07.07.2014

Вероника, Галин и Криско Beats тази седмица в клуб Secrets в Пловдив

„Слушай ме любов“- този любим на меломаните златен хит щв звучи в понеделник вечер на живот от самата Вероника на ретро партито в клуб Secrets в Пловдив. Входът ще бъде свободен за дами.Вторник в клуб Secrets ще бъде Staff and promo night. Всичко ще бъде на половин цена, а входът свободен.Новият любимец на публиката и най-вече на жените- поп фолк певецът… виж още »

06.07.2014

Summers Bees сбъднаха музикалните желания на гостите в Мохито

Те са група Summers Bees истана известни покрай участието си в последното издание на „България търси талант“.  Именно те бяха специалните гостенки в съботната вечер в клуб Мохито в Пловдив.Стилена на пиано и Венета- вокал демонстрираха супер високо ниво на професионализъм. Гласът на Венета се хареса на абсолютно всички гости в Мохито, който не… виж още »

06.07.2014

Десетки се включиха в открития урок по зумба в градината на Itali bar & diner

Съботната вечер в градината на Itali bar & diner бе изключително весела. От  заведението бяха организирали зумба парти, водено от супер професионалисти в областта.В открития урок по зумба в Itali bar & diner се включиха десетки професионалисти, които първо подгряха обстановката, след което успяха толкова много да надъхат клинетите и клиентките… виж още »

05.07.2014

Княжество Монако вече не е до Франция, а точно пред клуб Galaxy в Пловдив

Малката независима страна- Монако от снощи вече не се намира между Средиземно море и Франция. Новото разположение на град-държавата е точно пред клуб Galaxy в Пловдив.В петъчната вечер всички гости на заведението бяха посрещнати от най-готините неща, типични за Монако. Секси дами вееха знамена за финална обикола на улицата пред клуб Galaxy и предизвикаха… виж още »

05.07.2014

Дамите от балет Fame и Toples DJ Nikka с яко Voodoo party в Планет- Пловдив

В истински voodoo шаманки се преобразиха супер танцьорките от балет Fame. Причината за дегизировката им бе Voodoo party- то в Планет клуб- Пловдив, което събра много готини жени и мъже, които гледаха с интерес случващото се на сцената.Денс мацките и DJ Nikka се появиха пред гостите в Планет клуб- Пловдив с костюми, досущ като на шаманките и дори всяка от… виж още »

05.07.2014

Хитмейкърката на Балканите- Емилия изненада с микс публиката в Secrets

Емилия, една от най-обичаните и хитови изпълнителки на България, а и на Балканите,  в навечерието на уикенда направи готин купон в клуб Secrets в Пловдив.Изпълнителката на тоталния хит „Кой ще му каже“ с Ави Бенеди, бе супер усмихната и публиката в клуб Secrets с ръка на сърцето обяви Емилия за най-магнетичната изпълнителка. Емилия, която само преди… виж още »

04.07.2014

Андреа и приятели се погрижиха за супер купона в Планета Пайнер- Пловдив

Поп фолк звездата Андреа, която е и половинка на националната гордост- Кубрат Пулев, в четвъртък вечерта пя с голям кеф в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Звездата както винаги изглеждаше супер добре като провокациите в облеклото й не липсваха.Изпълнителката на тоталния хит „Най-добрата“ не се спря на едно място по време на целия си лайф в Планета Пайнер клуб… виж още »

04.07.2014

В Galaxy избраха Вики Цветанова да представи България на Miss Exclusive

На лъскава церемония в клуб Galaxy в Пловдив миналата вечер бе избрана Miss Exclusive of the Wolrd- Bulgaria. Конкурсът е част от Miss Exclusive Of The World, в който всяка година участие вземат повече от 50 държави. Голямият финал ще бъде на 26 август в Чешме, Турция.На звездната церемония в клуб Galaxy присъстваха много любители на женската красота, но… виж още »