11.02.2018

Азис откри седмицата в Megami Club Plovdiv. Закриването беше грандиозно с Black Luxury вечер

Megami Club Plovdiv имаше удоволствието и през изминалите 4 парти дни да бъде организатор и домакин на наистина весели и приятни вечери. Както винаги, заведението посрещна своите гости с широко отворени врати в своята единствена по рода си обстановка.Самият Азис беше първият изпълнител, който пя на сцената на Богинята на нощния живот. Както знаете, неговите… виж още »

11.02.2018

Bar 10Der с нова мисия - представя световната бар култура на пловдивските клиенти

Bar 10Der в Град Пловдив, който се намира на ул. Младежка 23, от самото си създаване даде сериозната заявка да бъде различното, уникалното, приятелското място за приятни моменти под тепетата. В заведението можете да пиете кафе през деня, да хапнете вкусно по всяко време и да си прекарате супер с чаша (или две) от любимото питие вечер. С тази си концепция и… виж още »

10.02.2018

Планета Пайнер клуб Пловдив със супер парти в петък вечер. Гостува новата певица Лорена

Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив и тази седмица се представи уникално като домакин и организатор на супер яки парти нощи. Във вторник вечер пя хитмейкърът Джордан, в четвъртък гостува дивият Илиян, а в петък вечер беше времето за парти с Лорена.Всъщност, новата поп фолк певица, която вече е с доказани успехи, Лорена, се постара и с… виж още »

10.02.2018

Пълен W Winter посрещна най-яките Буч, Бат' Венци и Ицо Хазарта - ЪПСУРТ

Никой не може да отрече, че те са велики. Римите им са толкова устойчиви на времето, че често си задаваме въпроса как го правят. Отговорът, може би, е талант, но и не само - много работа, много търпение и упоритост. От толкова години ЪПСУРТ нямат "грешна песен", както се казва. Всяко тяхно парче е тотално точно, на мястото си и се превръща в хит- и то… виж още »

10.02.2018

Галин с WOW лайф парти, като самия него, в SPIRIT club

Галин е онази звезда на поп фолка, която не може да се събере в рамки. Това е така защото песните, които прави, са изключително различни, в същото време хитови и супер обожавани, като самия него, от феновете.В петък вечер Галин напудри със звездния си прах публиката в SPIRIT club в Пловдив. Изпълнителят на #MeGusta и за секунда не спести силите си за най… виж още »

10.02.2018

Само часове преди да отлети за Белгия, Галена направи върховно парти в GALAXY Live club

Любимата на феновете у нас и по света - Галена в петък вечер беше в епицентъра на купона, а имено в ТОП GALAXY Live club. Певицата и заведението са уникална комбинация, на която се насладиха с огрмно удоволствие много, много меломани.Една от на-продуктивните и обичани звезди в поп фолка изглеждаше уникално на сцената на GALAXY Live club като публиката… виж още »

09.02.2018

Поп сензацията Тита с първо участие в BETA club

Певицата Тита, която е първата звезда, продуцирана от Криско, за първи път гостува в BETA club в Пловдив. Заведението посрещна своите гости преди полунощ и не след дълго звездата се включи в партито.Тита, която стана известна с парчето с провокативно заглавие "Антилопа" беше дръзка, красива и дива на сцената на BETA club. Звездата изпълни своите хитове от… виж още »

09.02.2018

Топ парти с Преслава в Megami Club Plovdiv

Megami Club Plovdiv е притегателна сила за почитателите на звездния нощен живот. Заведението е неговата богиня и всяка вечер парти изживяванията в него са от най-високо ниво. На достъпния лукс се насладиха стотици гости в четвъртък вечер. Екипът на Megami Club Plovdiv ги посрещна малко преди полунощ и се погрижи от първата минута всички да се… виж още »