15.04.2018

GALAXY организира за първи път в България тематичното Mickey & Minnie Show

GALAXY Live club, като вече доказал се новатор, организира първото по рода си нощно тематично парти - Mickey & Minnie Show, правено в България. Събитието се състоя в събота и беше истинска наслада за сетивата. Всичко в GALAXY Live club бе съобразено с темата - декорите, мултимедиите, стилистиката на ballet Galaxy.Мишката Мики е американски рисуван герой… виж още »

15.04.2018

Последните тенденции в музиката и модата от Галин в Планета Пайнер клуб

Планета Пайнер клуб Пловдив в събота вечер не беше "Texas place", както пее Галин в последния си супер хит. Прилика обаче не е нужно да има, тъй като Емблемата на нощния живот има дълбоки традиции в провеждането на страхотни парти вечери, които определено са по вкуса на любителите на нощния живот.В събота вечер Галин беше гост на заведението и показа как… виж още »

14.04.2018

Супергероите са истински. На петък 13- ти бяха на сцената на Planet club Plovdiv

Да, така е, супергероите са истински хора. Разбрахме тази истина благодарение на Planet club Plovdiv, който събра невиждани на живо до сега герои. Жената-котка, Супермен, Батман и още реално видяха гостите.Всичко това се случи на връх петък 13- ти. Planet club Plovdiv се възползва от фатализма на датата и показа истинските супергерои на живо. Дамите от… виж още »

14.04.2018

Богът зад пулта Pascal Junior с демонстрация на живо в W club Plovdiv

Свежа, уникална, на световно ниво беше вечерта на петък 13- ти в W Club Plovdiv. Причините за това бяха няколко, а сред най-основните се отличават обстановката на клуба, която те пренася в друг свят. Втората причина беше присъствието на не кой да е, а на самия Pascal Junior зад пулта в заведението. Създателят на супер хита Holdin On често е гост на W… виж още »

14.04.2018

Тони Стораро си остава най-добрият певец на живо. Ето го в SPIRIT club на петък 13- ти

Не на празно наричат Тони Стораро човекът-глас. Неговият е наистина уникален, тембърът му е изключително характерен и запомнящ се, а на живо звучи още по-впечатляващо добре.Във фаталния ден петък 13- ти Стораро- баща, който вече е и щастлив дядо, беше гост на SPIRIT club. Хитовото заведение под тепетата беше домакин на една перфектна парти вечер с любимите… виж още »

14.04.2018

Всички обичат Преслава. Звездата гостува на GALAXY Live club и беше прекрасна

GALAXY Live club в петък вечер беше епицентърът на парти урагана под тепетата. Заведението посрещна изключително много гости, които с видима голяма наслада се потопиха в зрелищната нощ.На връх петък 13- ти на сцената на GALAXY Live club беше не кой да е, а Преслава. В момента тя се намира в изключителен за всяка жена период - очаква първото си дете. Ние й… виж още »

13.04.2018

Партито с Галена в Megami Club Plovdiv беше повече от #ПростоШоу

Тя е истинска наслада за сетивата, тя е различна и често я наричат парти хамелеон. Разбира се, говорим за Галена, която миналата нощ направи втория си супер купон в Богинята на нощния живот. Megami Club Plovdiv посрещна звездата след полунощ и й предостави уникалното си пространство за наистина запомнящото събитие.Галена беше във вихъра си и остави гостите… виж още »

12.04.2018

GALAXY Live club представя за първи път в България - Mickey & Minnie Show

Мишката Мики е американски рисуван герой, който се е превърнал в символ на The Walt Disney Company. Създаден е съвместно от Уолт Дисни и Уб Айуъркс през 1928 г. Човекоподобната мишка постепенно се превръща от обикновен анимационен и комиксов герой, в един от най-разпознаваемите световни символи. Мики е приеман като символ на глобализма на САЩ и… виж още »