15.05.2018

Боро Първи с Madmatic са в сряда, а Емо и Искрата в четвъртък в клуб Pasha

Няма да изненадаме никого като кажем, че клуб Pasha има супер традицията да прави в сряда и четвъртък яки партита с най-новите музикални звезди на България. Тази седмица заведението ще посрещне цели 4 от тях и ще бъде супер яко. Ето за какво говорим:В сряда вечер заедно на Black Wednesday нощта ще гостуват Боро Първи и Madmatic. Момчетата си знаят… виж още »

15.05.2018

Камелия стъпи здраво на сцената на SPIRIT club. Вижте колко яко парти направи

Камелия е сред поп фолк иконите. Нейните песни винаги ще се пеят, тя ще остане в историята. Звездата, която в момента е и ментор в "Гласът на България" в понеделник вечер беше себе си на сцената на SPIRIT club. Изпълнителката на златния хит "Огън момиче" беше гост на Ретро партито на клуб Secrets, което има стотици верни почитатели и последователи. Знаете… виж още »

14.05.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив изпраща Випуск 2018 подобаващо

ИЗПРАЩАНЕ НА ВИПУСК 2018 ще бъде грандиозно. Планета Пайнер клуб Пловдив ще направи всичко по силите си цялата седмица да бъде неповторима и незабравима.Най-пеещата сред най-пеещите в поп фолка - Кали ще даде срата. Тя ще ви очаква във вторник вечер. Още на следващата нощ - в сряда щафетата поема Емилия. Звездата знае как да направи супер купон… виж още »

14.05.2018

Фики, Емануела и Ваня ще потопят гостите на Megami Club Plovdiv в темата Place for Love

Богинята на нощния живот тази седмица ще бъде опиянена от любовта и ще подчини следващите четири събития на "Place for Love" концепцията.Фики, който има успешен брак и е млад татко, ще е първият, който ще пее в Megami Club Plovdiv тази седмица. Веднага след него влюбената и провокативна Емануела ще поеме любовната тема в ръцете си и обещава хитово парти чак… виж още »

14.05.2018

Queens of EGYPT на звездната сцена на GALAXY Live club

GALAXY Live club продължава да изненадва много приятно своите гости. Всяка събота ТОП клубът организира тематични вечери с различна концепция. Тази събота стилистиката бе изцяло съобразена с темата "Queens of EGYPT". Събитието пренесе своите гости в един древен свят. GALAXY Live club бе преобразен като древен Египет чрез грандиозните декори и… виж още »

14.05.2018

Малко преди да пусне новия си хит Мармалад, Джордан пя в SPIRIT club

Джордан е сред звездите, които никога не пестят силите си и винаги се раздават от цялото си сърце за публиката. Точно толкова свеж беше певецът на неделното парти в SPIRIT club. В продължение на нощта обичани поп фолк хитове огласиха заведението. Феновете на певеца вече вече са нетърпеливи да видят най-новото видео и да чуят най-новата песен на Джордан… виж още »

13.05.2018

Theater of dreams партитата в Megami Club Plovdiv бяха звездни и перфектни

Зрелищни бяха гледките и през изминалата седмица в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот потопи гостите си в "Theater of dreams" темата, в която се включиха и едни от най-големите поп фолк звезди на България.В сряда лайв шоуто беше поднесено от Константин. Певецът, който и чрез участието си в "Като две капки вода" показва, че умее да пее не само поп… виж още »

13.05.2018

Planet club Plovdiv представи Garden Opening Mafia Party

Заведението с много дълбоки традиции в клубния нощен живот в България- Planet club Plovdiv постави официално началото на градинските партита. Гостите, които бяха облечени официално, пушещи наргилета и усещащи незбравимото и прекрасно лято, което предстои, бяха посрещнати по звезден начин. Planet club Plovdiv пренесе гостите си в едни по-красив свят, а… виж още »