13.11.2010

Тризначките в Пловдив за уикенда

Култовите тризначки от „Биг Брадър” Вяра, Надежда и Любов най-накрая уважиха парти в Пловдив. На фешън вечерта в Планет клуб, трите заеха едно от сепаретата, от където ревюто се виждаше най-добре и черпеха нови идеи за стайлинга си. Този пък култовата им фраза „дека са ти пръстените” не важеше, тъй като дрънкулките не липсваха на нито една от тях. Гривни… виж още »

13.11.2010

Звездно fashiоn party в Планет клуб

Уникално фешън парти завладя снощи Планет клуб. Десет красавици от модна агенция „Визаж” дефилираха с уникални дрехи на три от най-водещите световни марки. Моделите демонстрираха пред гостите на Планет що е то грация и красота. Сред манекенките бе и топ моделът на „Визаж” Виктория Джумпарова. Красавицата, която скоро хай клюкарите одумваха като любовница на… виж още »

13.11.2010

Наздраве за професионалистките

Диана и Петя изгледаха с удоволствие ревюто в Планет клуб снощи. Диана, която се занимава с дрехи и шие тоалетите на едни от най-известните хора в България, с професионалното си око оцени дрехите отгоре до долу и сподели, че дори смята да използва някоя идея от тоалетите за своите творения. Петя пък живее в чужбина. Тъй като е позабравила… виж още »

13.11.2010

Кой сега е номер едно?

Гъзарят Ицо докара с мощното си БМВ цели седем свои приятели в Планет клуб. Не се знае как всичките са се събрали на едно място, но наш човек дочу, че двама от возещите се са били в багажника. Шумната компания изгледа Fashion party-то в Плaнает, а мацките от отбора дори си харесаха няколко тоалета. Душата на компанията пък е Ивайло, благодарение на когото… виж още »

12.11.2010

Имат ли връзка…с Алисия?

Пичовете разбира се бяха много по-активни от мацките на уастието на Алисия в клуб Histeria. Вдъхновени от факта, че певицата вече не е с Валери, красавците тайно се надяваха Алисия да ги забележи и току виж си хареса някого. Стана ли им работата – историята мълчи… виж още »

12.11.2010

Алисия в Histeria, продължава напред

След шумната раздяла с Валери Божинов и стотиците клюки, които се носят за нея, Алисия гледа напред. В клуб Histeria снощи русата певица показа, че кариерата й е на първо място и че не се интересува от хорските приказки. „Дори декември месец ще е готов и новият ми албум. В него ще има 13 парчета, сред които „Твърде груб”, „Имаме ли връзка”, „Твоя тотално… виж още »

11.11.2010

Ал Ди Меола свири пред пловдивчани срещу 40 хил.евро

Великият китарист Ал Ди Меола спечели 40 000 евро в Пловдив. Всъщност това е цената, която организаторите от Рок енд рол лимитед платили на китариста за участието му в града на тепетата.Малко преди старта на концерта, който се проведе в палата номер 3 на Панаира не се знаеше изобщо дали ще има такъв.Организаторите едва намерили 25 процента от дължимата му… виж още »

11.11.2010

Борис Дали като хищник в Histeria

За първи път от доста време Борис Дали пя сам на участие в Пловдив. Феновете му в клуб Histeria, свикнали да го гледат в компанията на Константин и Илиян, останаха доволни, че най-накрая могат да му се порадват, без да бъдат разсейвани от останалата част от трио БИК.Както винаги наконтен със стилна бяла риза с черна яка, загащена в тъмни дънки, изпълнителят… виж още »