20.05.2018

Bar10Der организира перфектна лятна Mojito вечер в супер приятната си градина

Нещо свежо и различно с нов стил, нова визия и нова концепция. Така най-добре можем да опишем новата гореща точка под тепетата - 10DER bar&dinner. Заведението, което се намира на ул.Младежка 23 отвори врати през месец септември миналата година, а към днешна дата продължава да бъде мястото, което провокира изключително приятно своите гости.Лятото изпревари… виж още »

19.05.2018

W Garden откри летния сезон (и басейна) на специално парти с DJ Tarkan

Без съмнение W Club е едно от най-интересните и иновативни заведения в град Пловдив. Още с откриването си клубът предизвика истински БУМ като интересът е такъв и до днес.Миналата нощ заведението даде официален старт на летния сезон и от днес можете да заповядате в W Garden. На откриването присъстваха много гости, истински фенове на клубът. В началото на… виж още »

19.05.2018

ТОП парти специалистът Галин подпали от хитове SPIRIT club

За него можем да пишем много. Това, което го отличава от масата изпълнители е вроденото му чувство за модерното, за новото. Той е Галин и вече от няколко години доказва, че знае какво прави и го прави с голямо удоволствие.В петъчната парти вечер в SPIRIT club той подгря яко обстановката с хитовете си. Песните на Галин определено имат ново, иновативно… виж още »

19.05.2018

Моделите на Visages представиха последните модни тренденции на звездно ревю в Planet club

От Planet club Plovdiv винаги са харесвали модната индустрията - от атмосферата на седмицата на модата по вета, красивите рокли на големите брандове, до партитата, които се случват след ревютата.Planet club Plovdiv организира точно такова звездно модно събитие. Заедно с красивите модели на Visages Model group заведението пренесе гостите си директно в Кан… виж още »

18.05.2018

Доказаната класа Алисия подгря преди баловете с уникално парти в GALAXY Live club

GALAXY Live club ще бъде сред най-горещите точки в Пловдив по време на абитуриентските балове. Само след няколко дни най-емоционалните и незабравими дни за завършващите ще настъпят, а броенето от 1 до 12 вече започна.В четвъртък вечер GALAXY Live club посрещна една от най-ярките музикални звезди - Алисия. Певицата е една от най-предпочитаните изпълнителки в… виж още »

18.05.2018

Сгодената Емануела пя в Megami Club Plovdiv два дни преди да замине в Лондон за кралската сватба

Megami Club Plovdiv е притегателна сила за най-големите музикални звезди на България. Богинята на нощния живот е в крак с модата, или по-точно - тя е модата. В седмицата преди абитуриентските балове в заведението се случват много весели парти вечери, които подобаващо подгряват абитуриентското избухване, което предстои само след няколко дни.В четвъртък вечер… виж още »

17.05.2018

Поредната премиера в SPIRIT club! Анелия представи новата песен с Крум "Обичам те"

Не за първи път ще споменем факта, че SPIRIT club е един от тези в България, в които поп фолк звездите предпочитат да представят за първи път на живо своите най-нови песни. Това се е случвало много пъти и поредният ексклузивен лайв в заведението беше в сряда вечер от Анелия. Звездата гостува на 50/50 партито в SPIRIT club, в което любимците на… виж още »

16.05.2018

Лудо стартира Изпращането на Випуск 2018 в Планета Пайнер клуб с участието на Кали

Емблемата на нощния живот винаги е в крак с времето и е онзи надежден партньор на всеки, който има повод да празнува. Датата 15 май ще остане в спомените на стотици, към днешна дата бъдещи абитуриенти, защото точно тогава те чуха за последно училищния звънец. Изпращането на Випуск 2018 беше супер емоционално и в Планета Пайнер клуб Пловдив. Домакинът… виж още »