02.02.2011

Кали се върна от Алпите

Динамична и интересна бе ваканцията, която предпочете тази зима Кали. Както самата изпълнителка сподели пред zvezdno.bg преди седмици, Кали избра Алпите за релакс след натовараната й програма през изминалата година. Австрийският курорт Ишгл и италианският Кастел Рото били спирките й по време на двуседмичната й ваканция.Кали и семейството й имали… виж още »

02.02.2011

Светла Иванова се криела от свекърва си

Певицата – писателка Светла Иванова издаде, че криела новата си книга - Светът в краката й от свекърва си. В клуб Петното в Пловдив, където направи представяне на втората си книгата, Светла се изпусна, че в началото се срамувала от писанията си и трудно се съгласила по-близките й да я прочетат. „Един ден свекърва ми, която е учителка по предучилищна… виж още »

31.01.2011

Терминаторът Робърт Патрик снима Red Fuction в България

Световноизвестната филмова звезда Робърт Патрик, по-известен като робот Т-1000 от Терминатор 2 снима у нас новата американска продукция Red Fuction (Червената фрикция). Актьорът заедно с целия снимачен екип отседнали в хотел Diplomat Plaza в град Луковит. Хотелът всъщност бил снимачна площадка на новия филм. Продуцентът на Червената фрикция лично избрал… виж още »

31.01.2011

Стаф парти преди Галена във Версай

Точно преди дългоочакваните награди на Планета, една от номинираните в категорията Певица на годината – фолк дивата Галена прие участие в пловдивския клуб Версай в петък. Макар и в предстартова треска, изпълнителката на За пари както винаги ще спретне уникално парти с хитовите си парчета. От заведението ни издадоха, че още от сега резервациите валят като… виж още »

31.01.2011

Пловдив ще се взриви...на 2 февруари

Ето че настъпи моментът, в който един от най-очакваните конкурси  в Пловдив - Queen of Caligula 2011 ще се проведе за 11-ти път. Датата е ясна -2 февруари, но тази година мястото е различно - клуб Опиум (бившият клуб Флорида срещу фонатните), тъй като многобройните фенове не могат да се поберат в новата Калигула.Първият тур ще има за цел да представи… виж още »

30.01.2011

Горещи сатенки нападнаха Rouge

Ледените кралици от балет Сатен сгряха и най-студените мъжки сърца снощи в клуб Rouge. Четерите танцьорки се появиха на сцената само по секси гащички и изрязани сутиени. Въпреки горещото положение в Rouge обаче, вън градусите бяха минусови. И за да не измръзнат момичетата се топлиха със сибирски шапки и дебели пухени ботушки.Шефката на сатенките – Галя и… виж още »

30.01.2011

Нова мода в облеклата на почит в Планет клуб

На пук на комерсиалното мислене в България, където скъпите дрешки и бижута са на почит, в Планет клуб дузина красавици показаха, че всяка мадама може да се облече свежо и евтино. Манекенките впрегнаха оригиналните си идеи и само за час успяха да си направят супер модерни рокли от всякакви материали, само не и от плат. Оказа се, че тоалетната хартия и… виж още »

29.01.2011

Гергана: Не се сърдя на Пайнер

Русата симпатяга от Пайнер Гергана сподели пред човек на zvezdno.bg, че не сърди на компанията - гигант за това, че не е номинирана в нито една категория за Годишните музикални награди на Пайнер. Малко преди уастието си в клуб Rouge Гергана каза: Нито съм сърдита, нито ми е минавало през ума да го направя. Дори съм много щастлива, тъй като тогава пред… виж още »