Хит след хит и супер настроение от звездната Емануела в Планета Пайнер клуб

08.09.2017
Емануела...певицата, която претърпя истински катарзис в кариерата и към днешна дата е една от най-големите и обичани поп фолк звезди в България. Изпълнителката на "Без чувства" в четвъртък вечер блесна на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив на традиционната лайф вечер в заведението.

Домакинът, както винаги, се представи перфектно с обстановка, саунд, класни питиета и любима музика. На сцената пък имаше интересен декор, който определено грабна окото на мъжката аудитория. И не след дълго се появи Емануела. Тя беше небрежно секси, сладко усмихната, видимо щастлива, със сигурност влюбена. 

Специално за супер публиката в Емблемата на нощния живот Еми, както я наричат приятелите й, пя хит след хит. Песните й са наистина любими на меломаните, на многобройните й фенове, които жадуват за нея, жадуват за песните й и я подкрепят безрезервно. 

Сега феновете на певицата тръпнат в очакване да разберат дали любимката им отново ще участва във ВИП Брадър, който тази година е посветен на любовта и започва на 11 септември.
Остави коментар: