28.05.2016

Царицата на купона - Галена тази нощ в HYBRID

Едва ли има поп фол фен, койтоще отрече, че Галена прави уникални купони.Тази нощ звездата ще бъде под светлините на прожекторите в Live club HYBRID. Очаква ви една уникална парти вечер с една уникална певица и купонджийка… виж още »

28.05.2016

Вертолета на Фики с пловдивска премиера в Secrets

"Вертолета" се казва най-новата песен на Фики. Макар че много обвиниха певеца и екипа му за правописната грешка, а именно че заглавието трябва да бъде с пълен член, парчето определено вече е любима на много поп фолк почитатели.Песента само от два дни се върти в ефира и вече има завиден брой гледания и в YouTube. Точно два дни след официалното представяне на… виж още »

28.05.2016

Алисия и АннДжи заедно в петък вечер радваха феновете в SPIRIT

Жени, и то какви, завладяха сцената и съзнанията на купонджиите в петък вечер в SPIRIT club. Oще от самото начало на вечерта всички беше прекрасно - музиката, настроенията, питиетата.И ето че дойде времето, в което Алисия да каже официално "Добър вечер" от сцената на SPIRIT club. Певицата, изглеждаше перфектно и беше в наистина страхотно настроение.Феновете… виж още »

27.05.2016

Тази нощ Сашо Роман ще е гост на Live club HYBRID

Царят на баладите, но и певецът, които има много бързи незабравими хитове - Сашо Роман в петък вечер ще е звездата в Live club HYBRID.Изпълнителят на "Мой ангеле" и на още много незабравими парчета, ще ви очаква заедно да си изкарате страхотно в Live club HYBRID… виж още »

26.05.2016

Наздравици с шотове, хитове, абитуриенти, меломани и Коцето в HYBRID

Поп фолк почитателите познават Константин като един от най-веселите изпълнители. На 25 май в Live club HYBRID Коцето бе във вихъра си и наистина направи много весела парти вечер.Още от момента, в който се качи на сцената на HYBRID, Константин поръча няколко шота и от там нататък всичко беше още по-весело. Константин пя супер песните си и с тях поздравяваше… виж още »

26.05.2016

Балове 2016 бяха отбелязани подобаващо в SPIRIT club с Лияна

На 25 май в SPIRIT club имаше яко парти по случай Балове 2016. Заведението посрещна много абитуриенти и още фенове на нощния живот в четвъртък вечер. Специален гост на партито беше Лияна. Певицата, която продължава да е звездата с най-перфектното тяло, благодари на SPIRIT club за възможността да поздрави лично бъдещето на България.Лияна пя специално за… виж още »

25.05.2016

Константин тази нощ на живо в Live club HYBRID

Live club HYBRID продължава със своите специални гости и тази нощ.25 май е датата, в която в заведението ще пее Константин. Любимецът на феновете, който съвсем скоро празнува своя имен ден, ще ви очаква заедно да си изкарате една наистина весела нощ в HYBRID… виж още »

25.05.2016

Емануела пусна бомба на 24 май в Планета Пайнер клуб - скоро скандална песен

В разгара на абитуриентските балове, поп фолк звездата Емануела бе поканена от Планета Пайнер клуб - Пловдив да направи едно уникално шоу. На връх 24 май певицата гостува в заведението и спази обещанието си - партито беше наистина страхотно.Много абитуриенти поляха този така важен ден от живота си именно в Планета Пайнер клуб - Пловдив. Още в полунощ… виж още »