15.02.2018

BNR (Bandata Na Ruba) пожънаха голям успех на първия си лайф в клуб Pasha. Зад пулта беше Monty

Mom4eto, Kapo Verde и  Emporio Zorani - момчетата от BNR (Bandata na Ruba) в сряда вечер - на връх 14 февруари бяха на живо в клуб Pasha. Това, всъщност, беше първото им гостуване в заведението, а там ги очакваха наистина много жадни за парти хора. Нека припомним, че само преди няколко дни BNR (Bandata Na Ruba) грабна Специална награда за… виж още »

15.02.2018

Planet club Plovdiv разчупи Свети Валентин с едно много нестандартно парти

Както винаги иновативен, Planet club Plovdiv отбеляза 14 февруари по много нестандартен начин. А имено с първото офлайн Tinder Party.Тези, които са обвързани, и които избраха да празнуват Свети Валентин в Planet club Plovdiv се включиха в играта "Истината или се осмеляваш" и спечелиха куп награди от спонсорите на събитието. Необвързаните пък се снимаха… виж още »

13.02.2018

Леле каква седмица предстои в клуб W Winter. Вижте!

Без да губим много време, веднага ви казваме какво шредстои в клуб W Winter. Партитата ще са наистина WOW. Вижте!Във вторник вечер обявеният за "Любим DJ selector-мъж за 2017" - DJ George ще бъде начело на Back 2 Black нощта. Заедно с него за якото настроение ще са отговорни V:rgo, Mikey Flex & Twerk Biterzzz. Заповядайте!Антилопата на поп музиката Тита… виж още »

13.02.2018

BNR (Bandata na Ruba) с Monty (DJ set & host) на 14- ти в клуб Pasha

Mom4eto, Kapo Verde и  Emporio Zorani - момчетата от BNR (Bandata na Ruba) ще бъдат в сряда вечер - на връх 14 февруари на живо в клуб Pasha. Нека припомним, че само преди няколко дни те грабнаха Специална награда за ъндърграунд артисти "От улицата" на 359 Hip Hop Awards 2018. Същата вечер зад пулта ще е Monty, който ще се изяви като хост и ще направи… виж още »

13.02.2018

Треторо Ретро парти на клуб Secrets се проведе в SPIRIT club. Пя Сашо Роман

Както знаете, в момента клуб Secrets е в ремонт, а през това време SPIRIT club е домакин на най-любимото Ретро парти под тепетата. Тази седмица се състоя третият по ред Ретро понеделник в SPIRIT club. Сашо Роман беше гостът на партито, което и този път предизвика супер интерес. Много почитатели се насладиха на златните хитове на Роман и пяха в един… виж още »

12.02.2018

14 февруари с Емануела, супер комбинация в петък - Борис Солтарийски и Невена Цонева, и още в Megami Club Plovdiv

В седмицата на любовта Megami Club Plovdiv ви кани на своите романтични партита. На 14 февруари Богинята на нощния живот ще приеме Емануела. Певицата, която съвсем скоро официално разкри мъжa до себе си и също е много влюбена, ще направи празника на любовта и виното хитов. Входът ще е свободен за студенти.След частното парти в четвъртък в петъчната вечер… виж още »

12.02.2018

УХТ парти с Гергана, Св.Валенти, Коцето, Борис Дали и Гъмзата в Планета Пайнер клуб

В седмицата на любовта Планета Пайнер клуб Пловдив подготвя супер парти нощи. Стартът е в понеделник със Студентско парти.Във вторник Гергана ще пее на Студентското парти на УХТ, на което ще има супер промоции, свободен вход за студенти и дами и любимите ви песни до зори.Денят на любовта и виното - 14 февруари ще бъде отбелязан подобаващо в Планета… виж още »

12.02.2018

Винаги дивата Теди Александрова с купон до зори в SPIRIT club

Русото изкушение Теди Александрова е едно от най-актуалните имена в поп фолк жанра към този момент. Точно изпълнителката на култовата песен "Чалга пеперудки" беше специалният гост в неделя вечер в любимия SPIRIT club.Заведението посрещна своите гости в полунощ, а покани Теди Александрова на сцената малко след това. Шоуто на живо, което направи звездата, си… виж още »