28.04.2016

Какво по-хубаво от това - Ретро парти в SPIRIT club с Ивана

Едва ли има поп фолк почитател, който да не е на мнение, че това е идеалната комбинация - Ретро парти, SPIRIT club, Ивана. Нощта беше наистина страхотна, но нека да започнем от самото начало.В полунощ SPIRIT club вече беше пълен. Меломаните бяха готови за купон и масите вече бяха подобаващо заредени. Ретро ритмите в сряда вечер са закон в заведението и… виж още »

28.04.2016

Той за пореден път доказа кой е! Уникалният 100 Кила преди Великден в Pasha

Явор Янакиев - 100 Кила определено е роден под щастлива звезда, макар че късметът му се усмихва по-късно в жувота му. Може би трудното детство е зародило в него ценностите, които сега притежава и които показва дори в песните си.Точно преди Великден 100 Кила гостува в клуб Pasha. В сряда вечер той направи Най-доброто Черно парти под тепетата. Верен на себе… виж още »

27.04.2016

Last Party Weekend в клуб Mojito. Вижте програмата тук...

Най-шареният, най-различният клуб в Пловдив - Mojito ви кани на събитията си тази седмица. Те ще бъдат последни за заведението и са обединени под името Last Party Mojito's Weekend.В четвъртък вечерта ще бъде магическа. Последната Magic Night ще е със специален гост фокусник.В петък Mojito организира Last Black Friday. Гост на паметната вечер ще бъде DJ… виж още »

26.04.2016

100 Кила преди Великден (в сряда) на живо в клуб Pasha

За никого не е тайна, че 100 Кила прави най-якото шоу на живо. Така ще бъде и таязи сряда в клуб Pasha. Явор Янакиев ще е специалният гост на уникалната лайф вечер. Само няколко дни преди Великден партито с него ще е уникално.В четвъртък любимите Ретро парчета ще бъдат отново на мода в клуб Pasha, а празничните петък и събота ще са в ръцете на DJ Emich и… виж още »

26.04.2016

Софи Маринова и многото меломани си прекараха уникално на Ретрото в Secrets

Великденската седмица в клуб Secrets започна с Ретро парти в понеделник вечер. Събитието всяка седмица се радва на изключително голям интерес. Така беше и миналата нощ, когато в заведението пя самата Софи Маринова.Перлата през годините изпя едни от песните, които със сигурност ще останат в златния фонд на поп фолка. Начело със "Стари рани" Софи направи… виж още »

25.04.2016

Студентско избухване, звездите на Fen TV, After party и лайф събота в HYBRID

Live club HYBRID е подготвил страхотна Великденска парти седмица.В сряда е Студентското парти с водка Флирт и вход свободен за студенти.Четвъртък вечерта в HYBRID ще бъде уникална по рода си. Тогава звездите на FEN TV Александра, Ванеса и Гергана Димова ще се погрижат за доброто настроение в навечерието на великденските празници.Магда, Димана и Силвия пък… виж още »

25.04.2016

Песните на Слави, Ретро, Джена лайф, Афтър с Бабилон и Staff нощ в Планета

Предвеликденската седмица в Планета Пайнер клуб - Пловдив започва със Студентско парти с водка Флирт в понеделник вечер. Уникалните по рода си парти нощи в заведението продължават. Във вторник в Планета Пайнер клуб - Пловдив ще звучат само и единствено Песните на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд. Сряда вечер е запазена територия за Ретро поп фолк… виж още »

25.04.2016

Двете гласища на България - Софи Маринова и ДесиСлава пеят в Secrets

Седмицата в клуб Secrets преди Великден ще бъде просто невероятно идеална. В понеделник вечер на Ретро партито ще гостува Софи Маринова. Звездата е подготвила златния си репертоар специално за всички вас - почитателите. Вход свободен за студенти.Самото студентско парти в клуб Secrets е в сряда вечер. Очакват ви любимите песни, промоции и вход свободен… виж още »