30.05.2016

Провокативната Бони пя Ако бях без пари в неделя в SPIRIT club

"Ако бях без пари" е най-новата песен на Бони, която вече обиколи интернет пространството и се радва на много голям успех. Песента звуча лайф от звездата в неделя вечер в SPIRIT club. Певицата се появи пред почитателите си в скандално секси тоалет. Пищните й форми определено заинтригуваха и мъжката, и женската част в публиката.Бони пя и по-новите си песни… виж още »

30.05.2016

Камелия пее тази нощ на Closing party- то на клуб Secrets

Клуб Secrets тази нощ затваря врати за традиционния си летен ремонт. Спокойно, той ще трае само няколко седмици, след които заведението ще ви посрещне в новия си свеж интериор.Тази нощ Closing party- то ще е със специалното участие на Камелия. Певицата, която всички вие познавате, ще направи партито подобаващо яко. Входът ще е свободен за студенти… виж още »

29.05.2016

Емблемата за качествено забавление - After Midnight at Planet Plovdiv

Planet Night and Day Пловдив посети Монако, за да поздрави най-бързите пилоти, сериозните механици и истинските диви. В духа на класическата надпревара Planet  представи майското издание на After Midnight - Racing Party - с атрактивни автомобили, състезания по бързина на пистата и извън нея и момичета, които разгорещяваха и … виж още »

28.05.2016

Царицата на купона - Галена тази нощ в HYBRID

Едва ли има поп фол фен, койтоще отрече, че Галена прави уникални купони.Тази нощ звездата ще бъде под светлините на прожекторите в Live club HYBRID. Очаква ви една уникална парти вечер с една уникална певица и купонджийка… виж още »

28.05.2016

Вертолета на Фики с пловдивска премиера в Secrets

"Вертолета" се казва най-новата песен на Фики. Макар че много обвиниха певеца и екипа му за правописната грешка, а именно че заглавието трябва да бъде с пълен член, парчето определено вече е любима на много поп фолк почитатели.Песента само от два дни се върти в ефира и вече има завиден брой гледания и в YouTube. Точно два дни след официалното представяне на… виж още »

28.05.2016

Алисия и АннДжи заедно в петък вечер радваха феновете в SPIRIT

Жени, и то какви, завладяха сцената и съзнанията на купонджиите в петък вечер в SPIRIT club. Oще от самото начало на вечерта всички беше прекрасно - музиката, настроенията, питиетата.И ето че дойде времето, в което Алисия да каже официално "Добър вечер" от сцената на SPIRIT club. Певицата, изглеждаше перфектно и беше в наистина страхотно настроение.Феновете… виж още »

27.05.2016

Тази нощ Сашо Роман ще е гост на Live club HYBRID

Царят на баладите, но и певецът, които има много бързи незабравими хитове - Сашо Роман в петък вечер ще е звездата в Live club HYBRID.Изпълнителят на "Мой ангеле" и на още много незабравими парчета, ще ви очаква заедно да си изкарате страхотно в Live club HYBRID… виж още »

26.05.2016

Наздравици с шотове, хитове, абитуриенти, меломани и Коцето в HYBRID

Поп фолк почитателите познават Константин като един от най-веселите изпълнители. На 25 май в Live club HYBRID Коцето бе във вихъра си и наистина направи много весела парти вечер.Още от момента, в който се качи на сцената на HYBRID, Константин поръча няколко шота и от там нататък всичко беше още по-весело. Константин пя супер песните си и с тях поздравяваше… виж още »