20.11.2014

Медицинско парти, Black Friday с T -WET и ексклузивен лайф в клуб Мохито

Парти седмицата в клуб Мохито обещава да бъде наистина уникална и много купонджийска.В четвъртък вечер не пропускайте най-щурото МЕДИЦИНСКО ПАРТИ в арт заведението. Организаторите са подготвили много парти изненади. Любими парти хитове ще посрещнат всички гости в Мохито, а мед. сестрите на "клиника Мохито" ще напишат много парти рецепти за много… виж още »

20.11.2014

Грандиозен шоу спектакъл в Каручката на сръбското парти с Milan Dincic

Супер спектакъл даде началото на страхотното Сръбско парти в сряда вечер в ресторант Каручката. В Кръчмата на народа по традиция се проведе единственото по рода си събитие в България, което и този път събра любителите на сръбската музика.Денс спектакъл, изпълнения на живо и хитове предложиха всички от екипа на ресторант Каручката. Балет, оркестър… виж още »

20.11.2014

ЕМО промотира в клуб Pasha новата си песен от новия си албум

ЕМО е най-новият самостоятелен изпълнител, чиято кариера започна от Пловдив. Рапърът до скоро бе част от група Central Side и от скоро пое по трънливия, но и много сладък път на самостоятелната кариера.В клуб Pasha в сряда вечер на Черното парти, ЕМО направи официално представяне на първия си самостоятелен албум „HOW U DOIN’ “. Именно на партито си в той… виж още »

20.11.2014

„Върви, живей“ звуча на живо на спектакъла на Василики и Ваня в Galaxy

„Тръгвай, върви, живей......“ бе най-повтаряната фраза в сряда вечер в клуб Galaxy. Причината за тази мини мания бе не една, а цели две супер изпълнителки- родната звезда Ваня и гръцката богиня- Василики Дада. Тяхната обща песен „Върви, живей“ се отрази страхотно на гостите в заведението и фразата се превърна в мото на вечерта.Василики Дада и Ваня за първи… виж още »

20.11.2014

Студентки и студенти празнуваха с Фики в клуб Secrets

В сряда вечер на Студентското парти в клуб Secrets специален гост бе звездата и любимец на публиката- Фики. Синът на Тони Стораро както винаги, така и сега, с голямо удоволствие направи страхотно парти на купонджиите в клуб Secrets. Жадни за хитовете му, меломаните искаха още и още от Фики, който изпълни и всяко музикално желание. Партитата с най-добрите… виж още »

19.11.2014

Андреа посвети „Една българска роза“ на Кубрат в Планета Пайнер- Пловдив

Достойната половинка на Кубрат Пулев-  българинът, с който всички се гордеем, а именно поп фолк звездата Андреа, във вторник вечер пя с голямо удоволствие и от сърце специално за почитателите си в Планета Пайнер клуб- Пловдив.Андреа изглеждаше перфектно и още от първите секунди, в които се качи на сцената в заведението, усети голямата подкрепа и любов… виж още »

18.11.2014

Вероника и феновете й пяха и танцуваха чак до сутринта в клуб Secrets

Серийните лъжци, големите любови, мъжките мечти и още много други, бяха разнищени в песните на Вероника на ретро партито в понеделник вечер в клуб Secrets.Поп фолк звездата, чиито песни са златни ретро хитове, изглеждаше и беше в страхотно настроение. Меломаните, които и този път не пропуснаха супер партито в понеделник вечер в клуб Secrets, се забавляваха… виж още »

18.11.2014

WOW партита във VOGUE Music club и лайф на Dim4ou&Fo в четвъртък

Ето че най-новото място за забавление в Пловдив- VOGUE Music club и тази седмица продължава с много яките и супер добрите партита.В сряда вечер в заведението ще избухне Student and Staff party, което дава шанс и възможност всички студенти, колеги и приятели да се съберат във VOGUE Music club и заедно до сутринта да се забавляват под звуците на страхотна… виж още »