04.09.2017

Ня'а проблем, Теди Алксандрова лудува в неделя в SPIRIT club

Истината е една и тя не може да бъде скрита. Факт е, че Теди Александрова е най-щурата поп фолк певица и за това говори цялото й същество. Тя не си поставя граници и знае, че всичко й е позволено. Така необуздана и дива беше и в неделя вечер на лайф нощта в SPIRIT club.Изпълнителката на "Чалга пеперудки" направо беше супер в клуба сред толкова много жадни… виж още »

03.09.2017

В клуб Secrets Константин научи как се прави супер купон

"Ще ме научиш ли" се казва най-новата песен на Константин, която е съвместен проект с певицата Джулия. Само няколко дни след като парчето излезе, Коцето гостува в клуб Secrets. Той беше гостът в събота вечер в хитовия клуб и там го очакваха много, много почитатели.Както винаги, Константин беше готов за най-якото парти за вечерта и го направи, разбира се… виж още »

02.09.2017

Българският кечист Русев беше в клуб Secrets с жена си Лана

Една от големите звезди на световния кеч - Мирослав Бърняшев, известен на феновете като Русев, миналата нощ беше в клуб Secrets. Българската звезда беше с жена си Лана и свои приятели. Те бяха настанени от домакините на ВИП сепаре и определено се забавляваха в хитовия клуб в Пловдив, където купонясваха още стотици меломани.Русев и Лана, която е една от най… виж още »

02.09.2017

ТОП петък вечер в GALAXY Live club. За публиката пя Яница

GALAXY Live club е заведението, което предлага всяка нощ на своите посетители едно изискано, грандиозно, уникално парти изживяване. Такава беше и петъчната нощ в клуба. Още от началото на вечерта светлинните и звукови ефекти озариха GALAXY и така до края на нощта.Специално за многобройната публика пя не кой да е, а хитмейкърката Яница. Изпълнителката на… виж още »

02.09.2017

Парчето на 2017- та Holdin On разтресе W Garden на живо от Pascal Junior

Неговията хит Holdin On, който беше създаден през февруари месец тази година, завладя света. Така няма заведение от какъвто и да е тип, в което да не звучи парчето. Така Pascal Junior, който е румънец, но живее в Лондон, бързо изкатери стълбата на успеха и сега се намира на върха.W Garden в Пловдив е заведението, което е винаги актуално. Партитата в клуба… виж още »

02.09.2017

В SPIRIT club на дявола жена му, или по-точно Галена, разби в червено

Няма равна, да, Галена, защото тя не се побира в рамка, тя не може да бъде ограничена до призванието поп фолк певица. Тя е артист, който се старае във всеки следващ проект да бъде още по-различна и неописуемо хитова. Такава си е тя Галена, истински хамелеон.Това беше и причината меломаните миналата нощ в SPIRIT club да приемат за нормална ролята на Галена… виж още »

01.09.2017

Певец за милиони, най-добрият и тази година - Галин с лудо парти шоу в Планета Пайнер

Той е наричан как ли не заради неговите просто върховни хитове. "Не Египет фараона" или просто Галин в четвъртък вечер пя там, където получи престижната награда за Певец на година на верига заведения Планета Пайнер клуб. В Емблемата на нощния живот в Пловдив Галин се срещма със страхотно много почитатели, с които си прекараха една супер нощ.В началото на… виж още »

31.08.2017

Недей да казваш на никой беше положението в клуб Pasha с Dim4ou

Dim4ou си е баш майстор в бранша и това е самата истина. От началото на кариерата си, та чак до сега, той не е слизал от звездната стълба. Неговите парчета винаги са се харесвали, феновете му стават все повече и повече, интересът към него не стихва.Поредното доказателство за това беше снощното му лайф участие в клуб Pasha. Той гостува на традиционното Black… виж още »