27.03.2018

СкандаУ, Алфредо Торес и Pavell & Venci Venc' имат участия в клуб W Winter тази седмица

Ексклузивно и само на сцената на клуб W Winter можете да видите и чуете на живо най-добрите сред най-добрите - група СкандаУ. Тото и Лъчо са уникални и нямат задръжки, но пък имат много почитатели, които ще ги очакват с нетърпение и вълнение във вторник в заведението.След истинското Discoteque party в сряда, в четвъртък предстои една гореща нощ със самия… виж още »

27.03.2018

Поредната WOW седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив с шест звезди

Емблемата на нощния живот е подготвила изненади за своите гости и тази седмица. Цели шест поп фолк звезди ще Ви очакват и най-вече - ще пеят за Вас. Ето кои са те:Във вторник ще гостува Борис Дали. Само преди няколко дни - на 24 март той имаше рожден ден, който ще празнува с почитателите си в Планета Пайнер клуб Пловдив на своя лайв. Същата вечер Ви очакват… виж още »

27.03.2018

Андреа се завърна сред публиката в SPIRIT club със супер Ретро парти

Без да губим време, искаме да обявим, че след известна пауза, поп фолк звездата Андреа се завърна сред пловдивската публика. Нейното първо участие след отсъствието беше на Ретро партито на клуб Secrets, което в момента се провежда в SPIRIT club поради ремонт.Андреа не изневери на стила си на обличане и беше интересна, секси и най-вече провокативна. В SPIRIT… виж още »

26.03.2018

High Heels Party вечери ви очакват в Megami Club Plovdiv. Вижте кои ще са звездите

Богинята на нощния животВи кани на своите звездни нощи. Темата на седмицата е "High Heels Party " и представя:Певецът, който не спира да изненадва своите почитатели Галин ще е на живо в сряда. Той ще направи партито повече от готино, начело с последния си супер хит "Texas place".Прелестната Емануела ще поеме щафетата и в четвъртък вечер можете да я очаквате… виж още »

26.03.2018

Щастлива неделя с много яко настроение в SPIRIT club и хитовете на Джордан

Джордан е певецът, който безспорно, след като стана част от семейството на "Пайнер мюзик", може да се похвали с много успешна кариера. Към днешна дата почитателите му са много и всички те го подкрепят и поздравяват за успеха.Доказателство за всичко това са постоянните му срещи с почитателите из цялата страна. В неделя вечер Джордан гостува на SPIRIT club… виж още »

25.03.2018

Татко Фики държи лидерските позиции и е любимец на публиката видяхме в Планета Пайнер клуб

Планета Пайнер клуб Пловдив е сред лидерите в бранша. Заведението, което почитателите нарекоха "Емблемата на нощния живот" организира весели парти вечери през цялата седмица и така вече толкова много години.Поредното силно шоу на живо беше в събота вечер. Планета Пайнер клуб Пловдив посрещна много гости, които с вълнение очакваха да изживеят супер нощта с… виж още »

25.03.2018

Звездният коафьорски спектакъл Galaxy is forever посрещна много гости в GALAXY Live club

Jean Paul Mynè Bulgaria организира коафьорски спектакъл "Galaxy is Forever", по случай 30 години от професионалната кариера на стилиста Йордан Василев. На събитието, което се проведе в ТОП GALAXY Live club присъстваха много гости. Всички те преминаха през червения килим и бяха посрещнати подобаващо. Сред VIP гостите на вечерта се откроиха Нора Недкова… виж още »

24.03.2018

DJ Tarkan и MC So доказаха пак в клуб W Winter, че са на световно ниво

DJ Tarkan от съседна Турция е известен в цяла Европа. Той е пускал в много елитни световни клубове, а от известно време насам в България може да бъде видян и чут в клуб W Winter в Пловдив.Поредната такава супер вечер се състоя в петък. DJ Tarkan беше зад пулта, а на сцената наистина страхотната MC So. Двамата са супер як екип и владеят парти положението до… виж още »