Силните жени на поп фолка завладяха изминалите парти нощи в Megami Club Plovdiv

Megami Club Plovdiv постави нови правила във вечерните парти забавления. Тази седмица Богинята на нощния живот включи в своята програма едни от най-силните дами в поп фолка.Първа беше Теди Александрова. Певицата-фурия разкърши, само както тя умее, гостите в заведението и даде щафетата на Алисия. Модната икона беше на сцената на Megami Club Plovdiv в… виж още »

06.05.2018

White Angels на сцената на GALAXY Live club в навечерието на Гергьовден

GALAXY Live club продължава да спазва своята пролетна традиция всяка събота да организира различно тематично парти. В навечерието на Гергьовден събитието "White Angels" превзе клубът. От декорите, през мултимедиите, до сцената бяха подчинени на нежните създания от balet Galaxy, които се потопиха с лекота в ролята на бели ангели.Лайв спектакълът "White… виж още »