31.01.2018

Главната хитмейкърка Яница беше сред супер феновете в Планета Пайнер клуб

След успешната 2017- та година, Планета Пайнер клуб Пловдив продължава със същото страхотно парти темпо и през новата година. През изминалия вече месец януари Емблемата на нощния живот беше страхотен инициатор и домакин на много парти вечери, каквато беше и миналата.Във вторник Планета Пайнер клуб Пловдив и многобройната публика посрещнаха певицата Яница… виж още »

30.01.2018

ТОП сензацията Гери-Никол в сряда е в клуб Pasha

Тя няма равна и е една от наистина малкото артисти в България, които имат потенциала и смелостта да станат световни звезди. Разбира се, говорим за Гери-Никол, която в сряда вечер ще бъде на сцената на клуб Pasha. Знаете, че от нея можете да очаквате много яко парти, много ки хитове, много яко сценично поведение. Заповядайте!Точно след нея, в четвъртък вечер… виж още »

30.01.2018

F.O. във вторник и Pascal Junior в петък ще са в клуб W Winter

Най-бързата уста, така наричат F.O. повечето му фенове. Във вторник вечер той ще е специален гост в клуб W Winter като ще очаква да види там. Известният музикален продуцент, който се превърна сред ТОП имената в световен мащаб с парчетата "Holding on", "She Likes it", "Overdose", "Going alone", "Don't slow down" и още, и още ще бъде зад пулта в клуб W… виж още »

30.01.2018

Ретро партито на клуб Secrets се премести в SPIRIT club. Първо пя Кали

Клуб Secrets в момента е в ремонт, а от управата на заведението помислиха за всички меломани, които обожават най-любимото Ретро парти в понеделник вечер. А те са наистина много. От тази седмица SPIRIT club е домакин на Ретро нощите на клуб Secrets.На първото такова парти в заведението присъстваха много меломани и всички те се чувстваха супер в SPIRIT club… виж още »

29.01.2018

Студентско, Яница, Борис Дали, Софи Маринова и Ваня в Планета Пайнер клуб

Студентско парти с ШОК промоции ви очаква в понеделник вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив. Входът ще е свободен за дами и студенти.Изкушението Яница ще бъде на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив във вторник вечер. DJ Сашо I DJ Митко ще са зад пулта, а на сцената Flying ladies by Planeta. Очакват ви и промоции и вход свободен за студенти и дами.След DJ… виж още »

29.01.2018

Мария в последния ден на януари, следват Галин и Илиян в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот има удоволствието да ви представи звездната си програма за тази парти седмицаВ последния ден на месец януари в Megami Club Plovdiv ще гостува Мария. Звездата ще бъде в заведението заедно с балет Fame и обещава страхотно шоу на живо.Най-актуалният изпълнител в поп-фолка – Галин, ще е в покоите на Богинята на нощния живот в четвъртък… виж още »

29.01.2018

Piano bar Monarch се връща към купонджийското минало на БУДОАР и се превръща в Live club MONARCH

От сигурен източник ние от Светския сайт www.zvezdno.bg научихме нещо ново, което ще се случи в нощния живот в Пловдив. Piano bar Monarch се връща към купонджийското минало на БУДОАР и се превръща в Live club MONARCH.                                       … виж още »

29.01.2018

Дали ще те оставя...и още хитове от Джордан в SPIRIT club

"Дали ще те оставя" е вторият дует на изпълнителите Джордан и Деси Слава. Песента излезе на 12 януари и от тогава до сега жъне страхотни успехи. За кратко време парчето събра много гледания и положителни коментари. В неделя вечер Джордан изпълни на живо за първи път в Пловдив имено "Дали ще те оставя". Това се случи на неделното парти в SPIRIT club… виж още »