13.02.2016

Мръсни думи говори и още куп хитове от Мария в клуб Secrets

Певицата Мария, която много мъже и жени определят като Най-красивата жена в България, в петък вечер се срещна с публиката в клуб Secrets в Пловдив. С бяла рокля и страхотно бижу, Мария блестеше на сцената на заведението. Без да се бави тя даде старт на вечерта с новия си тотален хит "Мръсни думи говори".Парчето е най-новото в репертоара на Мария и вече… виж още »

13.02.2016

Преслава с Джино и много фенове пяха и танцуваха в SPIRIT club

Страшно забавна беше петъчната вечер в SPIRIT club. На сцената на заведението пя Преслава в целия си блясък.Публиката в SPIRIT club пък беше страшно весела. Феновете на Преслава бяха готови за супер купон и го получиха не на 100, а на 300%.Сред супер почитателите в заведението беше и победителят във ВИП Брадър - Джино Бианкалана. Нека припомним, че той… виж още »

12.02.2016

Медицинско парти с дъх на Свети Валентин в GALAXY Live club

GALAXY Live club е заведението, което със сигурност винаги има с какво да впечатли своите посетители. Точно това се случи и в четвъртък вечер на Медицинското парти в заведението. На сцената палави мед.сестри определено бяха изкушаваща гледка, на която трудно се устоява. Но, това, разбира се, не беше всичко. GALAXY Live club вече носи духа на Свети… виж още »

11.02.2016

Най-доброто МС - F.O. поля победата в клуб Pasha с фенове и жена си

Официално той е Най-доброто МС в България. Само преди няколко дни F.O. получи титлата на четвъртите български хип-хоп награди - 359 Awards 2015. И така сред наистина многото си фенове под тепетата, F.O. отпразнува победата подобаващо - на Черното парти на клуб Pasha, за което всички говорят. В заведението си пролича, че F.O. е награден съвсем… виж още »

11.02.2016

Камелия в целия си блясък на Ретро партито в SPIRIT club

Камелия е пословична певица. Името й се свързва с няколко неща. Първото, разбира се, са песните й. Тя има толкова много хитове, повечето от които са вече на доста години. Това обаче е плюс за Камелия, тъй като всяко нейно парче е една история, която ще остане в годините. Второто нещо, с което се свързва името на Камелия е красотата й. Изпълнителката на… виж още »

10.02.2016

Луна - Президент...тази вечер ще пее в HYBRID на Студентското парти

Самата Луна ще е специалният гост на HYBRID в сряда вечер. Тя ще пее на Студентското парти на Пловдив и гарантира шоу от друга галактика, имайки предвид характера и темперамента на звездата.Очакват и хитовете "Бягайте крачета", Тук там", "Аз не съм жена само за един мъж" и още и още.Купонът и веселото настроение са гарантирани… виж още »

10.02.2016

WOW! Камелия, Преслава и Ани Хоанг - супер звезди в SPIRIT club

SPIRIT club в Пловдив е един от последно отворилите в Пловдив. Зведението вече се радва на редовни посетители, страхотни партита и много много гост-звезди.Тази седмица в SPIRIT club предстоят поредните незабравими вечери. Вижте:В сряда в заведението ще лудува Камелия в компанията на Виво Монтана. Тя и момчетата от духовия оркестър знаят как се прави лайф… виж още »

09.02.2016

Dim4ou Bash Birthday Tour 2016 в сряда и ретро уикенд във VOGUE

Следва поредната ударна VOGUE парти седмица.Сряда вечер определено ще бъде много по-специала. Тогава рапърът Dim4ou ще празнува рождения си ден. На събитието местната подкрепа ще дойде от рапъра ЕМО, зад пулта ще са DJane Lil Mama, DJ G, с подкрепата на DJ George. Ballet 99 Problems също ще са част от партито на седмицата във VOGUE Music club. Организатор… виж още »