27.07.2018

Галена предизвика екстаз в Megami Club Plovdiv с новата песен #Маракеш и още...

Провокацията й отива, а промяната е нейната движеща сила. Тези думи с напълно описват Галена, която винаги успява да изненада почитателите си със своите многобройни превъплъщения. Броени дни след премиерата на дуета с Цветелина Янева - “Маракеш“, изпълнителката представи новия хит на живо в Megami Club Plovdiv. Само за седмица от появата си, сингълът успя… виж още »

26.07.2018

F.O. беше първият на Closing седмицата в клуб Pasha

 За емблематичния за Пловдив клуб Pasha тази седмица е специална. Причината за това е, че в събота - на 28 юли ще се състои последното за сезона събитие. Клубът ще отвори отново врати през септември.През тази последна седмица в клуб Pasha ще се състоят така обичаните от меломаните лайв парти нощи. Стартът на последните за сезона събития в… виж още »

25.07.2018

В клуб W Garden Alex & Vladi представиха новата си песен #СамоЗаСвободни

Тази седмица звездният списък в клуб W Garden е наистина дълъг и в същото време супер впечатляващ. Back2Black партито във вторник вечер беше премиерно. Това беше нощта и мястото където гласовитите близначки Alex & Vladi изпълниха за първи път на живо пред публика най-новата си песен "Само за свободни". Освен нея, те зарадваха гостите в клуба с… виж още »

24.07.2018

F.O. и 42 ще са в клуб Pasha преди Closing party- то в събота

В емблематичния за Пловдив клуб Pasha тази седмица ще бъде специална. Причината за това е, че в събота - на 28 юли ще се състои последното за сезона събитие. Клубът ще отвори отново врати през септември.През тази последна седмица в клуб Pasha ще се състоят така обичаните от меломаните лайв парти нощи. В сряда гост ще бъде F.O. Най-бързата уста, както го… виж още »

24.07.2018

Дълъг списък от наистина впечатляващи изпълнители подготвя клуб W Garden

Тази седмица звездният списък в клуб W Garden е наистина дълъг и в същото време супер впечатляващ. Back2Black партито във вторник вечер ще бъде премиерно. Имаме предвид, че това ще е нощта и мястото където гласовитите близначки Alex & Vladi ще изпълнят за първи път на живо пред публика най-новата си песен "Само за свободни". Не пропускайте. Вход… виж още »

23.07.2018

Перфектни парти вечери и звездното присъствие на Мария тази седмица в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот представя новата си седмична програма.Ретро парти в понеделник ще е началото. В нощта, в която ще звучат златни поп фолк песни, ще е с вход свободен за дами и студенти и ще има неустоими промоции.Месец след премиерата на новата й песен "Чувал ли си за такива", Мария се радва на огромния успех на песента. Звездата ще изпълни нея и… виж още »

22.07.2018

Готови ли сте за това, което предстои да изживеете в Megami Club Plovdiv...

Богинята на нощния живот ще има           една единствена цел тази седмица и тя ще е да ви докара до състояние на екстаз. Гарантираме, че това ще се случи. Откъде сме сигурни ли?!Ето защо:Една от най-новите и изключително бързо набиращи популярност поп фолк певици Джулия ще сложи началото на "Ecstasy" седмицата. Заповядайте в… виж още »

22.07.2018

Megami Club Plovdiv даде на дамите това, което обичат

Megami Club Plovdiv посвети изминалата седмица на жените и на всичко, което те харесват. Силно женско беше и звездното присъствие в Богинята на нощния живот. В сряда, като за начало, пя Яница. Звездата представи в Megami Club Plovdiv своята нова песен "Отмъстителката", която публиката много хареса. "Хулиган"- ката на попфолка, както вече наричат… виж още »