13.09.2017

ЗОО Салон LADY отвори врати, за да посрещне с любов домашния ви любимец

В началото на новия сезон град Пловдив може да се похвали с най-новия ЗОО Салон. Той носи прекрасното име "Lady", както се казва и сладкото куче, порода Кокер Шпаньол, на собственичката на зоо салона. Гери Костадинова обожава животните, тя е една от организаторките на Animal Welfare Bulgaria. Организацията има за цел да спасява бездомни животни в нужда и да… виж още »

13.09.2017

В очакване на новата й песен феновете лудуваха на лайфа на Теди в Планета Пайнер клуб

Тя е Чалга пеперудката на поп фолка защото така се казва една от най-известните й песни и заглавието вече се е превърнало в нарицателно за нея. Рабира се, че говорим за Теди Александрова. Във вторник вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив тя показа колко е луда, показа, че "Ня'а проблем", че най-важното е човек да се забавлява. Наистина весел беше лайфът… виж още »

13.09.2017

След 20 години тишина ГУМЕНИ ГЛАВИ се събраха и бяха в W Garden

ГУМЕНИ ГЛАВИ се събраха ексклузивно, в оригинален състав, за ограничен брой шоута в България през септември. МИШО ШАМАРА a.k.a. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO D излизат заедно на сцена за първи път от 20 години насам! Страхотният W club в Пловдив във вторник посрещна на живо пионерите на българския рап. Фронтменът на групата – Мишо Шамара… виж още »

12.09.2017

НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ НАЛИ? Гумени Глави тази нощ са в W Garden

В свое интервю само преди няколко дни, Гумени глави споделиха, че разпадането на групата се е случило заради пари. Ето обаче, че 20 години по-късно Гумени Глави се събира отново в оригинален състав - Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ Dido D и ще направи емблематично парти турне в цяла България. В Пловдив участието им е тази вечер - 12 септември в страхотния W… виж още »

12.09.2017

Дивата Теди, Балкан парти, Софи с Устата, Кали и DJ нощ в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот - Планета Пайнер клуб Пловдив има на какви страхотни партита да ви покани и тази супер седмица. Няма проблем, тя е ненормален парти феномен и ви кани на лайфа си във вторник в заведението. Разбира се, че говорим за Теди Александрова, която е просто дивачка на сцената и купоните с нея винаги са били и ще бъдат щури. На… виж още »

12.09.2017

100% чиста енергия, Милко Калайджиев няма равен в купоните. Пя лайф в клуб Secrets

Няма човек в България, без значение дали слуша поп фолк или не, който да не знае кой е Милко Калайджиев. Откривателят на звезди и истински шоумен, той е просто номер 1.Енергията на Милко направо извира и той не може да се спре дори за секунда. Така бе и на Ретро партито в понеделник вечер в клуб Secrets. Тогава много фенове уважиха лайфа му и определено… виж още »

11.09.2017

Милко Калайджиев, Sarah&Band и Фики ви очакват в клуб Secrets

И ето, че е понеделник и е време да ви запознаем с новата парти програма на клуб Secrets за тази седмица. Знаете, понеделник е времето за най-обичаното Ретро парти в Пловдив. Тази седмица то ще бъде със специален гост - мустакът на републиката Милко Калайджиев. На събитието са поканени всички пиленца, котенца, мишленца, които гарантирано ще си прекарат… виж още »

11.09.2017

Една от най-харесваните поп фолк певици Яница в неделя пя в SPIRIT club

Яница е една от най-популярните и обичани от меломаните поп фолк певици. Почти всяка вечер тя е сред своите почитатели в клубовете из цялата страна.Супер парти направи Яница в неделя вечер в пловдивския SPIRIT club. Звездата често е сред меломаните в заведението и те винаги я очакват с удоволствие. И мината нощ изпълнителката на "Фуклата" беше хитова и… виж още »