03.04.2018

Веднага след като беше Майкъл Джексън, Софи гостува в SPIRIT club

Ромският славей Софи Маринова в момента е част от предизвикателството за звезди "Като две капки вода". Певицата с голямо сърце до момента се справя много добре и обира овациите на публиката. В понеделник вечер по традиция клуб Secrets организира любимите на меломаните Ретро партита. Клубът е в ремонт и яките нощи се провеждат в SPIRIT club. Този понеделник… виж още »

02.04.2018

Джордан и Коцето предпразнично и Галена и Джулия на Великден в Планета Пайнер клуб

Великднеските празници наближат и ще бъдат специано отбелязани в Планета Пайнер клуб Пловдив.Предпразнично в Емблемата на нощния живот във вторник ще пее Джордан. Нощта ще гърми като същата нощ Ви очакват специални промоции и свободен вход за студенти и дами.Уникалният шоумен Константин ще ви чака в Планета Пайнер клуб Пловдив в четвъртък вечер. Знаете… виж още »

02.04.2018

Megami Club Plovdiv представя Най-величественото великденско изживяване

Както винаги оригиналността е запазената марка на Megami Club Plovdiv. И през празничната седмица Богинята на нощния живот ще бъде мястото за класни, специални и много весели парти вечери. Темата, разбира се, е великденска, но пречупена през креативността. В "The Most Majestic Easter Experience" концепцията ще се включат:Първа е Теди Александрова. Нейната… виж още »

02.04.2018

Неделната нощ в SPIRIT club гърмя с хитовете на Лорена

"Нощта гърми" е тоталният хит на Галин и Лорена. Заглавието на песента перфектно описва положението, което беше в неделя вечер в SPIRIT club. Тогава на живо беше самата Лорена, която е чест гост в заведението.Събитието уважиха много меломани. SPIRIT club беше перфектен домакин и посрещна подобаващо гостите си, както и звездата. Лорена пя както своите хитове… виж още »

01.04.2018

Музикалните звезди на България гостуваха на High Heels партитата в Megami Club Plovdiv

"Texas place" супер хитът на Галин сложи ударното начало на тематичната "High Heels" седмица в Megami Club Plovidv. Както на звездата, така и на гостите, им беше повече от "Me Gusta" в Богинята на нощния живот.Прекрасната Емануела имаше удоволствието да бъде следващият гост. В Megami Club Plovdiv я посрещнаха подобаващо - с аплодисменти, а тя се отблагодари… виж още »

01.04.2018

Бляскав старт на Пролетния парти сезон в GALAXY Live club. Вижте!

GALAXY Live club е заведението в град Пловдив, което постави началото на нова ера в клубния живот под тепетата. Със своите внушителни размери, мултимедийни, светлинни и сценични ефекти, заведението се нарежда сред ТОП клубовете в България.GALAXY Live club организира грандиозен старт на Пролетния парти сезон. Концепцията на събитието беше съобразена изцяло с… виж още »

01.04.2018

Пионката - новата песен на Кали абсолютно на живо в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот в навечерието на Цветница посрещна едно от най-хубавите музикални цветя - певицата Кали. Звездата прие с удоволствие поканата и след полунощ беше на сцената на клуба. А там я очакваха много фенове.Те чуха за първи път на живо най-новата песен на Кали "Пионката". Планета Пайнер клуб Пловдив беше мястото, в което се случи всичко това… виж още »

31.03.2018

FAKE Profile на Pavell & Venci Venc' с пловдиска премиера в клуб W Winter

"Специaлно за всички хора, които могат да са над нещата, да махат маските и да бъдат истински!", така Pavell & Venci Venc' презентираха своята най-нова песен "FAKE Profile". Парчето излезе на 22 март, а към днешна дата е истински БУМ.В петък вечер Pavell & Venci Venc' направиха на живо официална премиера на "FAKE Profile". Супер събитието беше в… виж още »