25.06.2018

Ето как Планета Пайнер клуб Пловдив ще изпрати юни месец

В края на месец юни в Планета Пайнер клуб Пловдив ще се случат весели парти вечери, с които всички ние ще изпратим месец юни и ще посрещнем подобаващо летния месец юли.Още в понеделник Емблемата на нощния живот ще ви очаква на Ретро партито, което тази седмица ще е със специалното участие на Ваня. Входът ще е свободен за дами и студенти. Един от най… виж още »

25.06.2018

Megami Club Plovdiv очаква вас и музикалните звезди Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия. Заповядайте!

Лятото вече е в разгара като страхотните летни емоции завладяха дори и тези, които не са на морския бряг. В Пловдив това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv подготвя поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.Самата Софи Маринова ще е на сцената на… виж още »

24.06.2018

Megami Club Plovdiv спази обещанието си за бляскави тематични вечери и премиера от Алисия

Богинята на нощния живот имаше перфектен план за изминалата парти седмица и го спази до последния детайл.Вече е традиция в сряда вечер в Megami Club Plovdiv да се състои "All in" събитие с участието на DJ Damyan. С него заведението постави бляскаво начало на звездния план.В четвъртък Megami Club Plovdiv посрещна една своя любимка - Алисия. Същата нощ топ… виж още »

23.06.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив представи Night of sin (Нощ на греха) в петък

Емблемата на нощния живот определено спазва традиции, най-вече своите. От толкова години Планета Пайнер клуб Пловдив е мястото за сто процентови парти вечери и до сега винаги нощите са били на високо ниво.Това лято заведението остава с твърди позиции и в разгара на високите температури, предлага на своите гости събития, които те откъсват от ежедневието… виж още »

23.06.2018

Най-добрият изпълнител на България за 2018 - Криско с яка вечер в клуб W Garden

"И тази тази година спечелих наградата за Най-добър изпълнител на България! Това се случи единствено заради вас, вашата подкрепа и обич! За мен най-голямата награда е когато пеем песните заедно с пълни гърла в дискотеки, молове, площади и къде ли не. Благодаря ви хора!", така Криско коментира победата си в категорията БГ Изпълнител на Годишните музикални… виж още »

23.06.2018

Забавления, свежи хора и готина музика от Vera Russo и DJ Lite в Planet club

Planet club Plovdiv плува в свои води, става ли дума за различни, но любими на публиката парти вечери. Една такава под звездите в градината на заведението завладя сърцата на гостите. Забавления, свежи хора и готина музика бяха акцентите на нощта в Planet club Plovdiv. За последното (музиката) се погрижи перфектната комбинация - Vera Russo и DJ Lite… виж още »

22.06.2018

Световноизвестният бранд Throwback Thursday завладя клуб W Garden

Уникални са изживяванията в клуб W Garden тази седмица. Събитията са толкова много и толкова вълнуващи. Всичко започна във вторник с лайв на избраната за "БГ Група" на Годишните музикални награди на БГ Радио - СкандаУ. Те отпразнуваха победата и бяха супер яки на сцената на заведението.Този четвъртък - 21 юни остана в клубната история на Пловдив… виж още »

22.06.2018

Алисия избра в Megami Club Plovdiv да представи на живо "Златото на тати"

В мястото, в което няма обикновена нощ - Megami Club Plovdiv вече започнаха седмичните парти вечери. Както знаете, четвъртък е времето, в което Богинята на нощния живот Ви среща с най-актуалните изпълнители в България. Това издание на партито беше по-специално, тъй като Megami Club Plovdiv покани една своя любимка - Алисия. Гостуването й се превърна в… виж още »