07.07.2018

Религията ЪПСУРТ е вечна. Момчетата от групата бяха на гости на клуб W Garden

От 96- та година насам група Ъпсурт създава свой собствен стил, в който основното е "да се чете между редовете". Знаете - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са уникални и несравними, а в клуб W Garden в петък вечер страхотно много фенове се увериха на живо за пореден път, че те наистина са най-добрите. Лайфът на ЪПСУР пожъна огромен упех, който се изчислява… виж още »

05.07.2018

Новата звезда на Криско - Боро Първи даде старта на месец юли в W Garden

Ясно е, че един от най-актуалните клубове в Пловдив и през летния сезон - W Garden в първата седмица на месец юли, е подготвил мега яки партита. Боро Първи сложи началото във вторник вечер. Неговото участие се случи на традиционното за това време на седмицата Back2Black парти. Support: GANX. Заповядайте и в четвъртък защото W Garden спазва… виж още »

05.07.2018

В Megami Club Plovdiv ДесиСлава направи сензационно завръщане на сцената

Като истински иноватор и диктатор на парти модата, Megami Club Plovdiv се отличава със стил, класа и, не на последно място, с актуалност. Поредното доказателство за това дойде миналата нощ. Любимката на хиляди меломани - ДесиСлава възобнови своите участия. Това се случи на 4 юли, а домакин на паметното събитие беше Богинята на нощния живот. Още в… виж още »

03.07.2018

Тази вечер Кали ви кани на партито си в Планета Пайнер клуб

Лятото се усмихна и в разгара му горещите парти вечери в Планета Пайнер клуб Пловдив са в синхрон с времето. Във вторник вечер Емблемата на нощния живот ще посрещне голямата певица и страхотна жена Кали. Изпълнителката на толкова много хитове, знаете, винаги, абсолютно винаги пее на живо и тази вечер няма да направи изключение. Заповядайте!Тематичното… виж още »

02.07.2018

Вижте...Боро Първи във вторник, #TBT с Atila, Ъпсурт в петък и още в клуб W Garden

Ясно е, че един от най-актуалните клубове в Пловдив и през летния сезон - W Garden в първата седмица на месец юли, е подготвил мега яки партита. Боро Първи слага началото във вторник вечер. Неговото участие ще се случи на традиционното за това време на седмицата Back2Black парти. Support: GANX. Входът ще е свободен!Discoteque party в сряда ще ви очаква… виж още »

02.07.2018

NDOE в сряда вечер ще бъде с вас в клуб Pasha

NDOE е икона и е един от наистина най-талантливите рапъри в България. Той прави хип-хоп още от 1994 година. Сега парчетата му се отличават изключително много от тези на най-комерсиалните му колеги, най-вече с текст. Думите, които той реди, имат смисъл, носят послание и докосват душата. NDOE ще е гост на клуб Pasha в сряда.  виж още »

02.07.2018

Plamen & Ivo ще ви очакват в сряда в клуб Pasha

В първата седмица на летния месец юли клуб Pasha в Пловдив ви представя своята седмична програма. Събитията ще започнат в сряда вечер. Тогава е времето за традиционното Black Wednesday парти. Специални гости ще бъдат свежите и супер талантливи момчета Plamen & Ivo. Братя Добреви се увличат по музиката от ранна възраст. След пробива си в X Factor те… виж още »

01.07.2018

Джулай морнинг с любимото питие в ръка и свежа музика в Planet club Plovdiv

Planet Club Plovdiv е заведение с изключително дълбоки традиции в града под тепетата. Именно от тук веригата класни заведения започва своето развитие като до ден днешен е лидер в парти живота на България. Това е причината заведението да почита различни традиции. Така прекрасно се получи посрещането на July Morning в Planet Club Plovdiv. Всичко започна… виж още »