31.03.2011

Бродуей блясък озарява VOG в петък

Бар VOG съвместно с Мюзикхолен театър Пловдив ще пресъздаде спектакъл досущ като на Бродуей специално за гостите на заведението в петък вечер.За интериора на бляскавото събитие ще се погрижат от Сценични кадри Пловдив. Макар че подробностите за партито се пазят в строга тайна, дочухме, че от арт училището имат идея да украсят VOG с кукли и весели маски, за… виж още »

31.03.2011

Симона Пейчева вае фигура с магарешки бодил

Националната ни състезателка по художествена гимнастика Симона Пейчева разкри каква е тайната на красотата й. Оказа се, че чаровната Симона вае стройното си тяло благодарение на магарешкия бодил, който е в основна на крема й за лице и тяло.По този повод състезателката стана рекламно лице на известна марка кремове. В най-новата серия на разкрасителните… виж още »

30.03.2011

Алисия се навърта около чуждо гадже

Едно от най-сексапилните танцуващи момичета в нощна София – Благовеста Цакова, вече не крие  мъжа до себе си – Роналд Донев, син на една от легендите на българския футбол Дончо Донев. Формалният повод двамата да афишират връзката си се оказа партито за рождения ден на изкусителната танцьорка на клуб Night Flight. Рони, когото мнозина футболни… виж още »

30.03.2011

Ивана, Стояна и малкия Иван на разходка в мола

Повече от 2 часа Ивана се весели с 4-5 малки палавници в детската зона на 3-ия етаж в мол „Галерия Пловдив”. Мегазвездата на телевизия „Планета” дори пролази с тях в желанието си да ги забавлява. През цялото време тя почти не изпусна от ръце кръщелника си Иван, бебето на бозукарката Стояна. „Мои приятели от Лондон си дойдоха и решихме да се видим в мол… виж още »

30.03.2011

Полъх от Ориента идва в Планет клуб

Бели денс шоу ще стартира в четвъртък точно в 22:00 ч. с екзотиката, ароматите и приглушената светлина на Ориента. Как се сервира арабски чай, фенери или свещи, както и баклави и лукуми- момичетата с най-палавите коремчета у нас от агенция “Пантера”  ще ни ориентират в правилната посока. Като приказка от Далечния Изток щe е ориенталското шоу… виж още »

29.03.2011

Децата от ЦДГ Мирослава фаворити на общинския конкурс за детска рисунка

Шест хлапета от ЦДГ Мирослава ще се борят за първото място на конкурса за детска рисунка, организиран от Община Пловдив. Преди големият финал обаче, днес сладките хлапета получиха награди за най-добра рисуна ка на тема „Фолклор и бит”. Тържеството се състоя в сградата на ЦДГ Миролсава. В ежегодния конкурс, организиран от детската градина, с подкрепата и на… виж още »

29.03.2011

Поканиха Нина Никол за водеща във Франция

Най-голямото радио на френската Ривиера Emotion покани Нина Никол за водеща. Примамливото предложение дошло от титуляра в медията и най-обичаният глас във Франция Марк Левал. Радио-гурото определил тембъра на нашата звезда като доста секси и интересен за слушателите. Нина Никол приела предложението и цяло лято ще прекара на Ривиерата като водеща. В момента… виж още »

29.03.2011

Мария след Тайланд - черна и с два нови клипа

С невероятен тен се завърна Мария от Тайланд, където засне два екзотични клипа към най-новата си песен “Давай, ти си”. Парчето е записано в два варианта, като първият е в типичното поп-фолк звучене, а вторият е в характерните ритми за Френската Ривиера. Снимките са реализирани за три дни на уникални плажове и скали на островите Пукет и Пи-пи, плажът Maya… виж още »