06.10.2015

Специалните студентски партита в Планета Пайнер клуб започнаха с Volt led show

От този понеделник всяка седмица по същото време в Планета Пайнер клуб- Пловдив ще избухват страхотните Студентски партита. Интересни шоу програми, тематични събития и любими изпълнители ще бъдат неизменна част от студентските избухвания.Стартът на Студентските разбивания в понеделник в клуба бе даден миналата нощ. Специално шоу за специалната публика… виж още »

05.10.2015

GALAXY Live club минава на ново ниво...Очаквайте скоро!

GALAXY Live club е мястото в Пловдив, за което цяла България говори и посещава. Заведението наложи в клубната си програма единствени по рода си тематични партита, лайфове на най-големите звезди на България, а и не само, изживявания, където никъде другаде не можете да получите.Съвсем ското GALAXY Live club минава на ново ниво, което ще потвърди очакванията… виж още »

05.10.2015

Start Student party, Галин, Илиян, Цвети Янева и балет Fame в Планета Пайнер

Още в понеделник вечер Планета Пайнер клуб- Пловдив Ви кани на официалното специално откриване на Студентския сезон. Началото ще бъде отбелязано с уникалното Volt Led show, което определено не е за изпускане. Очакват Ви и ШОК промоции.Не кой да е, а самият Галин ще бъде специалният гост във вторник вечер в Планета Пайнер клуб- Пловдив. Звездата на поп фолка… виж още »

05.10.2015

Орхан Мурад, Борис Дали и Преслава в клуб Secrets

Новата парти седмица в клуб Secrets е наистина обещавашо купонджийска.В понеделник на Ретро партито в клуба ще пее Орхан Мурад. Този, който обича да пее за жени, любов и още нещо, гарантирано ще направи супер купон. Вход свободен за студенти. Студентското парти в сряда вечер в клуб Secrets ще бъде със специалното участие на Борис Дали. Винаги… виж още »

04.10.2015

Мохито с нови парти изненади за новия месец

С началото на новия месец обновеният бар Мохито не пропуска да обяви и своите новости. Парти програмата на арт клуба отново изобилства от разнообразни партита и още повече и още по-добри DJ-и. Нека не забравяме и любимата дата на Мохито, която наближава, а именно 15 октомври - Рожденият ден на едно от любимите заведения на Пловдив. Мохито не пропуска… виж още »

03.10.2015

Face to Face- Вашият пиано бар се завърна

Пиано бар Face to Face е емблематичен за Пловдив. От няколко години заведението е предпочитано от тези, които обичат хубавата музика и то изпълнена на живо.Ето че дойде време Face to Face да открие новия сезон с едно наистина хубаво събитие. Живата музика, разбира се, увековечи вечерта. Музикантите Джери и Жоро- иначе казано група "Face to Face" цяла вечер… виж още »

03.10.2015

Концерт като на стадион Уембли направи Любо Киров във VOGUE Music club

Той винаги е бил емоционален и благодарение на това лайфовете му са емблематични. Да, говорим за Любо Киров. Човек, изтъкан от музика, който живее, за да пее и пее, за да живее.В петък вечер той бе специалният гост на VOGUE Music club. Само седмица след като заведението откри официално новия парти сезон, Любо имаше удоволствието да пее на новата сцена на… виж още »

03.10.2015

Десислава изненада Галена в клуб Secrets

Петък вечер ще се помни дълго от феновете и страстните поп фолк меломани. Причината за това е много емоционалният лайф на Галена в клуб Secrets. Емоциите бяха няколко вида. Първо бе еуфорията на публиката при срещата с Галена. Бурни аплодисменти и радостни викове увековечиха мига, в който звездата се качи на сцената.Второ- радостта и спокойствието на… виж още »