10.06.2018

Събота...каква събота само в Планета Пайнер клуб Пловдив

Емблемата на нощния живот е Планета Пайнер клуб Пловдив. Заведението има супер дълбока парти история в града под тепетата. Надали има фен, който да няма поне една емблематична случка от живота си в клуба. Това лято Планета Пайнер клуб Пловдив ще е едно от основните места за нощни яки партита, който, всъщност, вече започнаха. През изминалата седмица от… виж още »

10.06.2018

Уникално удоволствие в тайната градина на Planet Club Plovdiv с Babylon show

В събота вечер гостите на Planet club Plovdiv се гмурнаха в мистичния свят на Babylon. Това се случи в тайната градина на заведението, по средата на която имаше легло. Да, истинско легло...И не след дълго стана ясно за какво е то.Супер секси дамите от Babylon show полуголи се въргаляха в леглото, бяха страстни, бяха уникални, бяха неустоими. Това се случи… виж още »

09.06.2018

Официалното фен парти на BMW Festival 2018 се проведе в W Garden

Вече три години W Club Plovdiv е на гребена на парти вълната и е едно от най-актуалните заведения в града под тепетата. От интериора, през парти концепцията клубът е сред лидерите в нощния живот на България и поднася винаги различни парти вечери.За 17-а поредна година BMW Club Bulgaria ще направи едно от най-големите автомобилни събития в България. Този… виж още »

07.06.2018

Pavell & Venci Venc': Клуб Pasha ни е Хавана

Нестандартните, момчетата със собствен стил в обличането, в пеенето, в държанието - Pavell & Venci Venc' в сряда вечер бяха част от най-якото Black Wednesday парти под тепетата. То е запазената марка на клуб Pasha и всяка седмица посреща най-актуалните изпълнители от последното поколение звезди в България.Pavell & Venci Venc' поднесоха жеското шоу… виж още »

06.06.2018

Партито с Тита в W Garden беше WOW. В събитието на живо се включиха и CHOKO & PICPUKK

Поп тийнзензацията Тита беше на сцената на клуб W Garden във вторник вечер. Гостуването й в страхотното заведение в Пловдив беше паметно по няколко причини. Първата е звързана с новия уникален, супер як хит на Тита, а именно "Photoshop". За изключително кратко време песента набра огромна популярност и вече е хитът на Лято 2018. Тита представи песента… виж още »

06.06.2018

Царицата на Зоопарк-а Анелия в целия си блясък пя в Планета Пайнер клуб

В началото на летния сезон Планета Пайнер клуб Пловдив прави сериозна заявка като мястото, в което предимно ще се случват уникалните горещи парти нощи под тепетата. Такава беше и срещата във вторник вечер на звездата на модерния поп-фолк Анелия с почитателите в Емблемата на нощния живот. Партито стартира още в полунощ, когато и пристигнаха… виж още »

05.06.2018

Все по-актуалните Pavell & Venci Venc' са в сряда в клуб Pasha. После е NDOE

Истината е, че Pavell & Venci Venc' са истински хамелеони. Те са страхотни изпълнители, създават яка музика, която меломаните обожават. Това, разбира се, не е единствената светлина, в която почитателите им ги виждат. Момчетата често участват в благотворителни инициативи. Последната роля, в което ги видяхме, беше като водещи на "Гласът на България". В… виж още »

04.06.2018

Ретро в понеделник, Анелия във вторник, Night of sin в петък и още в Планета Пайнер клуб

Емблемата на нощния живот атакува яко лятото и тази седмица ще е на гребена на вълната със специални партита всяка нощ.В понеделник е времето за Ретро парти с любимите ви хитове от миналото. Свободен вход за дами и студенти.Планета Пайнер клуб Пловдив ще се превърне в зоопарк, по тоталния хит на Анелия. Парчето се върти из клубовете в цялата страна, а във… виж още »