Дивата Теди, Балкан парти, Софи с Устата, Кали и DJ нощ в Планета Пайнер клуб

12.09.2017
null
Емблемата на нощния живот - Планета Пайнер клуб Пловдив има на какви страхотни партита да ви покани и тази супер седмица. 

Няма проблем, тя е ненормален парти феномен и ви кани на лайфа си във вторник в заведението. Разбира се, че говорим за Теди Александрова, която е просто дивачка на сцената и купоните с нея винаги са били и ще бъдат щури. На събитието зад пулта ще са DJ Сашо и DJ Дамян, на сцената ще се вихрят дамите от балет Planeta, очакват ви и промоции и свободен вход за студенти и дами.

В сряда Планета Пайнер клуб Пловдив продължава с новото си Balkan VIP Party начело със сръбска музика, хитови изпълнители и DJ Сашо и DJ Митко. 

Четвъртък вечер тази седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив ще бъде повече от специална. Тогава звездният, любимият, неповторимият тандем Софи Маринова и Устата ще се завърне. Двамата отдавна не са имали общо лайф участие и дори самите те са вълнуват адски много от предстоящата Planeta Payner live night. Очакват ви страхотните им дуетни песни, купон до зори, супер промоции и вход свободен за студенти и дами.

Певицата, която няма проблеми да пее на живо, тя дори настоява всички нейни колежки да го правят - Кали в петък вечер ще бъде себе си на сцената на хитовия пловдивски клуб. Без съмнение звездата ще изпълни най-любимите ви песни и така чак до сутринта.

Заповядайте в Планета Пайнер клуб Пловдив и в събота. Тогава ще гърми яко DJ парти с резидентите зад пулта DJ Сашо и DJ Митко.
Остави коментар: