19.04.2018

Теди Александрова и Борис Дали се събраха на сцената на SPIRIT club

Дуетът Борис Дали и Теди Александрова се събра отново, за да зарадва своите почитатели. Изпълнителите се изявиха на сцената на SPIRIT club. Наред със самостоятелните си хитове, двамата поднесоха на публиката и съвместните си песни "К'во става тука", "Ти не харчиш", "Температура".Съвсем скоро Борис Дали разкри, че двамата с Теди Александрова отново работят… виж още »

18.04.2018

Мафията на новото поколение звезди - група СкандаУ бяха в клуб W Winter

"Мафия се казва един от най-големите хитове на група СкандаУ, а самите те олицетворяват значението на думата, но в съвременен вариант. Тото и Лъчо подчиниха хиляди хора, те диктуват правилата и слагат границите. Общо казано #СкандауСаГосподи и това изобщо не е шега.В Пловдив те гостуват ексклузивно само в клуб W WInter. Техните лайв вечери обикновено се… виж още »

17.04.2018

СкандаУ са Господи във вторник, в петък ЪПСУРТ завинаги номер 1 в W Winter

Няма толкова яка седмица, която предстои в клуб W Winter. Вижте за какво говорим.Във вторник на Back2Black партито гости ще бъдат най-обичаните, наистина най-обичните от публиката момчета. Това са Тото и Лъчо от СкандаУ, които в Пловдив можете да видите и чуете само на сцената на клуб W Winter. Заповядайте!В сряда е Discoteqie партито в заведението, а в… виж още »

17.04.2018

Планета Пайнер клуб ви кани на лайв вечерите с Мария, Лорена, Babylon show и Фики

Емблемата на нощния живот има огромното удоволствие да ви покани на седмичните си традиционни парти вечери. Ето кои звезди ще гостуват този път.Мария знае точно как да привлече вниманието и доказателство е последната й песен “Точно как”. Точно тя ще бъде специалният гост на Планета Пайнер клуб Пловдив във вторник вечер. Същата нощ домакинът ще ви предложи… виж още »

17.04.2018

По такива си падам - новата песен на Емилия звуча на живо в SPIRIT club

"По такива си падам” е песента, която събра Емилия с Емрах, който е най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”. Лентата вече направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и за по-малко от 24 часа генерира над 260 000 преглеждания, многобройни лайкове и коментари.В понеделник вечер Емилия беше на живо в SPIRIT club… виж още »

16.04.2018

Силна женска седмица предстои в Megami Club Plovdiv. Ето кои са звездите!

Megami Club Plovdiv се подготвя за една яка парти седмица, в която за първи път ще е завладяна от темата "Steampunk". Освен това само представителки на нежния пол ще бъдат гости на заведението. Звездата, която от скоро е в отбора на блондинките - Джена ще сложи началото с лайв в сряда. Партито ще е със свободен вход за студенти.Следва Софи Маринова… виж още »

16.04.2018

За съжаление на тези, които пропуснаха гостуването на Яница в SPIRIT club. Вижте!

Почитателите на неделните парти нощи в SPIRIT club празнуваха миналата вечер. Специален гост на събитието беше Яница. Изкушението на поп фолка изглеждаше свежо, готино и определено секси. В SPIRIT club я очакваха много гости и всички те с вълнение посрещнаха певицата на сцената. С широка усмивка и в страхотно настроение, Яница изпълни ТОП хитовете си… виж още »

15.04.2018

В седмицата на фаталния петък 13- ти Megami Club Plovdiv посрещна любимите звезди

Megami Club Plovdiv е притегателна сила за всички, които искат да изживеят незабравими моменти в една перфектна парти обстановка. В седмицата на фаталния петък 13- ти Богинята на нощния живот обърна гръб на фатализма и посрещна подобаващо своите гости. Забавленията започнаха още от сряда със специалното участие на Анелия. Звездата изпълни песните от… виж още »