01.07.2018

Megami Club Plovdiv изпрати месец юни със Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия

В разгара на лятото морските емоции се усещат дори и в Пловдив. Това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv организира поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.Самата Софи Маринова беше на сцената на Богинята на нощния живот в сряда. Нейният уникален… виж още »

30.06.2018

Pavell поля имения си ден заедно с Venci Venc' и феновете в клуб W Garden

На Петровден се почита паметта на първоапостолите Петър и Павел. В този ден много българи имат имен ден и празнуват подобаващо за здраве и успех. Сред именниците беше и Pavell, който заедно със своята дуетна половинка Cenci Venc' същата вечер гостуваха в якия пловдивски клуб W Garden. Така партито в петък беше празнично. Момчетата бяха супер… виж още »

30.06.2018

Megami Club Plovdiv представи 300 Minutes Famous парти с Анелия в петък вечер

Богинята на нощния живот обсеби парти феновете със своите изкушаващи събития. "300 Minutes Famous" концепцията привлече както много публика, така и ярките поп фолк звезди Софи Маринова, Тони Стораро, а в петък вечер Анелия се присъедини към събитието.Megami Club Plovdiv посрещна певицата след полунощ като тогава емоциите в заведението вече бяха ескалирали… виж още »

27.06.2018

Директно от Варна Dim4ou преплува магистралата за партито си в W Garden

Клуб W Garden посрещна меломаните във вторник вечер на своето традиционно за това време от седмицата Back2Black парти. Събитието, което е наистина супер любимо на меломаните, тази седмица беше със специалното участие на Dim4ou.В дъждовния ден той преплува магистралата от Варна до Пловдив и пристигна точно на време за супер партито в клуб W Garden. Там го… виж още »

26.06.2018

F.O. подготвя три албума и ви очаква в сряда в клуб Pasha. След него са EMO и тайфата

Ние, а и много почитатели предпочитат да наричат F.O. "Най-бързата уста". Той наистина реди римите супер бързо и оставя публиката без дъх. В момента F.O. работи по цели три нови албума като през това време на усилена работа обещава да не губи живия контакт си с публиката. И в сряда вечер той ви кани на своя лайв в клуб Pasha (Пловдив). По традиция… виж още »

26.06.2018

Вторник с Dim4ou, #TBT, Pavell & Venci Venc', DJ Tarkan гости в W Garden

Различното и точно заради това обожавано заведение в Пловдив - клуб W Garden тази седмица ще ви потопи в клубния живот с няколко много приятни звездни партита.Всичко ще започне във вторник с Back2Black. Тази седмица то ще е със специалното участие на Dim4ou. Support by GANX. Вход свободен!Discoteque party с DJ Seven ви очаква в сряда, а в четвъртък в W… виж още »

25.06.2018

Ето как Планета Пайнер клуб Пловдив ще изпрати юни месец

В края на месец юни в Планета Пайнер клуб Пловдив ще се случат весели парти вечери, с които всички ние ще изпратим месец юни и ще посрещнем подобаващо летния месец юли.Още в понеделник Емблемата на нощния живот ще ви очаква на Ретро партито, което тази седмица ще е със специалното участие на Ваня. Входът ще е свободен за дами и студенти. Един от най… виж още »

25.06.2018

Megami Club Plovdiv очаква вас и музикалните звезди Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия. Заповядайте!

Лятото вече е в разгара като страхотните летни емоции завладяха дори и тези, които не са на морския бряг. В Пловдив това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv подготвя поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.Самата Софи Маринова ще е на сцената на… виж още »