26.01.2018

Любимият певец Тони Стораро в любимият GALAXY Live club

Тони Стораро е един от основоположниците на модерния поп фолк в България. Неговият глас заплени меломаните още от самото начало на кариерата му, та чак до сега.В четвъртък вечер, Стораро с огромно удоволствие пя в GALAXY Live club. Неговите хитове определено са любими на публиката и да, хората го обожават. Така в  GALAXY се случи това, което самият… виж още »

26.01.2018

Галин се обясни в любов на феновете си в Планета Пайнер клуб Пловдив

Без да спорим по този въпрос, просто е излишно, ще кажем, че Галин е най-големият хитмейкър в момента сред мъжете в поп фолка. Неговите песни са на върха на музикалните класации. Те носят онова новото звучене на музиката, което я прави денс, което я прави БУМ, което я прави хит. В четвъртък вечер Галин гостува отново на едноимения Планета Пайнер клуб… виж още »

25.01.2018

Супер шоу от Мария на парти вечерта в SPIRIT club

Звездата на модерния поп фолк в България - Мария в сряда вечер не вдигна червен картон, както пее в своя хит. Тя дори не забрани нищо на меломаните, както твърди в друго свое парче. Мария беше повече от мила и добричка на сцената на SPIRIT club, а визията й...пак очарова меломаните.Хитовият SPIRIT club посрещна гостите си още в полунощ. Уютът и парти… виж още »

25.01.2018

Клуб Pasha посрещна в сряда вечер DIM и неговия хит "Мърдай"

DIM, Krisko и Боро Бърви направиха песента "Мърдай" и парчето вече е на върха на музикалните класации. Най-якото беше, че в сряда вечер меломаните я чуха на живо в клуб Pasha, тъй като на гости беше DIM. Рапърът, който е готов да скочи в боя с рими, който винаги знае как да каже на глас мислите си, така че да докосне сърцата на своите почитатели, беше… виж още »

24.01.2018

В сряда в клуб Pasha ще има "Мърдай" на живо от DIM

DIM, Krisko и Боро Бърви направиха песента "Мърдай" и парчето вече е на върха на музикалните класации. В сряда вечер меломаните ще имат супер възможността да я чуят на живо в клуб Pasha от DIM. Той ще изпълни и останалите си хитови парчета и ще ви очаква. Заповядайте. Вход свободен!42 & Joker Flow ще поемат партито в клуб Pasha в свои ръце само ден след… виж още »

24.01.2018

Як черен вторник в Planet club Plovdiv с Twerk show и DJ George

Не знаем точно откъдеда започнем защото вечерта в Planet club Plovdiv беше наистина страхотна.Първо трябва да споменем, че всеки вторник в заведението се провежда Black party с най-яките парчета, подбрани от най-яките DJ- и в България. Така беше и тази седмица когато зад пулта бе DJ George. Той е различен като визия, той е разкрепостен и за него няма… виж още »

24.01.2018

Сладкаристика с невероятен жест към пловдивската публика в W Winter

Името на Слаткаристика е добре познато на хип-хоп феновете у нас, макар той да е македонец. Звезда №1 на западната ни съседка направи за първи път самостоятелно шоу в пловдивския клуб W Winter. На традиционното за вторник вечер Черно парти Марко Маринкович, както е истинското име на изпълнителя на „Ме боли к.р” (от което парче е заимствал за хита си 100… виж още »

23.01.2018

Емануела представи Нотариално заверен на Closing party-то в клуб Secrets

Клуб Secrets е заведението в град Пловдив, което от толкова много години държи лидерските позиции в бранша. Много меломани и любители на нощния живот предпочитат да посещават заведението с повод, или без и винаги си прекарват страхотно.През годините клуб Secrets създаде здрава традиция всяка понеделник вечер да бъде посветена на златните поп фолк хитове… виж още »