03.06.2018

В събота GALAXY Live club организира последната грандиозна вечер за този сезон. Очаквайте...

Както не веднъж сме писали, GALAXY Live club е сензация и то още от създаването си. От тогава град Пловдив се сдоби с клубното бижу, което толкова години е на върха.В събота вечер, на паметната за България дата 2 юни, GALAXY Live club организира последния за този сезон грандиозен купон. Екипът на заведението беше подготвил за своите гости зрелищно парти… виж още »

02.06.2018

Развълнуваната мама Мария Илиева сподели момента с публиката в W Garden

Сред звездите, които станаха родители в началото на 2018- та година, е Мария Илиева. Поп сензацията вече не веднъж в свои интервюта споделя, че е една щастлива майка и се радва от цялото си сърце на сина си Александър.W Club играе ключова роля в живота на Мария Илиева след раждането. Именно в заведението поп кралицата на България отпразнува първия си 8- и… виж още »

02.06.2018

Най-обичаният бг изпълнител в чужбина - Азис направи клубен концерт на 1 юни в Megami Club Plovdiv

Неговата слава много отдавна прескочи границите на България и вече Азис е най-обичаният роден изпълнител, известен извън родината ни. Концертите му в чужбина са наистина грандиозни, публиката го обожава, плаче на песните му, феновете искат да се докоснат до него с цената на всичко. Това е и причината от известно време Азис да няма чести лайв участия в… виж още »

02.06.2018

Най-мадият татко в поп фолка - Фики отбеляза 1 юни с порасналите деца в Планета Пайнер клуб

Международният ден на детето в България е един от най-чаканите и отбелязвани специални дни. На него всички празнуваме, а най-радостни, разбира се, са децата. Най-младият татко в поп фолк бранша - Фики за първа година отбеляза 1 юни като баща. Той и съпругата му се постарах денят да е наистина специален за детето им, а вечерта изпълнителят на култовия… виж още »

01.06.2018

GALAXY Live club беше домакин на премиерата на живо на песента на Тони Стораро - Филм за влюбени

ТОП заведението в Пловдив - GALAXY Live club в четвъртък вечер посрещна своя специален гост Тони Стораро. Клубът се представи като перфектен домакин и пред многото гости, за които заведението отвори врати в полунощ.31 май ще остане в клубната история на Пловдив като датата, в която човекът-глас Тони Стораро представи на живо, за първи път под тепетата… виж още »

31.05.2018

F.O. & Peeva бяха на живо в клуб Pasha. Сем. Митеви се намира в много специален етап от живота си

Човекът, артистът с отличителен и ярък собствен стил на БГ hip hop сцената - F.O. и прекрасната му пееща съпруга Peeva в сряда вечер бяха сред своите хора в Пловдив, а именно публиката в клуб Pasha. Двамата направиха super cool Black party като първи се появи F.O. Той подгря парти хората в заведението със своите парчета, след което на сцената блесна и Peeva… виж още »

30.05.2018

Сем. Митеви - F.O. & Peeva ви очакват довечера в клуб Pasha. В четвъртък е 42

Якото звездно семейство Митеви ще бъде на сцената на клуб Pasha в сряда вечер. Най-бързата уста и изключително добре пеещата му съпруга Peeva ще бъдат гости на любимото на меломаните Black Wednesday парти. Сряда вечер е времето за хитове, яко настроение в приятна компания. Заповядайте, вход свободен!В четвъртък партито поема шуменският артист 42. На сцената… виж още »

30.05.2018

СкандаУ са пристрастени към басейн в W Garden. На партито Тото пя новия си хит

Група "СкандаУ" са Тото и Лъчо. Бившите футболисти намериха своето призвание в живота и то не е да ритат, а да рапират. За изключително кратко време те спечелиха хиляди почитатели и последователи до такава степен, че в момента същите ги наричат "СкандаУ Боговете". Групата създаде много хитове, луди парчета с модерно звучене и най-вече - в собствен стил… виж още »