18.02.2018

Megami Club Plovdiv отпразнува седмицата на любовта ето така...

Богинята на нощния живот беше в епицентъра на страхотните парти нощи под тепетата и в седмицата на любовта. Ето какво се случи:На 14 февруари в Megami Club Plovdiv гостува Емануела. Неслучайно точно тя беше звездата на вечерта. Певицата има супер хитове, любими на публиката, а и самата изпълнителка на "Нотариално заверен" в момента изживява щастлив любовен… виж още »

18.02.2018

DARA във вторник е в клуб W Winter. DJ Tarkan ще ви очаква в петък

Певицата DARA определено ще жъне още по-големи успехи през 2018 година. Тя ще представи България на "Евровизия" и това определно е нещо ново и вълнуващо за самата нея. Точно тя ще бъде звездата на Back 2 Black нощта в клуб W Winter във вторник. Заповядайте!Discotheque нощта в заведението е в сряда вечер с DJ Seven зад пулта. В четвъртък пък звездата на… виж още »

18.02.2018

F.O. с Peeva в сряда, 42 в четвъртък и още яки нощи в клуб Pasha

Те двамата са изумителни и рядко перфектни. Те са заедно в живота, дори вече си имат детенце. Публиката ги познава най-вече като перфектния дует, а именo F.O. и Peeva. F.O. има много самостоятелни песни, с които спечели толкова много почитатели, а дуетите му с Peeva са едно уникално допълнение към цялостната перфектна картина. Точно те ще бъдат в сряда… виж още »

17.02.2018

Алисия - една от най-ярките звезди на най-обичаната музика пя в SPIRIT club

За Алисия сме писали много и всеки път в репортажите от нейните лайфове казваме, че тя е истинска звезда. Такава е защото има първо - много почитатели и последователи, второ - тя е истински модна икона със собствен стил и трето, но не на послено място, разбира се - тя има перфектно, човешко, нормално отношение към своята публика. Адмирации!В петък вечер… виж още »

15.02.2018

Megami Club Plovdiv отпразнува подобаващо Свети Валентин с Емануела

Богинята на нощния живот отбеляза подобаващо един от най-обичаните и очаквани празници - Свети Валентин. Тези, които празнуваха Деня на влюбените, а и тези, които поляха Трифон Зарезан, се насладиха на прекрасната празнична нощ в Megami Club Plovdiv.Богинята на нощния живот покани специален гост на празника - Емануела, която изпълни своя хитов репертоар за… виж още »

15.02.2018

В деня на любовта и виното Анелия направи празника незабравим в SPIRIT club

Свети Валентин е денят, който наистина много хора очакваха с вълнение и празнуваха. Тази година датата се падна в сряда вечер, точно когато SPIRIT club организира уникални лайф вечери с любимите поп фолк изпълнители. Много празнуващи отбелязаха събитието в SPIRIT club и празнуваха и Свети Валентин, и Трифон Зарезан. А Анелия се постара събитието да… виж още »

15.02.2018

ТОП гледки, хитовете на Яница и супер атмосфера на 14 февруари в GALAXY Live club

"Честит празник на любовта и виното" беше посланието на GALAXY Live club към своите гости на 14- ти февруари. ТОП клубът, разбира се, не изневери на себе си и на своите традиции. Той посрещна своите гости в една уникална атмосфера като сърцата бяха основен мотив в интериора. На сцената първо блеснаха самите те - уникалните дами от ballet Galaxy. Стилът… виж още »

15.02.2018

Поп Газелата Тита направи 14 февруари в клуб W Winter още по-специален

Наистина иновативният и различен клуб в Пловдив - W Winter се постара и на 14 февруари да направи парти нощта страхотна. Усилията, разбира се, получиха положителен резултат и много гости отбелязаха подобаващо Трифон Зарезан и Свети Валентин.Тематична украса направи обстановката още по-специална, а уникалното отношение на персонала получи отличната оценка от… виж още »