Новата гореща точка в Пловдив отвори врати - 10DER bar&dinner

11.09.2017
Нещо свежо и различно с нов стил, нова визия и нова концепция. Така най-добре можем да опишем новата гореща точка под тепетата - 10DER bar&dinner. Новото бижу на града се намира на ул.Младежка 23 и стартира подобаващо.

В началото на новия сезон 10DER посрещна първите си гости. Звездно парти беляза началото, на което всички поканени бяха посрещнати с чаша шампанско, в празнична атмосфера в градината на заведението, а фокусник с карти в ръка впечатли с close up магия. След като всички гости се събраха, домакините официлано ги поканиха във вътрешното помещение, което се отличава с уют, стил и удобство. 

Професионалните бармани на 10DER bar&dinner направиха впечатляващо шоу с огън, шотове и коктейли, от които опитаха всички гости. Всичко това се случи под звуците на саксофон на живо в изпълнение на атрактивен музикант със светещи вълшебни ръце. 

Така до края на специалната вечер 10DER bar&dinner се радваше на своите гости, които пожелаха успех на новото заведение. 

10DER bar&dinner вече работи за вас всеки ден като през седмицата в заведението ще се организират и страхотни тематични партита. Програмата можете да следите на facebook страницата на 10DER.
Остави коментар: