Софи Маринова като себе си на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив

19.03.2018
Напоследък много често виждаме ромската перла Софи Маринова на малкия екран. Тя е част от предизвикателството "Като две капки вода" и определено се справя много добре с имитациите, въпреки английския език. Тя вече доказа колко е добра като Селин Дион, фронтмена на Скорпионс Клаус Майне и като Джъстин Бийбър. Само след няколко часа всички ние ще имаме удоволствието да видим и чуем Софи в образа на великата Марги Хранова.

Преди това да се случи, обаче, Софи Маринова беше себе си на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив. Тя бе специалният гост на неделното парти в заведението, което има изключително дълбоки традиции в града под тепетата. Софи е голям професионалист и зане как да направи супер купон. Още с първата си песен тя отпусна меломаните, а те я аплодираха бурно след абсолютно всяка изпята песен. Публиката в Емблемата на нощния живот на няколко пъти дори превзе микрофона, образно казано, като силно и от сърце пя в един глас с голямата певица Софи Маринова.

Славеят на поп фолка, както я наричат много нейни почитатели, изпълни хитовия си репертоар като зарадва гостите в Планета Пайнер клуб Пловдив и с някои свои балади като златните "Плачещо сърце", "Стари рани".

Публиката в Емблемата на нощния живот изпрати подобаващо Софи Маринова с аплодисменти. Феновете вече нямат търпение да я видят и тази вечер на малки екран.
Остави коментар: