ЗОО Салон LADY отвори врати, за да посрещне с любов домашния ви любимец

13.09.2017
В началото на новия сезон град Пловдив може да се похвали с най-новия ЗОО Салон. Той носи прекрасното име "Lady", както се казва и сладкото куче, порода Кокер Шпаньол, на собственичката на зоо салона. Гери Костадинова обожава животните, тя е една от организаторките на Animal Welfare Bulgaria. Организацията има за цел да спасява бездомни животни в нужда и да се бори срещу насилието и жестокостта към тях. 

Така Гери, която наистина обожава животните, решава да постигне още една своя мечта и да създаде ЗОО Салон "Lady, в който да се грижи за външността на кучетата и котките. Наистина вълнуващо бе и откриването на салона, на което присъстваха много гости и приятели, стопани на животни и разбира се вече клиенти на "Lady". 

В Зоо Салона, който се намира в комплекс "Гербера" в квартал Тракия, Вашият домашен любимец ще получи всички необходими грижи за безупречен външен вид - подстригване, изсушаване. ЗОО Салон "Lady" работи с оборудване от най-висок клас и дори предлага дрешки и играчки. 

За да оставите своя домашен любимец в ръцете на Гери Костадинова е достатъчно да запазите час, да уточните процедурата, след което да пиете кафенце и да се върнете в ЗОО Салона където ще Ви очаква Вашият домашен любимец блестящ, щастлив, обгрижен с много любов, спокойствие и внимание.

ЗОО Салон "Lady" работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, в събота до 14:00 часа. 
Остави коментар: