13.06.2018

Dim4ou се кани да направи в сряда в клуб Pasha операция "Вземи ги"

"ТАЗИ СРЯДА В ПЛОВДИВ / ОПЕРАЦИЯ “ВЗЕМИ ГИ” / ????Dim Торбалан ида за торбата!", така презентира гостуването си в сряда в клуб Pasha самият Dim4ou. Неговите лайв участия в заведението са прекрасен повод за излизане, за разпускане в приятна обстановка, с готини хора и любимият артист на живо. Повтаряме - това ще се случи в сряда вечер в клуб Pasha… виж още »

13.06.2018

В очкаване на 112 , Галин направи супер парти с хитовете си в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот знае как да разпалва парти страстите. Миналата вечер заведението посрещна изпълнителя, който също умее, и то изключително добре, да прави огнени купони. Така в сряда вечер Планета Пайнер клуб Пловдив и Галин бяха най-яката парти комбинация под тепетата.Всичко започна още преди полунощ. Тогава гостите се настаниха на местата си в… виж още »

12.06.2018

W Club празнува 3- тия си рожден ден. Ще бъде незабравимо. Вижте...

W Club е най-отличаващото се заведение в град Пловдив. Концепцията му се различава от тази на всички останали в бранша. Клубът е актуален и променя интериора си спрямо сезона. В момента, в старта на лятото, заведението вече се радва на басейна си и да, пренася своите гости на морския бряг. Вече три години W Club е на парти картата на град Пловдив. От… виж още »

11.06.2018

Звездите на едно място - Megami Club Plovdiv

Megami Club Plovdiv е притегателна сила за всички онези, които обожават нощния живот. Заведението предлага партита от най-високо ниво и държи здраво лидерските позиции. Тази седмица Богинята на нощния живот ще посрещне най-големите звезди на поп фолка. Те са дами и също очакват срещата си с публиката с вълнение.Стартът на парти седмицата е в сряда. Нощта ще… виж още »

11.06.2018

Ретро парти с Магда, вторник с Галин и още от Планета Пайнер клуб Пловдив

В първите часове на новата седмица бързаме да ви запознаем с партитата, които Планета Пайнер клуб Пловдив е подготвил. Ретро партито в понеделник вечер ще е стартът. Тази седмица то ще се раздава и на звездно присъствие в лицето на певицата Магда. Нейните златни хитове ще бележат нощта, в която ще има и много промоции.Не кой да е, а Галин поема нещата… виж още »

10.06.2018

Авангардните D-QUEENS от Русия впечатлиха родната публика в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот спазва всички световни тенденции в организацията на незабравими звездни нощи. И тази седмица клубът представи на своите гости невиждани до сега гледки.  Всичко започна в сряда с "All In" събитието, с което резидентът DJ Damyan даде перфектен старт. "Golden girls" беше темата на партито в четвъртък. Същата вечер специален… виж още »

10.06.2018

Събота...каква събота само в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот е Планета Пайнер клуб Пловдив. Заведението има супер дълбока парти история в града под тепетата. Надали има фен, който да няма поне една емблематична случка от живота си в клуба. Това лято Планета Пайнер клуб Пловдив ще е едно от основните места за нощни яки партита, който, всъщност, вече започнаха. През изминалата седмица от… виж още »

10.06.2018

Уникално удоволствие в тайната градина на Planet Club Plovdiv с Babylon show

В събота вечер гостите на Planet club Plovdiv се гмурнаха в мистичния свят на Babylon. Това се случи в тайната градина на заведението, по средата на която имаше легло. Да, истинско легло...И не след дълго стана ясно за какво е то.Супер секси дамите от Babylon show полуголи се въргаляха в леглото, бяха страстни, бяха уникални, бяха неустоими. Това се случи… виж още »