01.11.2017

Банки кръв вместо шотове пиха гостите на Halloween в Planet club Plovdiv

Нескритият интерес към кръвта на Halloween изглежда нещо съвсем нормално. За да задоволи жаждата на стотиците си гости, Planet club Plovdiv се постара уникално много и се превърна в кръводарител. Стотици банки кръв изпиха парти посетителите в заведението и то още на входа на клуба.От там гостите се потопиха в една наистина Halloween- ска обстановка с много… виж още »

31.10.2017

Тита на Halloween, после Marten Roberto, Ъпсурт в петък и...в W Winter

Чудим се от къде да започнем с информацията какво точно ще се случи тази седмица в W Winter.Започваме с Halloween нощта на 31 октомври. Заведението ще ви посрещне с уникална тематична украса, прекрасните W Ladies ще са на сцената, а звездата Тита ще изпълни звездния си репетоар от яки песни на партито. Ще бъде яко. ОБЕЩАНО!Продължаваме с програмата и следва… виж още »

31.10.2017

Halloween party, Pavell&Venci Venc', Liter Jack и още партита в клуб Pasha

Леле, каква седмица идва, тя всъщност вече дойде, в клуб Pasha.Любимият на толкова много меломани клуб ще отбележи подобаващо Halloween. Тикви, скелети, паяци, страшни принцеси и какви ли не още същества ще имат смелостта да бъдат на партито в клуб Pasha. Заповядайте и вие и не се притеснявайте да се маскирате като каквото пожелаете, никой няма да ви познае… виж още »

31.10.2017

Ах, тази Софи Маринова. Тя е недостижима певица и купонджийка, видяхме в Secrets

Няма какво да си кривим душата, всички знаем, че перлата в короната на поп фолка е Софи Маринова. Наричаме я така (и не само ние), тъй като тя е наистина страхотна певица. Нейният глас не може да бъде объркан, тя има собствен стил на пеене и характерния й глас й придава онази индивидуалност, към която се стремят всички нейни колеги.Страхотната Софи Маринова… виж още »

30.10.2017

Halloween с Емилия, после Емануела, Гъмзата Brass show и Галин в Планета Пайнер

Страшна, много страшна седмица се задава в Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив.Студентското парти в понеделник ще даде супер старт и после следва...Специално Halloween party. То ще се проведе на връх 31 октомври (сряда). Домакините обещават да не бъде страшна, а да бъде супер яка нощ с уникален тематичен декор, любимите ви хитове и… виж още »

30.10.2017

Софи Маринова, парти на Halloween и Джордан в клуб Secrets

В края на месец октомври клуб Secrets е подготвил страхотни парти емоции на своите клиенти.Заповядайте в понеделник на най-обичаното Ретро парти под тепетата. Да, то е имено в клуб Secrets в началото на седмицата като този път гост ще е страхотната Софи Маринова. Славеят на поп фолка ви е приготвил само златните песни от своя репертоар, които всички… виж още »

30.10.2017

В неделя с Лорена в SPIRIT club

Лорена е най-новата поп фолк звезда, която вече има завидни успехи. В края на месец юли 2016- та година тя издаде песента "Все ми е тая", в която участие взима и най-добрата й приятелка - хитовата Галена, с която се познават от деца и са били съученички.През март тази година Лорена отбеляза поредния си успех като направи страхотен лайф в SPIRIT club. A… виж още »

29.10.2017

В събота в клуб Secrets беше повече от яко с Яница и Борис Дали

Няма тайни тук, въпреки че говорим за клуб Secrets. Да, всички вие знаете, че всяка събота вечер в заведението се случват много яки партита и то със специалното участие на любимите ви поп фолк изпълнители.Тази събота в Secrets бяха двамата супер изпълнители, любимци, а имено Яница и Борис Дали. Знаем, че те нямат нужда от реклама, но все пак имаме да кажем… виж още »