26.11.2015

Милиони звезди свали Тони Стораро на ретро партито в SPIRIT club

"Милиони звезди ще сваля, слънцето дори ще затъмня"...Фразата от песента на Тони Стораро, която всички знаят, даде старт на уникалната вечер в SPIRIT club, посветена само на златните песни на Човекът-глас.Звездата имаше огромното удоволствие да бъде сред публиката в клуба, която обожава неговите стари, но златни песни като "2,3,4", "Бог ли ме наказа… виж още »

26.11.2015

Джордан завладя сцената на Secrets на Студентското парти

Сряда вечер в клуб Secrets се случват весели Студентски партита с най-обичаните поп фолк изпълнители.Тази седмица на Студентското избухване в заведението пя Джордан. Изпълнителят на "Всичко с теб" малко след полунощ даде старт на лайф изживяването в клуб Secrets.В разгара на партито в Secrets снимките с певеца и хитовете се пренесоха чак до сутринта… виж още »

25.11.2015

След Детската Евровизия, Поли Генова на живо във VOGUE Music club

Различната, много талантливата, винаги усмихнатата певица Поли Генова ви кани на лайфа си в петък вечер във VOGUE Music club. След като бе водеща на Детската Евровизия, ето че звездата ще блесне и на сцената на хитовия пловдивски клуб. Само два дни преди това във VOGUE Music club ще се състои уникален Street Dance Batle с награден фонд и адски много… виж още »

25.11.2015

Газ на лайфовете в SPIRIT club с Тони Стораро и син плюс Мария

Още в сряда вечер стартират страхотните лайф вечери в SPIRIT club с най-обичаните изпълнители от меломаните.Големият певец и артисти- Тони Стораро в сряда ще направи паметно Ретро парти само със златните си хитове като "Налей, приятелю", "Бог ли ме наказа" и още много много други. Входът ще е свободен до 00:00 часа.Лейдис найт в четвъртък и тази седмица… виж още »

25.11.2015

Вечер, посветена на фетишистите, the Legends и черни ангели в W Club

Партитата тази седмица в W Club са уникално свежи и много различни.Четвъртък вечер партито щр бъде посветено на всички фетишисти. Изкусителките от BABYLON знаят какво да правят!Петък е The Legends вечер и то не слуачайно. Зад пулта в W Garden ще бъде не кой да е, а самият D- TRAX. Той има много успехи зад гърба си. Единият от тях бе още през 2013- та гогато… виж още »

25.11.2015

EXTREME Bar никога вече няма да бъде същият

EXTREME Bar е мястото в гр. Пловдив където моет да се насладите на сладки прикзки в приятна компания на кафенце или нещо за хапване през деня и на наистина весели партита вечер. Ето че заведението затваря първия си етаж за пълен, основен ремонт. Преобразяването ще бъде наистина уникално.До тогава обаче ще можете да посещавате EXTREME Bar - градината и… виж още »

25.11.2015

Фенките бяха в еуфория от срещата със сензацията Галин в Планета Пайнер

Той е звездата, която показа и на колегите си и на меломаните, че попфолк звученето е в крак с времето. Галин предлага в песните си нов прочит на нещата като се опира, разбира се, на класически изпитани техники.Именно Галин гостува във вторник вечер в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Той наистина е сензация и това за пореден път се потвърди. Още в полунощ… виж още »

24.11.2015

Рени измина пътя от Израел до клуб Secrets, за да се срещне с феновете си

Фолк звездата, която всички познават- Рени само преди малко повече от месец възобнови своите изяви пред публиката в България. Провокирана от децата си, които я подкрепили в начинанието, Рени вече често е сред почитателите си и се радва на пълни дискотеки.Фул бе клуб Secrets в понеделник вечер на лайфа на Рени. Звездата пее вече за втори път в клуба под… виж още »