29.07.2014

Супер групата- хитмейкърите Ice Cream в сряда ще пеят в клуб Pasha

Купоните в клуб Pasha в Пловдив започват от вторник вечер когато в заведението ще има Студентско парти с вход свободен и алкохол на половин цена.Хитмейкърите- група Ice Cream ще гостуват в клуб Pasha в сряда вечер. „Клуб Pasha ще ви клатим, а после всичко ще е Захир“, шеговито се заканват свежите изпълнители от групата. Входът ще бъде свободен за всички.В… виж още »

29.07.2014

С вечните поп фолк хитове на Весела осъмна публиката в клуб Secrets

Изпълнителката на хита „Палаво око“ се завърна на сцената в клуб Secrets в понеделник вечер. Дългокраката изпълнителка бе звездата на ретро партито в заведението, което всеки път се радва на голям интерес от страна на меломаните- купонджии в Пловдив.Весела ощастливи гостите на клуб Secrets с песните, които създаде преди години, но които ще останат в… виж още »

28.07.2014

Яки купони, Коцето, Бабилон шоу в петък и Татяна в неделя в Планета

В понеделник вечер в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще има Студентско избухване, вторник е нощта на промоциите, а в сряда е Ретро партито.Любимецът на публиката- Константин ще подгрее преди началото на турнето на телевизия „Планета“ именно в Планета Пайнер клуб- Пловдив. В четвъртък вечер Коцето обещава супер парти в клуба, а входът ще бъде свободен за дами и… виж още »

28.07.2014

Весела, Десислава и Джена- само жени и то какви ви очакват в клуб Secrets

Женска седмица се задава в клуб Secrets в Пловдив. Страхотни певици ще се погрижат за вашето добро настроение на купоните през седмицата, а в четвъртък в клуба ще стане горещо.В понеделник на ретро партито в клуб Secrets ще пее Весела. Палавото око, както я наричат повечето меломани, отдавна не се е срещала с публиката в клуб Secrets и самата тя очаква с… виж още »

27.07.2014

Успешно мина партито в помощ на Калоян в Планета Пайнер с Елица и Карлос

В събота вечер купонджиите в Планета Пайнер клуб- Пловдив доказаха, че са с големи състрадателни сърца. Партито в разгара на уикенда бе с благотворителна цел- в помощ на Калоян Нишков. 17- годишното момче оцеля след адската катастрофа край Бяла река. Животът му вече е извън опасност и му предстои операция на счупен прешлен  в областта на кръста.В… виж още »

27.07.2014

Mикс от хаус музика и инструменти лайф от DJ Danny&Max и Зайков в Планет

Хаус музика с тромпет и китара. Едно невероятно съчетание на звуци ,което довежда музиката до нови висоти. Успешният тандем между DJ DANNY и DJ MAX, подкрепен с невероятния звук на тромпета и китарата в изпълнение на Георги Зайков раздвижи и най-спокойните натури в Планет клуб- Пловдив в съботната вечер. В разгара на уикенда тримата вдигнаха настроението на… виж още »

26.07.2014

Стил Moulin Rouge от Бабилон шоу и „Блясък“ парти в Планета Пайнер

Петъчното парти в Планета Пайнер клуб- Пловдив бе супер различно и много стилно. Първо на сцената в заведението се изявиха адреналинките на списание „Блясък“. Поводът дамите да бъдат в клуба, бе официалната визита на списанието в Пловдив. И докато денс богините на „Блясък“ танцуваха и създаваха супер настроение, други дами зарадваха жените в Планета Пайнер… виж още »

26.07.2014

Секси и весела- Емануела съблазняваше с токчетата по сцената на Secrets

След кратко отсъствие звездата на Ара мюзик с изумрудените очи- Емануела се срещна с феновете си в Пловдив. Дългоочакваното от нея и почитателите й събитие бе в клуб Secrets, в който многото купонджии заеха местата си няколко часа преди звездата да излезе на сцената.Емануела се разходи с токчетата по сцената на клуб Secrets и съблазняваше цяла вечер гостите… виж още »