08.12.2014

Студентски празник с Магда, Деси в сряда и Цвети Янева в петък в Secrets

8 декември в клуб Secrets ви предлага да си изкарате страхотно в компанията на Магда и ретро хитовете й. Както традициите повеляват, в понеделник вечер златните поп фолк парчета ще бъдат на пиедестал в заведението, а стотиците купонджии очакват партито с нетърпение. В сряда менторът в „Гласът на България“- Десислава ще пее на Студентското парти в клуб… виж още »

07.12.2014

„Лудо младо“ в нов нежен вариант на Никулден с Edit & Krissy в Mojito

В празничната съботна вечер- на връх Никулден, гостите в клуб Mojito се потопиха в дълбините на любимите поп и R’n’B парчета и красивите вокали на звездите на вечерта- Edit & Krissy.Страхотният глас на Edit и нежните звуци от пианото на Krissy звучаха от сърце специално за всички в клуб Mojito и най-вече за тези, които имаха повод да почерпят на… виж още »

06.12.2014

Вики прелетя след “Гласът на България” за лайфа на Мастило във VOGUE

Петък вечер е времето, в което във VOGUE Music Club се случват супер купони с най-добрите български изпълнители.Така бе и тази седмица.  В навечерието на Никулден празничен лайф във VOGUE направи група Матило. Всъщност Вики Терзийска пристигна в клуба в Пловдив точно след лайфа на предаването „Гласът на България“, на което е водеща.Тя и момчетата… виж още »

06.12.2014

Красиви жени, убийствени декори и още на Galaxy EXOTIC II

В петък вечер, в навечерието на Никулден, в клуб GALAXY официално бе даден стартът на зимния сезон и сладкото очакване и посрещане на коледните и новогодишните празници. Стартът обаче бе супер бляскав и опредлено ще се помни от тези, които видяха шоуто на живо.Galaxy EXOTIC II - Thе land of pleasure- нещо, което не може да бъде забравено. Убийствени декори… виж още »

06.12.2014

Happy Birthday Каручката- шоу, танци и огромна торта беляза партито

Кръчмата на народа- ресторант Каручката навърши цяла една годинка от съществуването си в гр. Пловдив.От заведението, разбира се, се бяха подготвили страхотно за празника си. Многобройните гости на рождения ден на Каручката имаха уникалната възможност да видят на живо празничната шоу програма, да чуят страхотния оркестър и да се насладят на вкусното хапване… виж още »

06.12.2014

В целия си блясък Мария се завърна сред феновете си в клуб Secrets

Певицата, която направи огромна пауза на лайф участията си в клубовете из цялата страна, вече е на линия и прави супер купони където и да гостува.В петък вечер тя прекрачи прага на клуб Secrets за първи път от доста време насам и вълнението й определено си личеше. В целия си блясък Мария завладя сцената на клуба и направи супер шоу на меломаните.Супер… виж още »

06.12.2014

Poole dance с две гайди на живо в Планет клуб

В петък вечер Планет клуб- Пловдив отново се погрижи за доброто настроение и уютната обстановка.В навечерието на Никулден в заведението се случи нещо невиждано и нечувано до сега, но за сметка на това, страхотно и свежо. В центъра на Планет клуб- Пловдив на истински пилон, две дами показаха страхотни Poole dance умения. Те ходеха във въздуха, лягаха и… виж още »

05.12.2014

Публиката в Планета Пайнер скандира името на любимката си- Джена, Джена

ТОП поп фолка певицата- Джена направи дългоочаквания  от нея и феновете лайф в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Изпълнителката на „Да те бях ранила“ изглеждаше просто перфектно под светлините на прожекторите в едноименния клуб като рокля в бяло подчертаваше перфектната й фигура.С широка усмивка и в много добро настроение, Джена даде старт на купона в… виж още »