16.09.2014

Нали ви казахме- Магда е супер купонджийка и завладя с ретро хитове Secrets

Очарователната Магда в понеделник вечер бе на ретро вълна в клуб Secrets. Изпълнителката на „Море и суша“ специално за традиционния купон в понеделник вечер в заведението бе селектирала най-готините златни парчета от репертоара си.Специално за ретро партито в клуб Secrets Магда изглеждаше зашеметяващо като стотиците меломани в публиката на партито… виж още »

16.09.2014

Тази сряда Е.С.С.С. ще рапират за първи път в клуб Pasha в Пловдив

След студентското парти във вторник вечер, на което алкохолът ще бъде на половин цена, а входът свободен, в сряда в клуб Pasha едни готини момчета за първи път ще се качат на сцената в заведението.Нашумелите момчета от група E.С.С.С. канят всички свои фенове от града на тепетата на първото си участие в клуб Pasha. На 17- ти септември за първи път в Пловдив… виж още »

16.09.2014

Нощта на големите промоции с DJ Дамян в клуб Galaxy се завръща

От тази седмица нататък всяка неделна вечер в клуб Galaxy ще бъде Нощ на големите промоции. За доброто настроение на събитието всяка неделя ще се грижи DJ Дамян.Голямото завръщане на Нощта на големите промоции в клуб Galaxy ще бъде тази неделя- 21 септември. И нека не забравяме- на голямото парти ще има големи промоционални предложения, на които трудно се… виж още »

15.09.2014

Емилия, Галена, Бабилонките, Яница и супер купони в Планета Пайнер

Седмицата в Планета Пайнер клуб- Пловдив стартира със Студентско парти в понеделник, на което входът ще бъде свободен. Във вторник на сцената в заведението ще заблести Емилия, на която й се иска да бъде от лошите. На купона с нея ще има свръх промоции, а входът ще бъде свободен за дами и студенти.В сряда в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще звучи само ретро… виж още »

15.09.2014

Преслава и Ann G озаряват новата парти седмицата в клуб Bilioner

На първия учебен ден клуб Bilioner организира Open Student Fest, на който всички ще се възползват от супер офертата- ПОРЪЧВАШ 1 бутилка, ПОЛУЧАВАШ 2. До 00:00 часа входът ще бъде свободен.Селфитата ще са на мода и във вторник в клуб Bilioner на специалното тематично парти със същата страхотна оферта като в понеделник, а входът ще е свободен през цялата нощ… виж още »

15.09.2014

Магда, Криско, Muzav La и Коцето блестят тази седмица в клуб Secrtes

И ето че новите партита в клуб Secrets в Пловдив започват още от понеделник вечер когато в заведението ще се проведе по традиция ретро партито на града. Същата нощ за доброто настроение ще се погрижи ослепителната Магда, а входът на партито ще бъде свободен за студенти.Министърът на веселието- Криско пък ще разчупи статуквото и в сряда вечер на Студентското… виж още »

15.09.2014

Илиян почерпи с шотове публиката в неделя в Планета Пайнер клуб- Пловдив

Той винаги е оригинален, знае как да направи кефа на публиката и има невероятен глас. Да, той е самият Илиян, който с голям кеф направи едно страхотно шоу в неделната вечер в Планета Пайнер клуб- Пловдив.Първото нещо, което направи впечатление на купонджиите, бе прическата на Илиян. Звездата явно е решил да пуска косата си и на партито я бе зализал назад… виж още »

13.09.2014

Тони Стораро в клуб Secrets: „Живея само за вас, приятели мои“!

В петък вечер големият изпълнител Тони Стораро бе в супер настроение и още от началото на лайфа си зарази с усмивките си всички в клуб Secrets в Пловдив. Купонът започна, хитовете заваляха един след друг, танците избухнаха, а публиката пя в един глас със Стораро любимите поп фолк песни.Както винаги звездата пя абсолютно на живо и поздрави лично празнуващите… виж още »