29.07.2015

Happy friday парти в Extreme bar с DJ Mago и ballet Amnezia

За да отбележите подобаващо края на работната седмица, в Extreme bar Ви канят на уникалния си Happy friday.Точно на 31 юли (петък) от 21:00 часа в заведението ще звучи страхотна музика, подбрана от един от най-добрите и предпочитаните диджей за клубни партита в Пловдив, а и не само- DJ Mago.Той обаче няма да бъде сам- за още по-приятните емоции в Extreme… виж още »

28.07.2015

Мис Силикон 2015 Габриела Попова подготвя Ексклузивно шоу в W Garden

Тя е най-коментираната мацка това лято. И как няма да е така, като само преди няколко дни спечели титлата Мис Силикон 2015. Наследничката на русата и черната Златка, на Ели Кучкова и още супер известни хай дами, се казва Габриела Попова. След като спечели наградата тя бе гост на Слави Трифонов и дори го подкани той да опипа бюста й. Какво ли тогава ще се… виж още »

28.07.2015

Ice Cream няма да се спрат цяло лято. В сряда са гости на клуб Pasha

Любимата група на феновете на бг музиката, а именно група Ice Cream, правят страхотни участия из цяла България. Програмата им е доста натоварена като лайфовете им през лятото са предимно на морския бряг. В сряда вечер обаче те ще докарат морския бриз към Пловдив, тъй като ще се срешнат с майничките в сряда. Мястото на партито е извезстно на всички- клуб… виж още »

28.07.2015

Сензационно! Коста Марков се върна сред меломаните. Първо пя в Secrets

Един от емблематичните за миналото изпълнители- Коста Марков от много време не се бе появявал на звездния небосклон. По покана на клуб Secrets обаче застоят му бе прекъснат и изпълнителят на "Диаманти и рубини" се включи в хитовите Ретро нощи на заведението.Ефектът от екзклузивното парти с Коста Марков надмина очакванията. Наистина много меломани… виж още »

27.07.2015

WOW! Коста Марков в понеделник в Secrets. Следват Ани Хоанг и Алисия

Ето че клуб Secrets прави и невъзмжното, за да направи Ретро партито си в понеделник още по-ретро и истинско. Този понеделник в клубът ще пее самият Коста Марков. Изпълнителят на златните хитове "Дъвчи си дъвката", "Милиони нощи", "Имам само едно сърце" и още и още, от много години не е бил в Пловдив сред публиката и срещата му с Пловдивчани определено… виж още »

26.07.2015

W Garden се превърна в Moulin Rouge в събота вечер

Най-предпочитаното място за летни партита в Пловдив- W Garden в петък вечер се преобрази на Moulin Rouge.Топ красавици влязоха в ролята на изкусителни дами със секси тоалети и много загадъчни погледи, a зад пулта бе специалният гост на нощта- DJ Vasco C. От сцената, която се намира в самия басейн на W Graden, мацките пръскаха неустоим сексапил към наистина… виж още »

26.07.2015

Ето ги най-известните графити артисти в Пловдив. Без маски рисуваха в Mojito

Събота вечер в клуб Mojito се случи нещо различно и дори невиждано за много хора. Абсолютно на живо, пред очите на гостите в заведението, рисуваха трима графити артисти.Идеята на партито в клуб Mojito бе да обедини Фънки музиката и графити култрата. Зад пулта на събитието бе истинският ценител и разбирач на фънкито- DJ Todd. И ето, дойде времето, в… виж още »

25.07.2015

Exclusive Silk & Cream ballet Galaxy show at GALAXY Live club

На ексклузивно Silk & Cream show станаха свидетели гостите на GALAXY Live club в петък вечер.На сцената с уникални тоалети блестяха ballet Galaxy и ballet Saga. Впечатляващи декори направиха вечерта още по-различна и уникална, а точно в 4:00 часа започна официалното Афтър парти на Пловдив с впечатляващите еротични танцьори от Master man erotic show… виж още »