03.09.2014

Във вторник Цвети Янева даде супер старт на новия сезон в Планета Пайнер

Цветето на модерния поп фолк- Цвети Янева имаше честта и голямото удоволствие да даде подобаващ грандиозен старт на новия парти сезон в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Със страхотния си лайф Янева постави новото начало на партитата с любимите изпълнители на меломаните във вторник вечер.Изпълнителката на хита „Още колко нощи“ изглеждаше перфектно в чест на… виж още »

02.09.2014

Студентско парти, Спенс лайф в сряда, Горещо шоу и DJ парти в Pasha

Във вторник вечер на Страхотното студентско парти в клуб Pasha, на което входът ще бъде свободен, а алкохолът на половин цена, ще бъде и официалното загряване за големия купон в сряда.На 3 септември- сряда специално за всички свои приятели и фенове Спенс ще рапира от сцената на клуб Pasha. Скандалният и много обичан рапър ви очаква без задръжки да се… виж още »

02.09.2014

Сашо Роман се закле във вечна вярност на феновете на ретро купона в Secrets

Той е един от певците, които изпълни през годините едни от най-силните поп фолк песи, предимно балади. Той е Сашо Роман и в понеделник вечер изпълни сърцата на гостите в клуб Secrets с хубава музика и приятни емоции.Изпълнителят на „Мой ангеле“ се закле във вярност до гроб, както пее в една своя песен, на своите почитатели, които всеки път в клуб Secrets… виж още »

01.09.2014

Старт на новия парти сезон в Планета Пайнер с Цвети Янева, Джена и Галин

За старт на новия месец, новата седмица и НОВИЯ СЕЗОН от Планета Пайнер клуб- Пловдив са ви приготвили страхотни нощни изживявания като супер партита с промоции, хитове и любимите ви изпълнители на живо.Планета Пайнер клуб- Пловдив стартира със Студентско парти, на което ще има шокови промоции, а входът ще бъде свободен.Във вторник предстои едно страхотно… виж още »

01.09.2014

Сашо Роман, Лияна, Muzav La и Камелия вдигат шумни купони в Secrets

„Обещавам да съм верен до гроб...“- тази култова фраза ще бъде изпълнена на живо от самия Сашо Роман в понеделник вечер на ретро купона в клуб Secrets в Пловдив. Един от най-обичаните изпълнители прдължава да предизвиква голям интерес у купонджиите и старите му, но златни хитове все още карат меломаните да настръхват от удоволствие. Входът ще бъде свободен… виж още »

31.08.2014

Кръшна зумба с много настроение и коктейли се завихри в Itali bar&diner

Почитателите на сгряващата кръвта зумба в събота вечер се развихриха в градината на Itali bar&diner в Пловдив. Майсторки на веселия спорт се забавляваха в ритъма на танца и заразиха с доброто си настроение останалите гости в заведението.Зумбата създава настроение  дори у най-намръщения човек и определено действа освежаващо. Така се получи и на… виж още »

30.08.2014

Ангели и дяволи заедно пируваха на сцената в Планета Пайнер- Пловдив

Уникалните дами от Бабилон шоу този петък на сцената в Планета Пайнер клуб- Пловдив се преобразиха като нежни ангели и секси дяволи. Първо пред гостите в Планета Пайнер клуб- Пловдив се изявиха ангелчетата. Те бяха целите в бяло, нежни, усмихнати и супер секси. След което се появиха дяволчетата, които бяха също много секси, но целите в черно и гледаха лошо… виж още »

30.08.2014

Уникално шоу в Планет клуб- Пловдив- Pole Dance и Кабаре парти на живо

Страхотно Кабаре парти се получи в петък вечер в градината на Планет клуб- Пловдив. Разнообразие от танци, шарени костюми и много талант се сляха и предизвикаха неповторима емоция у публиката в Планет.Кулминацията на вечерта бяха две изкусителни дами- майсторки на Pole Dance. Двете оставиха гостите на Планет клуб- Пловдив безмълвни благодарение на… виж още »