16.09.2017

ТОП концерт като в НДК направи Азис с бенда си пред хилядна публика в GALAXY

Васил Троянов Боянов, на кратко Азис, е артистът, към когото интересът никога не стихва. Той е и човекът, чието име и творчество е популярно и извън рамките на България, някои дори чуха за страната ни покрай него. Азис е неизчерпаем извор от идеи и провокации, а всяка негова песен предизвиква истински БУМ и то за дъло време напред. Така беше и с "Хабиби… виж още »

15.09.2017

Най-обичаният дует - Софи и Устата бяха жестоки в Планета Пайнер клуб

"Бурята в сърцето ми", "Точно ти", "Режи го на две", "Мой си дяволе", "Чужди устни", "Дива любов" са емблематични поп фолк песни, които един уникален дует създаде и изпълни. Парчетата са на големите имена в поп фолка поотделно и заедно,а имено Софи Маринова и Устата.Точно те в четвъртък вечер бяха заедно на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив и се… виж още »

15.09.2017

Това е победителят в първия Турнир по Надяждане и надпиване в Encanto bar&diner

Цели 15 смелчаги, сред които и жени, се включиха в първия Турнир по надяждане и инадпиване в Encanto bar&diner. Събитието предизвика наистина голям интерес и много желаещи се записаха и искаха да премерят сили и възможности в това предизвикателство.Смелчагите се състезаваха в 5 кръга като в тях трябваше да пият от сламка без ръце, имаше надпиване с бира, в… виж още »

14.09.2017

Честит 2- ри рожден ден SPIRIT club. Партито беше паметно и с лайф на Алисия

SPIRIT club е един от най-предпочитаните от меломаните и феновете на нощния живот. Само за две години клубът вече е лидер в бранша. С наистина звездно парти SPIRIT club отпразнува своя 2- ри рожден ден. Още в полунощ пред заведението се изви опашка от желаещи да отпразнуват и полеят празника на клуба. А домакинът се беше подготвил подобаващо - чаша… виж още »

14.09.2017

Супер Коце в супер GALAXY Live club...паметна нощ

Всеки, който е присъствал на участие на Константин знае, че говорим за един истиснки шоумен. Той е номер едно и зaвинаги ще си остане така. На снощния му лайф в GALAXY Live club Коцето доказа защо това е така.Първо, в заведението имаше много фенове и всички те бяха жадни за парти. Коцето се появи на сцената и даде старт на лайфа с хитовите си парчета. Второ… виж още »

14.09.2017

Любим, царят на римите - Спенс пак беше точен в клуб Pasha

Спенс е рапърът, който остана верен на своите принципи, на своите рими, на своите фенове. Почти всеки месец Спенс гостува в клуб Pasha и там се среща с многобройните си фенове под тепетата. А те са нетърпеливи да го видят и дори го чакат още на входа на заведението. Така беше и тази сряда в заведението. Спенс пристигна около полунощ, обърна внимание на… виж още »

13.09.2017

Турнир по Надяждане и надпиване на 14 септември в Encanto bar&diner

Цели 15 смелчаги, сред които и жени, ще се включат в първото "Надяждане и надпиване", организирано от Encanto bar&diner. Събитието, ще се проведе на 14 септември (четвъртък) и е с начален час 21:00 часа.Състезателите ще мерят сили и възможности в 5 етапа. А наградният фонд е 500 лв. като победителят ще грабне 300 лв, вторият 150 лв., а класиралият се на 3… виж още »

13.09.2017

Два дни преди 15 септември Спенс ви очаква в клуб Pasha в сряда

Той е добър, той е много добър, римите му са ТОП, той е Спенс, който тази сряда - само два дни преди 15- ти септември, ще бъде гост в клуб Pasha. По традиция в заведението се провежда Black wednesday парти с любимите "черни" хитове. Вход свободен за всички.В четвъртък в заведението ви очаква страхотна party night с любимите хитове, както и в петък и събота… виж още »