02.10.2014

Елена от Ice Cream се сгоди, а групата има нова песен. Купонът беше в Pasha

И ето че се случи- хубавата Елена или иначе казано- вокалистката от група Ice Cream ще се жени. Новината издаде не кой да е, а Монти от групата, който поздрави Елена и й пожела любов и дълго семейно щастие. Това се случи на лайфа на Ice Cream в сряда вечер в клуб Pasha.Ексклузивната новина зарадва феновете  на групата, които се забавляваха в клуб Pasha… виж още »

02.10.2014

Още по-уютна атмосфера,хубава музика и гости на откриването на Escape

Moda bar Escape в Пловдив в сряда вечер събра много гости, приятели и клиенти на представянето на новия си интериор. Интериорните решения са изцяло дизайнерски, в топли светли цветове, които създават още по-голям уют на помещението. Така още от входа всички гости на звездното откриване се потопиха в супер комфортната обстановка на Moda bar Escape.Събитието… виж още »

01.10.2014

Ударно- Гъмзата и уникалната му банда GBS избухнаха в Планета Пайнер

Тромпетистът и страхотен певец и шоумен Гъмзата заедно с бандата му- Gumzata Brass Show във вторник вечер за първи път показаха в Пловдив в Планета Пайнер клуб ударното си шоу.Гъмзата заедно с музикантите пеят и свирят изцяло на живо и така обстановката става много по-весела и сплотена. Докато те изпълняваха ударни парчета, включително и някои от репертоара… виж още »

30.09.2014

Новият проект- GALAXY EXOTIC стартира на 10- ти и 11- ти октовмри

След огромният успех на летните тематични партита ви представяме новият проект на Galaxy Live Club - GALAXY EXOTIC! Galaxy EXOTIC е грандиозно събитие, развито извън границите на България, включващо впечатляващи сценични конструкции и декори. Класно поднесената еротика, съчетана с аудиовизуални и кинематични ефекти в една бяла и изискана… виж още »

30.09.2014

Напълно обновен бар ESCAPE Пловдив ви кани на откриването си в сряда

Бар ESCAPE- мястото с традиции в клубния живот на Пловдив, ви кани на голямото си откриване на 1 октомври- сряда от 21:00 часа.Поводът за звездното парти е напълно обновения интериор на бар ESCAPE, който ще ви впечатли и остави без думи. Нови и модерни интериорни решения, още по-голям уют и комфорт ще ви посрещнат още от входа на заведението.На голямото… виж още »

30.09.2014

Ice Cream в сряда и великият Васил Найденов в петък гостуват в клуб Pasha

Една невероятна лайф седмица предстои в клуб Pasha в Пловдив.По традиция във вторник в заведението има Студентски купон, на който алкохолът е на половин цена, а входът свободен.В сряда музикалният ураган Ice Cream ще връхлети клуб Pasha и няма да остави недокоснато меломанско сърце. Тримата от Ice Cream винаги пеят с голям кеф и уважение към феновете си, а… виж още »

30.09.2014

Той побеля и остарява и от сърце пее за многобройната публика в Secrets

Сашо Роман- побелява, остарява, но все още продължава с пълни сили да радва със златните си хитове публиката на ретро купоните в клуб Secrets. Така бе и в понеделник вечер когато Роман отново гостува в заведението.И този път лайфа на изпълнителя на „Мой ангеле“ уважиха стотици меломани. Всички те, до един, се забавляваха с вечните хитове на Сашо Роман… виж още »

29.09.2014

Кръчмата на народа- р-т Каручката подготвя мега откриване на 9 октомври

1350 места, 30 кW звук, 200 м2 сцена, 160 паркоместа. Всичко това и още изненади ще бъдат видяни и чути за първи път на предстоящото звездно откриване на Най-големия атракционен ресторант- „Каручката“.Кръчмата на народа се намира в гр. Пловдив на бул.Санкт Петербург 131 (до Метро), а телефонът за резервации е: 0882/ 44 22 44. На откриването на ресторант… виж още »