08.02.2018

Ексклузивно в клуб Pasha - Pavell&Venci Venc' с Маги на живо

Не за първи път клуб Pasha в Пловдив е избраното място, в което се случват наистина уникални за музикалната сцена събития. Всички, наистина всички музиканти, които гостуват в заведението го обожават и имат лично чувство и отношение към него и към публиката.В сряда вечер Pavell & Venci Venc' бяха звездите на вечерта, а в клуба ги очакваха много… виж още »

08.02.2018

Влюбен в музиката и във феновете си Константин със супер шоу в GALAXY Live club

В сряда вечер GALAXY Live club даде старт на парти седмицата с наистина страхотно събитие. Още в полунощ гостите на заведението бяха настанени удобно, така че да се насладят максимално на уникалното шоу, което ги очаквше.Стартът не закъсня и в уречения час на сцената се появиха дамите от  ballet Galaxy по един наистина грандиозен начин. Те са истински… виж още »

08.02.2018

Коктейл от златните си песни и новите хитове направи Тони Стораро в SPIRIT club

В сряда вечер големият изпълнител Тони Стораро бе в супер настроение и още от началото на лайфа си зарази с усмивките си всички в SPIRIT clubв Пловдив. Купонът започна, хитовете заваляха един след друг, танците избухнаха, а публиката пя в един глас със Стораро любимите поп фолк песни. Както винаги звездата пя абсолютно на живо и поздрави лично… виж още »

07.02.2018

Без да пие и Кокаина - новият БУМ от СкандаУ на сцената на клуб W Winter

Знаете, те са група СкандаУ и определено са сензация в новата музикална вълна. Тото и Лъчо направиха нещо жестоко яко, което спечели сърцата на хиляди фенове, които ще са им верни до гроб. СкандаУ отново бяха на пловдивска земя като направиха як лайф в клуб W Winter, който е инициатор и домакин на срещите на момчетата и публиката всеки месец. В… виж още »

07.02.2018

Новият хит с Деси Слава и още супер песни от Джордан в Планета Пайнер клуб

Джордан е певецът, който безспорно, след като стана част от семейството на "Пайнер мюзик", може да се похвали с много успешна кариера. Към днешна дата почитателите му са много и всички те го подкрепят и поздравяват за успеха.Доказателство за всичко това са постоянните му срещи с почитателите из цялата страна. Във вторник вечер Джордан гостува на Емблемата… виж още »

06.02.2018

Андреа пя на Ретрото партито на клуб Secrets в SPIRIT club

Почитателите на нощния живот значт, че клуб Secrets в момента е в ремонт. Докато заведението посрещне своите гости в обновената си обстановка, великите и любими на публикат Ретро партита в понеделниците ще се провеждат в SPIRIT club.Вече втри понеделник SPIRIT club е домакин на Ретро нощите. Тази седмица спвциален гост беше певицата Андреа. Половинката на… виж още »

06.02.2018

КифлиБаткиКеш и още ще има от Pavell & Venci Venc' в сряда в клуб Pasha

Клуб Pasha в Пловдив е заведението, което дава сцена на най-новите и актуални изпълнители. В сряда на традиционното Black Wednesday парти тази седмица ще гостуват Pavell & Venci Venc'. Момчетата, които са различни, интересни и супер звездни ще ви очакват. Заповядайте на партито и не забравяйте - ВХОД СВОБОДЕН!От няколко месеца клуб Pasha продължава… виж още »

06.02.2018

СкандаУ във вторник и ЪПСУРТ в петък на WOW седмицата в W Winter

Клуб W Winter представя новата си супер програма.Уникалните Тото и Лъчо от група СкандаУ ще са в своя пловдивски дом, както самите те наричат клуб W Winter, във вторник вечер. От последното си гостуване в заведението, до сега, те вече имат две нови песни, а имено #Кокаина и #БезДа Пие. Очаквайте ги на живо в клуба. След супер нощите в сряда и четвъртък… виж още »