17.06.2014

Световното на огромен екран и Summers Bees в петък в Itali bar&diner

Страстите и мачовете покрай Световното първенство по футбол продължават и тази седмица. В градината на Itali bar&diner ще можете да се насладите на поредните интересни футболни срещи на огромния екран, специално предназначен за Световното първенство.В петъчната вечер в Itali bar&diner ще можете да се насладите и на страхотната музика, която правят дамите от… виж още »

17.06.2014

Планета Пайнер клуб- Пловдив вече и с мобилно приложение

Ето че Планета Пайнер клуб- Пловдив вече е още по-близо до вас благодарение на мобилното си приложение. Чрез него ще можете да следите актуалната програма и новините за заведението, да сте запознати с промоциите за всяка вечер както и да разглеждате снимки от всички партита в клуба. Чрез мобилното приложение на Планета Пайнер клуб- Пловдив ще можете и… виж още »

17.06.2014

Завърна се! Клуб Secrets откри новия сезон с ретро фолк парти на Сашо Роман

Клуб Secrets в Пловдив в понеделник вечер отвори врати за новия парти сезон. След две седмици затишие заради ремонтни дейности в заведението, миналата нощ бе дългоочаквана от всички, които обичат купоните в клуб Secrets.Свеж, обновен и готов за нови страхотни партита клуб Secrets посрещна в понеделник вечер стотици купонджии на Open party- то. И както… виж още »

16.06.2014

Грандиозни купони, таблет-подарък и Преслава в петък ви очакват в Bilioner

В сряда вечер ударно ще бъде поставено началото на парти седмицата в клуб Bilioner в Пловдив. На 18 юни в заведението ще се проведе грандиозно Студентско парти със страхотни промоции и вход свободен за дами и студенти.В четвъртък в клуб Bilioner един от гостите ще си тръгне с чисто нов таблет, подарък от клуб Bilioner. Наградата ще бъде за най-добро Selfie… виж още »

16.06.2014

Изкусителните Теди, Сиана, Галена, Бабилонките и Траяна в Планета Пайнер

Седмица, в която само жени- и то какви, ще бъдат главните героини в Планета Пайнер клуб- Пловдив, предстои. Още от понеделник вечер на Студентското парти ще се развихри Теди Александрова. Сладката русокоска обещава парти до сутринта, а входът ще бъде свободен за студенти и дами.Във вторник в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще пее Сиана, а входът за събитието… виж още »

16.06.2014

На звездна церемония на 26 юни ще бъде избрана Miss Avenue 2014

26 юни 2014- та година ще бъде паметна дата за много красиви пловдивчанки, тъй като точно тогава ще бъде избрана първата Miss Avenue в историята на заведението.Прожектори, лукс и много емоции ще има на събитието, което ще се проведе в лятната градина на бар Avenue в четвъртък вечер. За титлата ще се борят дузина красавици, които достигнаха до финала след… виж още »

15.06.2014

Сашо Роман на Opening retro party, 4- ти рожден ден, Ваня и Коцето в Secrets

И ето че настъпи моментът, в който хитовият клуб Secrets в Пловдив отново ще посрещне клиенти и приятели. Заведението бе в ремонт и на 16 юни- понеделник всички вие сте поканени на Open retro folk вечерта. На така очакваното от купонджиите събитие за доброто настроение ще се погрижи Сашо Роман. Партито е с вход свободен за студенти.Във вторник-  17 юни… виж още »

14.06.2014

Биляна като Клеопатра и супер колите от Premium Rally заедно в Планет

В петък вечер в Планет клуб- Пловдив имаше за всеки по нещо. В супер градината на заведението още от 22:00 часа започнаха да пристигат гостите, които бяха посрещнати както подобава, след което се настаниха удобно и очакваха с нетърпение партито да започне.Вместо обаче на сцената, старт на страхотното събитие в Планет клуб- Пловдив даде як рев от коли… виж още »